Laga iPhone i Västerås, Plan 2 Kvarteret Igor

Välkommen till vår butik på Plan 2 i Kvarteret Igor​, Västerås City. Vår svarta butiksdisk, finner du vid rulltrappan

Smedjegatan 20, 722 13 Västerås
TEL: 
Vardagar: 10-19 
Lör: 10-17 
Sön: 12-17

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg

Vad behöver du laga idag?

LAGA IPHONE VÄSTERÅS CENTRUM, KVARTERET IGOR

Fix My Phone är en rikstäckande reparationskedja. Som Sveriges ledande mobilreparationskedja erbjuder vi reparation på följande mobiltelefoner och Surfplattor: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, Nokia och Sony Xperia. iPhone reparationer innefattar: byte av mobilglas / skärm, display, batteri, diverse knappar såsom homeknapp, powerknapp samt volym samt hörlursuttag samt mycket mer.

DET ÄR DÄRFÖR DU SKALL VÄNDA DIG TILL OSS, I VÄSTERÅS, NÄR DU VILL LAGA IPHONE OCH ANNAN MOBILTELEFONER!

Det är konstaterad att det lönar sig att laga sin gamla väl fungerande telefon istället för att köpa en ny. Du sparar pengar jämfört med att köpa nytt och är samtidigt rädd om miljön.Att lämna in mobiltelefonen eller surfplattan där du köpte den innebär vanligtvis 2 veckors servicetid. Vilket är otänkbar långt tid att vara utan sin telefon för de flesta. Reparationskostnaderna hamnar flera gånger högre i pris än att laga sin mobiltelefon eller surfplatta hos oss på Fix My Phone. Reparationsmarknaden har vuxit markant, men det finns endast ett fåtal företag som utför service och reparationer på ett professionellt vis. När du besöker oss på Fix My Phone, då kan du vara säker på att du har besökt Sveriges mest erfarna mobilreparatörer där du tryggt kan lämna in din trasiga mobiltelefon eller surfplatta.

Laga iPhone Stockholm snabbt
"Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service."
Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Apple iPhone reparation – Reparera LG, Huawei, Sony….

Laga telefon och surfplatta hos oss på Fix My Phone.

På Fix My Phone brinner vi för nöjda kunder! Oavsett om du behöver en snabb mobilreparation  för att kunna sköta ditt arbete, se på ett videoklipp eller återställa din trasiga skärm – vill vi alltid hjälpa dig. Nöjda kunder tillsammans med kunnig personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. När du lämnar in din iPhone eller en annan mobiltelefon för reparation hos oss I Västerås Centrum så lämnar vi alltid funktionsgaranti på utfört arbete.

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon?

Vi hanterar våra ärenden snabbt, oftast direkt. Hos oss på Fix My Phone behöver du inte vänta längre än ca 30-60 minuter för att laga iPhone. Vi har drop-in och du behöver inte boka någon tid för de vanligaste felen vid iPhone och iPad reparation. Vi har dessutom bra lägen på våra butiker, vilket gör det lätt för dig att hitta oss.

Vilka reservdelar byter ni?

Vi skiftar glas, skärm, LCD och display, byter knappar, batteri med mera på enheter från tillverkare som Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei och LG. Hos oss får du alltid högkvalitativa delar i alla reparationer. I första hand byter vi till originaldelar i andra reservdelar av likvärdig kvalitet som originalet. Därför kommer du som kund inte att märka någon skillnad i kvalitén mot tidigare. När det gäller skärmbyte på iPhone så erbjuder vi 3 olika kvaliteter på skärmarna för att möta olika kundbehov. För att kunna garantera högsta kvalitet använder Fix My Phone endast egna reservdelar. Det går inte att ta med en egen skärm och be Fix My Phone använda den vid reparation.

Varför Fix My Phone?

Vi har lång erfarenhet inom reparation av telefoner och surfplattor. Reparation och service sker direkt i butik under tiden du handlar och innefattar majoriten av de etablerade varumärkena inom mobiltelefoni. Din telefon är troligtvis din viktigaste pryl. I mobilen har du all din information samlad och den håller dig nåbar. Vi tar det på allvar. Behöver du laga din mobiltelefon kan du tryggt vända dig till oss. Var rädd om din telefon och all information du har sparat i den. Vänd dig till en pålitlig, professionell mobilreparatör. All personal har utbildning i hur de ska hantera enheterna för att aldrig kompromissa på säkerhet och kvalitet.