Laga iPhone XR

Behöver du Laga iPhone XR

Laga din iPhone XR hos oss ​​på Fix My Phone. På denna sida kan du se priser på våra iPhone XR-reparation. Du kan antingen besöka en av våra butiker för att fixa din iPhone XR eller skicka enheten till oss via post. Låt oss laga din iPhone XR, vi löser de flesta felen på iPhone XR och vi har utrustningen som krävs för att göra det bästa möjliga jobbet. Vårt arbete avslutas med att kalibrerar alla sensorer så att du har full funktionalitet, även efter att du har bytt display.

Nollställ

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

Artikelnummer N/A Kategori

Du gillar kanske också…

Byta batteri eller krossad iPhone Xr glas / skärm snabbt och tryggt. En vanlig reparation är klar på 30 min. Hos oss  utförs iPhone XR reparation noggrant och du får kvalitetsdelar när du reparerar din mobiltelefon på Fix My Phone. Besök någon av våra butiker där vi erbjuder byte av batteri, byte Power-knapp / strömbrytare, skärmglas, skärm etc. Du kan också skicka in din iPhone XR med post till oss för lagning.

SPRÄCKT GLAS SKÄRM PÅ DIN IPHONE XR? ELLER HAR LCD:N SLUTAT FUNGERA?

När glaset/skärmen spruckit på iPhone XR och senare modeller måste hela skärmen bytas inklusive displayen. Detta beror på att glaset och displayen är sammanfogat från fabrik och går ej att separera.

Tappat din mobiltelefon och fått några sprickor på glaset? Detta är ett vanligt problem med förstörd display då dagens telefoner lätt kan tappas och skadas. Givetvis skapar det irritation när touchen inte riktigt vill fungera som den ska eller att du får glas splitter i fingret när du använder den.
Men var inte orolig för vi på Fix My Phone kan enkelt byta ut din trasiga display på 30 minuter.

Besök Fix My Phone idag för att laga din mobil telefon!

Vi har butiker runt om i landet och alla har drop-in. Det innebär att du kan komma förbi vår butik, lämna in din telefon sedan ta en fika eller shoppa lite så ser vi till att din telefon är färdig att hämtas på 30 minuter. Du hittar oss på många platser runt om i landet, inklusive Stockholm, Göteborg, Stenungsund, Borås, Norrköping och Örebro. Länk till var våra butiker finner du här.