fixa my iphone. byta skärm på iphon. laga mobil.LAGA IPHONE I STENUNGSUND, STENUNGSTORG

Laga Mobil Stenungsund

Välkommen till vår butik i Stenungsund, du finner oss inne i Stenungsundstorg, i närheten utav Espresso House och Game. 

Västra KÖPMANSGATAN 18, 444 30 Stenungsund 
TEL: 076-176 61 58
Vardagar: 10-19 
Lör: 10-17 
Sön: 10-17


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Stenungsund

Fix My Phone i Stenungsunds Torg i Stenungsund är Sveriges ledande mobiltelefon reparatör.  Vi reparerar din enhet på ca 30 minuter, de vanligaste felen som t.ex sprucken skärm eller dåligt batteri påbörjar vi omgående. Vi kan även göra mer avancerade reparationer som t.ex byte utav knappar, vattenskador eller kameror som ej fungerar. Vår utbildade personal finns där för att hjälpa dig. Så besök Fix My Phone i Stenungsund redan idag!

Vi reparerar alla populära modeller på marknaden, det kan vara alltifrån iPhone, iPad, Samsung, Huawei, OnePlus, Sony etc. Alla reservdelar är noggrant testade för att kunna garantera en reparation av toppklass. Välkommen till Fix My Phone i Stenungsund torg, Stenungsund för en kostnadsfri konsultation.

Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg. Change screen göteborg
Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg, change screen
mobil reparasjon oslo

Arkaden

Femman

Frölunda

Backaplan

Allum

TEL: 0761-76 62 75 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info …

TEL: 0761-33 06 95 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

Tel: 0761-76 67 57

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

TEL: 0761-76 62 45 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

TEL: 0761-76 61 33

Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

Fix My Phone strävar alltid mot att få så nöjda kunder som möjligt. Vi anpassar oss alltid efter våra kunders behov. Har du lite ont om tid och behöver en snabb reparation, eller har du en vattenskadad telefon som är helt död. Oavsett finns vi här för att hjälpa dig omgående. Dem vanligaste felen som t.ex skärm skada eller batteri problem kan vi åtgärda på bara 30 minuter. Så laga mobilen hos oss på Fix My Phone Stenungsund torg, vi lämnar alltid 90-dagars funktionsgaranti på utfört arbete.

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon?
Samtliga Fix My Phone butiker har drop–in, det innebär att du ej behöver boka tid utan det är bara komma förbi och lämna in din telefon när olyckan varit framme. Alla våra butiker ligger även centralt i köpcentrum eller i mitten av stan. Allt för att du lätt ska kunna hitta oss.

Vilka reservdelar byter ni?
Vi utför alla tänkbara reparationer på alla modeller som finns på marknaden, har du råkat skada din iPhone ,Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei eller ipad är du varmt välkommen till oss för en snabbt reparation. När möjligheten finns använder vi alltid oss utav originaldelar, på modeller där tillverkaren ej säljer reservdelar använder vi oss enbart utav delar med likvärdig kvalitet. Din mobil kommer alltså att fungera lika bra efter reparationen som innan skadan skedde. När det gäller skärmbyten erbjuder vi 3 olika kvalitér, detta är för att kunna möta kundens behov gällande pris och funktionalitet. För att kunna garantera denna höga standard så lagar vi endast med våra egna delar, du kan alltså ej ta med egen skärm och be oss byta den åt dig.

Varför Fix My Phone?
Telefonen är utan tvekan vårt viktigaste verktyg i vardagen och på jobbet. Vi använder den till allt vi gör och den förenklar vårt liv markant. Det är därför det kan vara svårt att vara utan telefonen en längre period. Vi på Fix My Phone vet hur mycket man behöver sin telefon och därför påbörjar vi alla reparationer omgående, det innebär att dem vanligaste felen fixar vi på endast 30 minuter. Är det något mer avancerat kan du räkna med en timme eller 2. Vår personal har kunskap och kompetensen för att erbjuda dessa snabba reparationer till det bästa resultatet.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Laga mobil Stenungsund Torg i stenungsund. Letar du efter ett företag som kan hjälpa dig att laga mobilen? Gör då som tusentals andra och besök oss på Fix My Phone. Vi kan erbjuda dem snabbaste lagningarna till det bästa priset. Man vet aldrig när olyckan sker och man står där med en trasig telefon, då finns vi alltid nära till hands för att hjälpa dig. Vi är proffs på att laga mobiler och surfplattor och vi lagar självklart samtliga modeller och märken.

Så varför ska du välja Fix My Phone och ingen annan? När du väljer att vända dig till oss för att laga mobilen möts du alltid utav våra trevliga, kompetenta servicetekniker. Personalens skicklighet och snabba service har fått oss att bli störst i Sverige på bara 2 år. Varje mobil vi får in prioriterar vi och utför reparationen med största noggranhet. Så du kan vara säker på att telefonen blir precis som vanlig igen. Så varför nöja sig med mindre. Besök oss i Stenungsund redan idag!

Laga Mobil Stenungsund Torg

 Fix My Phone har 10-tal butiker i Göteborg, vår mest centrala i Stenungsund ligger mitt i Stenungsund Torg. Som sveriges största mobilreparationskedja erbjuder vi reparationer på följande telefoner och surfplattor. Apple iPhone, iPad, LG, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Huawei, OnePlus, och Honor. Vi byter självklart samtliga delar på dessa enheter, det kan vara alltifrån sprucket glas, skärm eller lcd. Knappar som ej klickar längre, kameror som ej fokuserar eller batterier som tappat styrkan och måste laddas flera gånger per dag.  Alla våra reservdelar är utav högstakvalité och noggrant utvalda av oss, för att kunna garantera att reparationen blir så bra som möjligt. Vi hjälper alla tänkbara kunder så oavsett om du är privatperson, företag eller försärkingbolag så är du varmt välkommen till oss.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Du kan spara massor med pengar genoma att laga din trasiga telefon istället för att byta ut den. Nya telefoner kostar bara mer och mer för varje år och varför ska du byta ut hela mobilen när det bara är något enstaka som är skadat. Det är då Fix My Phone finns här för dig, vi byter endast ut dem delarna som behövs. Om du skulle vända dig till din tillverkare för reparation kan det ta flera veckor innan den blir klar medans vi kan erbjuda snabba reparationer på bara 30 minuter. Det är även miljövänligt att laga telefonen, du sparar på miljöns begränsade resurser och vi ser även till att återvinna alla trasiga reservdelar på rätt sätt. När du kommer till oss för en reparation kan du känna dig tryg i att din telefon blir lagad på rätt sätt, vi är även noggrana med våra kunders information. Vi återställer alltså ej telefonen om det inte behövs.