Laga Mobil i Sollentuna Centrum

Välkommen till vår nya buik i Sollentuna Centrum. Få din mobiltelefon lagad hos oss på bara 30 minuter!

Sollentunavägen 163C, 191 47 Sollentuna
TEL: 0761766270
Vardagar: 10-20 
Lör: 10-18 
Sön: 10-18


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Sollentuna Centrum

Fix My Phone i Sollentuna Centrum i Stockholm är Sveriges ledande Mobiltelefon och surfplattereparatör. Fix My Phone i Sollentuna Centrum kan få din mobil lagad på bara 30 minuter, alla våra butiker har drop-in och du behöver ej boka någon tid.  Så har du råkat spräcka glaset eller om batteriet inte håller hela dagen längre finns vi här för att snabbt och enkelt hjälpa dig. Vi kan även utföra mer avancerade reparationer som t.ex vattensanering, byte utav dem olika knapparna eller kameror.

Vi reparerar alla populära modeller på markanden, iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei Honor, OnePlus, Nokia, Sony med mera. Alla våra reservdelar är noggrant testade och utvalda för att kunna garantera Fix My Phones höga standard. Välkommen in till oss i Sollentuna Centrum för en snabb reparation och kostnadsfri konsultation.

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

På Fix My Phone brinner vi för nöjda kunder! Vi anpassar oss alltid efter våra kunders behov, har du lite bråttom och behöver en snabb reparation för att sedan kunna återgå till arbetet. Eller vill du kanske bara komma hem. Oavsett finns vi här för att snabbt kunna hjälpa dig. Vår kunniga personal, nöjda kunder och pressade priser har gjort oss till Sveriges största mobiltelefonreparatörer på bara 2 år. Så när du lämnar in din telefon till oss för att få den lagad kan du vara säker på att du blir nöjd med resultatet. Vi erbjuder alltid 90-dagars funktionsgaranti på våra reparationer. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Fix My Phone påbörjar alla reparationer omgående, det innebär att vi lagar dem vanligaste felen på bara 30 minuter. Är det något mer avancerat kan det ta någon timme eller två. Du behöver inte boka tid utan det är bara besöka närmsta butik. Alla våra butiker ligger centralt och är därför lätta att ta sig till och hitta ifall olyckan skulle vara framme.

Vilka reservdelar byter ni? 
Dem vanligaste reparationerna vi utför är byte utav glas, lcd, skärm. Byte utav trasigt batteri och laddportar som slutat fungera. Men vi kan ävenn fixa andra fel som t.ex vattenskadade enheter, knappar som lagt av, kameror som ej fungerar som dem ska. Är du osäker på vad felet kan vara är du välkommen förbi oss så tar vi och felsöker din enhet för att sedan ge dig ett kostnadsförslag. Vi använder oss enbart utav delar av högsta kvalité, allt för kunna garantera att din telefon fungerar lika bra som innan skadan uppstod. När det gäller skärmbyten erbjuder vi 3 olika skärmar, detta är för att kunna möta våra kunders olika behov. Det går inte att ta med en egen reservdel och be Fix My Phone använda den vid reparationen.

Varför Fix My Phone? 
Våra telefoner är extermt viktiga både i jobbet och personliga livet. Den förenklar allt vi gör och den har all information samlad på ett ställe. Det är därför det kan vara svårt att vara utan sin telefon en längre stun. Vi på Fix My Phone vet hur det känns att vara helt okontaktbar och det är därför vi alltid erbjuder så snabba reparationer som bara går. Så att du snabbt ska kunna fortsätta dagen utan problem. Vi är alltid extremt rädda om informationen som finns på din enhet, vi raderar inget innehåll om vi inte måste. Det innebär att efter reparationen kan du fortsätta använda telefonen precis som vanligt. All vår personal har kompetensen och utbildningen som krävs för att garantera att våra reparationer får din mobil att bli som ny.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Laga Mobil Stockholm i Sollentuna Centrum. Är du ute efter ett företag som kan Laga mobiltelefoner i Sollentuna? Gör då som hundratals andra knder och kontakta oss på Fix My Phone för att få din telefon lagad i Stockholm. Har du inte använd dig utav oss tidigare gör du rätt i att lägga namnet på minnet. Man vet aldrig när en olycka sker och man står där med en trasig mobiltelefon. Vi är proffs på det vi gör och vi kan hjälpa dig med alla modeller oavsett fel.

Varför bör du anlita Fix My Phone och ingen annan? När du väljer oss för att få hjälp med att laga din mobil möts du alltid utav erfarna, kunniga och serviceinriktade tekniker. Personalens kunskap, snabba service och grymma priser har gjort oss till Sveriges ledande mobiltelefon reparatör på bara 2 år. Så varför nöja sig med mindre! Kom till Fix My Phone i Sollentuna Centrum redan idag.

https://youtu.be/172JqpMSKDA

Laga Mobil i Sollentuna Centrum, Stockholm

 Fix My Phone har 10-tal butiker i Stockholm, vi har valt att öppna en ny butik i Sollentuna Centrum för att finnas centralt och tillgänglig för fler kunder i Stockholms området. Som Sveriges ledande mobilreparationskedja erbjuder vi reparationer på samtliga modeller. Apple iPhone, iPad, LG, Samsung Galaxy, Nokia, Sony Xperia, Huawei honor, OnePlus är bara några utav dem modeller vi jobbar med. Oavsett fel kan vi hjälpa dig, så har du spruckit skärmen, kameran lagt av, någon knapp som ej fungerar som den ska eller råkat tappa telefonen i vatten så finns vi här för att snabbt kunna hjälpa dig. Vi använder oss enbart utav delar av hög kvalité, så hos Fix My Phone kan du vara säker på att funktionaliteten blir likvärdig originalet efter reparationen. Vi hjälper alla typer av kunder, allt ifrån privatpersoner, företagskunder, försäkringsbolag till offentliga förvaltningar.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Du kan spara massor av pengar genom att laga din trasiga mobiltelefon istället för att köpa en ny. Nyare modeller blir bara dyrare och dyrare för varje år som går utan att egentligen lägga till särskilt många nya funktioner. Så fungerar din nuvarande telefon bra förutom att en skada har uppstått. Passa då på att laga den och fortsätt använda den något år till. Det är även miljövänligare att reparera sin telefon. Vi byter enbart ut dem delarna som behövs så man sparar både resurser och lagningen blir billigare. Om du vänder dig till tillverkaren för att laga din telefon tar det vanligtvis några veckor innan den blir klar. Vi erbjuder 30 minuters service på vanliga fel. Reparationsmarkanden i Sverige har ökat markant och det finns fler butiker nu än någonsin. Det gör det svårt att veta vad för typ av delar som används i dem olika butikerna. På Fix My Phone kan du alltid vara säker på att kvalitén är så hög som bara går, vi nöjer oss inte med något sämre. Så när du besöker Fix My Phone kan du tryggt lämna in din telefon för lagning, Vi tar hand om enheten, informationen på den och får den snabbt att bli som ny igen.