Laga Mobil i Varberg Centrum

Välkommen till vår butik mitt i centrala Varberg. Du finner vår butik på Kyrkogatan.
Vi erbjuder reparationer på enbart 30 minuter!

Kyrkogatan 13, 432 41 Varberg 
TEL: 076-176 67 53
Vardagar: 10-18 
Lör: Stängt
Sön: Stängt


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg












IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Varberg

Fix my Phone i Varberg Centrum är den ledande Smartphone- och surfplattereparatören i Norden. Fix my Phone i Centrala Varberg utför alla reparationer omgående, det tar oftast inte mycket mer än 30 minuter! Har du en sprucken skärm, knappar som inte fungerar som dem ska eller ett batteri som du behöver ladda flera gånger per dag? Kom då förbi oss på Fix My Phone så hjälper vi dig att få det utbytt.

Vi reparerar mer än 130 olika typer av Smartphones och surfplattor: iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Nokia, Sony, HTC etc. Alla reservdelar som vi använder är utav högstakvalité och är noggrant testade. Allt för att din telefon ska bli likadan som den var innan skadan skedde. Välkommen in till Fix My Phone Varberg för en kostnadsfri konsultation.

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

På Fix My Phone brinner vi för nöjda kunder! Oavsett om du behöver en snabb reparation för att kunna sköta ditt arbete, ta selfie bilder eller återställa din trasiga skärm – vill vi alltid hjälpa dig på bästa vis. Nöjda kunder tillsammans med kunnig personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. När du lämnar in din iPhone eller en annan mobiltelefon för reparation hos i Centrala Varerg, så lämnar vi alltid 90-dagars funktionsgaranti på utfört arbete. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Fix My Phone strävar alltid mot att du ej ska behöva gå utan din telefon länge, dem flesta reparationerna utförs på bara 30 minuter. Är det något mer avancerat kan du räkna med en timme eller två. Vi lagar alla tänkbara modeller som finns, samt även iPads. 

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi reparerar alla populära modeller på marknaden som t.ex Apple iPhone. iPad, Sony, Huawei och Samsung. Vi använder oss utav så kallade originalkvalité delar, det innebär att din telefon kommer fungera lika bra som innan du tappade telefonen. Vissa tillverkare säljer sina egna reservdelar då beställer vi utav dem för att få tag på originalen.  Vi erbjuder även 3 olika skärm kvalitér när det gäller iPhone, allt för att kunna möta ditt behov. Vi reparerar enbart med våra egna reservdelar, du kan alltså ej komma med din egna del och få det utbytt utav oss..

Varför Fix My Phone? 
Telefonen är väldigt viktig för dem flesta, det innebär att man ej vill gå utan sin telfon för länge. Vi på Fix My Phone strävar alltid mot att få din enhet lagad på direkten, dem flesta reparationerna tar endast 30 minuter. Vi respekterar även alltid din information, vi gör ej kopior eller raderar något på din enhet om vi inte måste, det innebär att din telefon kommer vara redo att användas direkt efter reparationen. All vår personal har kunskapen som krävs för att leverera den bästa tänkbara servicen.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Laga mobil i Varberg centrum. Söker du ett företag som kan Laga mobilen? Gör som många andra, kontakta oss på Fix My Phone för att Laga mobil i Varberg. Känner du inte redan till oss på Fix My Phone gör du rätt i att lägga vårt namn på minnet. Förr eller senare kan det vara så att du står där med en trasig telefon, då finns vi inte långt iväg för att snabbt kunna hjälpa dig och din telefon.

 Varför bör man anlita Fix My Phone och ingen annan? När du anlitar oss för att Laga din mobil möts du alltid av vår trevliga serviceinriktade tekniker. Personalens yrkesskicklighet, snabb service och våra fördelaktiga priser har gjort oss störst i Sverige på bara 2 år.  När du kommer förbi oss med din telefon så påbörjar vi reparationen omgående, allt för att du inte ska behöva vara utan den. Vår utbildade person kan hjälpa dig även med dem svåraste felen. Så kom förbi oss redan idag.

Laga Mobil i Varberg Centrum

 Fix My Phone har 30-tal butiker i Norden, ‘För att kunna erbjuda vår grymma service även till Varberg har vi valt att öppna mitt i hjärtat av staden. Som Sveriges ledande mobilreparationskedja erbjuder vi reparation på följande mobiltelefoner och Surfplattor: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, Nokia och Sony Xperia. iPhone reparationer innefattar: byte av mobilglas / skärm, display, batteri, diverse knappar såsom homeknapp, powerknapp samt volym samt hörlursuttag samt mycket mer. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla byten.Vi lagar alla tänkbara fel och vi kan även hjälpa alla typer av kunder. Så oavsett om du är företagskund eller försäkringsärende finns vi på plats för att snabbt ge din telefon ett nytt liv. 

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Genom att reparera din trasiga telefon och använda den något år mer sparar du mycket pengar, varför byta ut hela enheten när det bara är någon enskild funktion eller del som är skadad. Det är även miljövänligare att reparera din enhet då vi enbart byter ut det som behövs. Vi återvinner även förbrukade reservdelar som man ska.  Våra reparations tider är även betydligt kortare än om du vänder dig till tillverkaren, det kan ta flera veckor för din tillverkare att reparera dn telefon medans vi utför det på ca 1 timme. Reparations marknaden har vuxit markant i Sverige och det finns väldigt många aktörer som utför lagningar runt om i Sverige. Men på Fix My Phone kan du alltid lita på att kvalitén är på högsta nivå då vi inte nöjer oss med nåt sämre. Vi lämnar 90 dagars funktions garanti på alla våra reparationer. Vi kan hjälpa dig med din trasiga iphone, Sony, huawei, samsung, Sony etc, Vi kan även laga skadade iPads. Besök oss redan idag