Laga Mobil Jakobsberg, Stockholm

Välkommen in till vår butik i Jakobsberg Centrum. Vi erbjuder snabba reparationer till ett bra pris. vanligaste felen lagade på bara 30 minuter.

Tornérplatsen 26, 177 30 Järfälla
TEL: 076-176 60 09
Vardagar: 10-19 
Lör: 10-17 
Sön: 11-17


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Jakobsberg Centrum, Stockholm

Fix My Phone Solna Centrum i Stockholm erbjuder dem absolut snabbaste lagningarna, vi kan få din telefon lagad på bara 30 minuter, som sveriges ledande Mobiltelefonreparatör kan vi erbjuda reparationer utav högsta klass. Vi utför samtliga reparationer omgående och vår utbildade personal finns där för att hjälpa dig oavsett vad som gått sönder på din telefon.

Vi reparerar alla modeller som finns på marknaden, det kan vara alltifrån iPhone, iPad, Sony, Samsung, Huawei, OnePlus, Honor, Nokia och Sony. Alla våra reservdelar och vertyg som används för att utföra dessa reparationer är noggrant utvalda och testade för att vi ska kunna garantera att din telefon fungerar precis lika bra som innnan skadan. Välkommen in till Fix My Phone i Solna Centrum i Stockholm för en kostnadsfri konsultation.

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

Fix My Phone strävar alltid mot att få nöjda kunder. Vi anpassar oss efter kundens behov, behöve du en snabb reparation för att snabbt kunna fortsätta ditt arbete, ta bilder eller kanske vill du bara ta dig hem snabbt. Oavsett dina behov finns vi här för att hjälpa dig. Vanliga fel som t.ex sprucken skärm eller dåligt batteri tar ej längre än 30 minuter att laga. Vår kunskap, erfarenhet och servicevilja har gjort oss till Sveriges största reparatör gällande mobiltelefoner på bara några år. Så laga mobil redan idag hos oss i Solna Centrum, Stockholm. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Fix My Phone påbörjar alltid alla reparationer direkt dem kommer in, det innebär att vanliga reparationer ej tar längre än 30 minuter. Är det något mer avancerat du vill att vi ska undersöka brukar det ta nån timme eller två.  Inlämning, felsökning, reparation och utlämning sker på samma ställe direkt i våra butiker du behöver ej förvänta dig en längre väntetid. Alla våra butiker ligger även väldigt centralt i dem olika galleriorna eller i närheten runt om i Sverige. Så du kommer aldrig ha långt till närmsta Fix My Phone.

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter glas, skärmar, LCD och display, knappar, batterier med mera på Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei och LG. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla reparationer. I första hand används originaldelar i andra hand reservdelar av likvärdig kvalitet. Därför kommer du som kund inte att märka någon skillnad i kvalitén jämfört med originalet. När det gäller skärmbyte på iPhone så erbjuder vi 3 olika kvaliteter på skärmarna för att möta olika kundbehov. För att kunna garantera högsta kvalitet använder Fix My Phone endast egna reservdelar. Det går inte att ta med en egen skärm och be Fix My Phone använda den vid reparation.

Varför Fix My Phone? 
Vi byter allt som går på alla olika smartphones, så vilket fel du än upplever kan vi hjälpa dig. Dem vanligaste felen vi lagar är Sprucka glas, skärmar. Batterier som tappat styrka och laddningsuttag som ej tar ström.  Men vi kan även åtgärda andra fel såsom trasig power, volym och mute-knapp. Svårare problem som vattenskador fixar vi också, det innebär att telefonen som råkade ta ett dopp i havet har nu en chans att komma igång igen så att du kan få ut dina bilder, kontakter och meddelanden. Hittar du inte något på vår hemsida gällande problemet du har med din mobil är du alltid varmt välkommen förbi en utav våra butiker så att vi kan felsöka och hjälpa dig på bästa tänkbara sätt. För att kunna uppehålla vår höga standard lagar vi enbart mobiler med våra egna reservdelar. Du kan alltså ej ta med en del själv och få den utbytt. Vi erbjuder även 90 dagars funktionsgaranti på alla våra reparatoner.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Laga mobil Solna Centrum i Stockholm. Är du på jakt efter ett företag som kan laga mobiler i Stockholm? Gör då som många andra kunder och kontakta Fix My Phone. Vi kan snabbt laga mobilen. Har du aldrig använt dig utav våra tjänster innan? Det gör inget lägg namnet på minnet, man vet aldrig när olyckan är framme och man står där med en sprucken mobil. Vi är experter på att laga mobiler och surfplattor, vi utför självklart reparationer på alla modeller och märken.

Varfö bör du vända dig till Fix My Phone och ingen annan?  När du väljer att laga din telefon hos oss möts du alltid utav våra trevliga serviceinrktade tekniker. Personalens kunskap och erfarenhet kan erbjuda den snabbaste servicen med bästa resultat. Det är inget mysterium varför Fix My Phone har vuxit och blivit sveriges största mobiltelefonreparatör på bara 2 år. Vi nöjer oss ej med sämre, så när vi får in din telefon gör vi allt vi kan tills den fungerar precis som den ska. Så är du i behov utav att laga mobilen. Besök oss!

Laga Mobil i Jakobsberg Centrum

Fix My Phone har ett 10-tal butiker i Stockholm. En utav vår mest centrala ligger i Solna Centrum. Vi erbjuder reparationer på samtliga modeller som finns på marknaden. Det kan vara populära märken såsom Apple iPhone, Sony, Samsung, LG men även lite mindre välkända som t.ex Huawei, Honor, OnePlus, xiaomi. 

Vi utför alla tänkbara reparationer på dessa enheter, det kan vara något enklare som t.ex sprucket glas, batteri som tappar styrkan och ej håller hela dagen. Kanske har volym eller hemknappen slutat fungera. Eller att kameran ej kan fokusera längre. Oavsett fel finns vi här för att hjälpa dig. Det gäller även om du har en telefon liggandes hemma som råkat komma i kontakt med vatten och är helt död, vi kan då se till att sanera telefonen och förhoppningsvis få liv i den igen så att du kan ta ut dina bilder, kontakter och meddelanden.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Du kan spara massor av pengar på att laga din trasiga mobil, det kan vara väldigt kostsamt att byta mobil varje gång den går sönder. Särskilt när priserna på bara ökar och ökar utan att egentligen lägga till många nya funktioner. Så istället för att göra dig av med telefonen kan vi hjälpa dig att få den att bli som ny igen. Om du vänder dig till tillverkaren för att få din mobil lagad kan det ta flera veckor innan den är klar, vi utför dem flesta reparationer på bara 30 minuter. Vi värnar även om miljön, det innebär att vi enbart byter ut delarna som är skadade och dem trasiga reservdelarna ser vi till att återvinna på rätt sätt.  Vi på Fix My Phone är stolta över varje reparation vi utför och erbjuder därför 90 dagars funktionsgaranti på våra reparationer, så du kan vara trygg att allt ska fungera som det ska.  Så du behöver laga mobil kom då förbi Fix My Phone så garanterat vi att vi ger dig en snabb reparation, till ett bra pris men att du även samtidigt gör en insatts för miljön.