fix iphone. byt skärm på en iphone. change iphone screen. LAGA IPHONE / MOBILTELEFON I BORÅS

Laga Mobil i Borås

Välkommen till vår butik mitt Borås, Vi finns här för att hjälpa dig med alla tänkbara fel. Så kom förbi oss redan idag för att få din mobil lagad

14, Stora Brogatan, 503 30 Borås 
TEL: 076-176 62 29 
Vardagar: 10-18 
Lör: 10-16 
Sön: Stängt


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Borås Centrum

Fix my Phone i Borås Centrum är den ledande Smartphone- och surfplattereparatören i Norden. Fix my Phone i Centrala Borås Utför alla reparationer omgående, det tar inte längre än 30 minuter att byta skärm eller batteri. Har skärmen spruckit, håller ej batteriet lika bra som det brukade göra eller har du råkat tappa telefonen i vatten? Oavsett fel finns våra erfarna tekniker på plats för att hjälpa dig.

Vi reparerar mer än 130 olika typer av Smartphones och surfplattor: iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Nokia, Sony, HTC etc.  Alla reservdelar hos Fix My Phone är noggrant utvalda och testade för att nå våra höga kvalité krav. Välkommen in till oss på Fix My Phone i Borås för en snabb reparation.


Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg. Change screen göteborg
Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg, change screen
mobil reparasjon oslo

Arkaden

Femman

Frölunda

Backaplan

Allum

TEL: 0761-76 62 75 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info …

TEL: 0761-33 06 95 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

Tel: 0761-76 67 57

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

TEL: 0761-76 62 45 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

TEL: 0761-76 61 33

Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

På Fix My Phone brinner vi för nöjda kunder! Oavsett om du behöver en snabb reparation för att kunna sköta ditt arbete, ta selfie bilder eller återställa din trasiga skärm – vill vi alltid hjälpa dig på bästa vis. Nöjda kunder tillsammans med kunnig personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. När du lämnar in din iPhone eller en annan mobiltelefon för reparation hos i Centrala Borås , så lämnar vi alltid 90-dagars funktionsgaranti på utfört arbete. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Hos oss på Fix My Phone behöver du inte vänta längre än en timme för att laga din iPhone, Du behöver ej boka tid utan vi har drop in på samtliga butiker. Lättare reparationer som t.ex skärm byte eller batteri byte tar inte mycket längre än 30 minuter. Vi erbjuder även iPad, sony, Huawei, Samsung reparationer till ett riktigt bra pris. Laga mobil hos oss redan idag.

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter glas, skärmar, LCD och display, knappar, batterier med mera på Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei och LG. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla reparationer. I första hand används originaldelar i andra hand reservdelar av likvärdig kvalitet. Därför kommer du som kund inte att märka någon skillnad i kvalitén jämfört med originalet. När det gäller skärmbyte på iPhone så erbjuder vi 3 olika kvaliteter på skärmarna för att möta olika kundbehov. För att kunna garantera högsta kvalitet använder Fix My Phone endast egna reservdelar. Det går inte att ta med en egen skärm och be Fix My Phone använda den vid reparation.

Varför Fix My Phone? 
Din telefon är troligtvis din viktigaste pryl. I mobilen har du all din information samlad och den håller dig nåbar. Vi tar det på allvar. Behöver du laga din mobiltelefon kan du tryggt vända dig till oss. Var rädd om din telefon och all information du har sparat i den. Vänd dig till en pålitlig, professionell mobilreparatör. All personal har utbildning i hur de ska hantera enheterna för att aldrig kompromissa på säkerhet och kvalitet.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Laga Mobil Borås Centrum. Söker du ett företag som kan Laga mobil i borås centrum Gör som många andra, kontakta oss på Fix My Phone för att Laga mobilen i Borås. Känner du inte redan till oss på Fix My Phone gör du rätt i att lägga vårt namn på minnet.Det händer den även den bäste att man råkar tappa telefonen och skärmen spricker, eller att telefonen råkar få ett bad i toaletten. Vi lagar alla populära modeller på marknaden och alla tänkbara fel, kom förbi oss redan idag för att få hjälp!

 Varför bör man anlita Fix My Phone och ingen annan? När du anlitar oss för att Laga mobil borås möts du alltid av vår trevliga serviceinriktade tekniker. Personalens yrkesskicklighet, snabb service och våra fördelaktiga priser har gjort oss störst i Sverige på bara 2 år.  När du kommer förbi oss med din mobil så påbörjar vi reparationen omgående, allt för att du snabbt och enkelt ska kunna få tillbaka din telefon. Så behöver du byta Laga mobil,  Besök oss!

Laga Mobil i Borås Centrum

 Fix My Phone har 10 butiker i Göteborg, Vi har även länge haft en butik mitt i centrala Borås, butiken har hjälpt 100-tals kunder med att få sin mobil reparerad. Som Sveriges ledande mobilreparationskedja erbjuder vi reparation på följande mobiltelefoner och Surfplattor: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, Nokia och Sony Xperia. iPhone reparationer innefattar: byte av mobilglas / skärm, display, batteri, diverse knappar såsom homeknapp, powerknapp samt volym samt hörlursuttag samt mycket mer. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla byten. Hos oss kan du laga iPhone med alla slags fel. Våra kunder omfattas av privatpersoner, företag samt försäkringsbolag och offentliga förvaltning.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Du sparar mycket pengar på att reparera din nuvarande mobil istället för att byta ut den. Kostnaden för nya telefoner ökar och ökar för varje år utan att lägga till allt för många nya måste ha funktioner, så gör som många andra och fixa din gammla telefon. Det är även miljövänligare då vi enbart byter ut de delar som behövs, vi återvinner alla våra glas och reservdelar för att bidra till ett mer hållbart samhälle. Vi återställer ej heller telefonerna om det inte behövs, det innebär att efter reparationen kan du fortsätta använda telefonen precis som vanligt allt innehåll är kvar på den. Vi kan därför även hjälpa dig om din telefon har kommit i kontakt med vatten genom att göra allt vi kan för att få igång den igen så att dina bilder, kontakter och appar ej försvinner. Hos Fix My Phone står vi bakom alla våra reparationer, vi ger 90 dagars funktionsgaranti på alla reparationer. Vi erbjuder även reservdelar utav högsta kvalité. Allt för att din telefon ska fungera precis lika bra som innan skadan uppstod.