Laga Mobil i Solna, Stockholm

Välkommen till vår butik mitt i Solna Centrum, Stockholm. Vi erbjuder snabba reparationer på endast 30 minuter.

Centralvägen 12, 171 68 Solna 
TEL: 076-176 61 57 
Vardagar: 10-20 
Lör: 10-18
Sön: 11-18


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Solna Centrum, Stockholm

Fix my Phone Solna Centrum i Stockholm är den ledande Smartphone- och surfplattereparatören i Norden. Fix my Phone i Solna Centrum i Stockholm Påbörjar alla lagningar på en gång, vi har drop-in i samtliga butiker. Så det är bara komma förbi så lagar vi dem vanligaste felen på ca 30 minuter. Så om du har råkat spräcka skärmen, tappat telefonen i vatten eller håller inte batteriet lika länge som det gjorde förr. Då är du varmt välkommen förbi oss på Fix My Phone i Solna

Vi reparerar mer än 130 olika typer av Smartphones och surfplattor: iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Nokia, Sony, HTC etc. Våra reservdelar är noggrant utvalda och testade, allt för att vi ska kunna garantera att din telefon blir precis som innan skadan uppstod. Välkommen in till Fix My Phone i Solna Centrum för en snabb och billig reparation. 

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

På Fix My Phone brinner vi för nöjda kunder! Oavsett om du behöver en snabb reparation för att kunna sköta ditt arbete, ta selfie bilder eller återställa din trasiga skärm – vill vi alltid hjälpa dig på bästa vis. Nöjda kunder tillsammans med kunnig personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. När du lämnar in din iPhone eller en annan mobiltelefon för reparation hos oss i Solna Centrum i Stockholm, så lämnar vi alltid 90-dagars funktionsgaranti på utfört arbete. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Vi på Fix My Phone vet hur jobbigt det kan vara utan sin telefon, därför påbörjar vi alla reparationer omgående och dem vanligaste felen löser vi på ca 30 minuter. Mer allvarliga fel fixar vi på en timme eller två. Alla våra butiker ligger alltid centralt och är lätta att hitta, det gör det enkelt för dig att besöka oss om olyckan varit framme

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter glas, skärm, lcd, knappar, batterier med mera på dem flesta telefonerna som finns idag på marknaden. Det kan vara allt ifrån Sony, Samsung, Huawei, LG till Apple iPhone. Vi lagar även iPads samt vattenskadade enheter. Vi använder oss enbart utav reservdelar av högsta kvalité och original i dem fallen där det går att få tag på.  Vi har alltid 90 dagars funktionsgaranti på våra reparationer, så skulle något inte leva upp till din förväntan är du varmt välkommen tillbaka. Vi använder enbart våra egna reservdelar, det går alltså ej att ta med egna delar för att laga din telefon.

Varför Fix My Phone? 
Telefonen är extremt viktig för dem flesta peronerna idag, vi använder den till både jobb och fritid. Den förenklar vårat liv och därför kan det vara svårt att vara utan den en längre period. Det är det Fix My Phones grund filosofi bygger på, snabba reparationer, till ett bra pris med delar utav högsta kvalité. Så om olyckan har varit framme vänd dig då till oss så vet du att din telefon är i säkra händer, vi raderar ej information på din enhet ifall vi inte måste. det innebär att din telefon är redo att användas precis som vanligt igen efter att vi har reparerat den. All vår personal har kunskapen som krävs för att utföra alla tänkbara reparationer på din telefon.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Laga mobil i Solna Centrum, Stockholm. Söker du ett företag som kan Laga mobiler? Gör som många andra, kontakta oss på Fix My Phone för att Laga din mobil i Solna. Känner du inte redan till oss på Fix My Phone gör du rätt i att lägga vårt namn på minnet. Förr eller senare står man där med en trasig mobil när man behöver den som allra mest. Vi är proffs på att laga mobiler och surfplattor och vi servar såklart alla modeller och märken

 Varför bör man anlita Fix My Phone och ingen annan? När du anlitar oss för att Laga din mobil i Stockholm. möts du alltid av vår trevliga serviceinriktade tekniker. Personalens yrkesskicklighet, snabb service och våra fördelaktiga priser har gjort oss störst i Sverige på bara 2 år.  När vi får in din mobil för reparation prioriterar våra tekniker din telefon tills den är som nyskick igen, varför nöja sig med mindre! Så behöver du byta Laga mobil i Solna,  Besök oss!

Laga Mobil i Solna Centrum Stockholm

 Fix My Phone har 10 butiker i Stockholm, den mest centrala butiken i Solna trakten är vår butik i Solna Centrum. Som Sveriges ledande mobilreparationskedja erbjuder vi reparation på följande mobiltelefoner och Surfplattor: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, Nokia och Sony Xperia. iPhone reparationer innefattar: byte av mobilglas / skärm, display, batteri, diverse knappar såsom homeknapp, powerknapp samt volym samt hörlursuttag samt mycket mer. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla byten. Hos oss kan du laga iPhone med alla slags fel. Våra kunder omfattas av privatpersoner, företag samt försäkringsbolag och offentliga förvaltning.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Du kan spara massor med pengar genom att laga din trasiga telefon istället för att köpa en ny. Telefoner blir bara dyrare och dyrare för varje år som går och varför ska du göra dig av med en mobil om det bara är någon enstaka del som är skadad? Vanligtvis när du vänder dig till din tillverkare kan det ta några veckor att få telefonen lagad, vi på Fix My Phone påbörjar alla reparationer omgående och dem vanligaste felen fixar vi på ca 30 minuter. Det innebär att du kan lämna in din telefon ta en fika, eller något att äta så ser vi till att din telefon blir som ny undertiden. Vi byter även bara ut delarna som behövs, och dem trasiga reservdelarna ser vi till att återvinna på rätt sätt. Så du gör även en insatts för miljön när du lagar din mobil. Hos Fix My Phone kan du alltid lita på att kvalitén är som den ska, vi nöjer oss ej med något sämre. När det gäller skärmbyten erbjuder vi 3 olika kvalitér till våra kunder, allt för att vi ska hitta ett pris som passar just dig och dina behov.