Sollentuna Fix My Phone

Laga iPhone i Sollentuna Centrum

Välkommen till Fix My Phone i Sollentuna Centrum. Få din mobiltelefon lagad hos oss på bara 30 minuter!

Sollentunavägen 163C, 191 47 Sollentuna
TEL: 0761766270
Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 10-18

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg

Köp reservdelar och teknikdelar i Fix My Phone Sollentuna

Hos oss på Fix My Phone kan du köpa alla reservdelar du behöver. De reservdelar vi säljer är precis samma delar vi använder när vi reparerar telefoner. Vi har allt från iPhone 6 skärmar till iPhone 11 baksida. Vi utökar vårt reservdelar och teknikdelar sortiment dagligen så kika gärna in då och då för att se vad som erbjuds. Skulle vi inte ha den mobildel du är ute efter så får du gärna kontakta oss så sköter vi det. One Plus skärmar har vi gott om samt Xperia delar för er som vill byta dom. 

När det kommer till reparationer så är det mycket enklare än vad man kan tro, som t.ex. iPhone X skärm eller iPhone 8 Kamera så behövs det bara en stadig hand så fixar man det enkelt. Var inte rädd att byta ut iPhone Reservdelar eller Xiaomi teknikdelar, det finns många video guider som visar steg för steg hur man ska göra.

Köp nytt iPhone batteri och byt själv

Har ditt batteri till din iPhone dött? Du behöver inte köpa en ny telefon bara för det. Det är mycket billigare ifall du bara byter iPhone batteri. Telefonbatterier kostar väldigt lite så tjänar väldigt mycket genom att byta själv. Oftast så håller iPhone batterier sig i ett till två år tills man börjar se märkbar skillnad, efter det så går det snabbt neråt. Vi tycker att ett iPhone batteri ska hålla en hel dag utan problem, man ska inte behöva få panik när man ser sitt mobilbatteri gå under 30%. Detta gäller alla batterier, som samsung batteri, One Plus Batteri, Xperia Batteri, osv.

Vi har även utbud på Mobiltillbehör

Något som är bra att göra när man reparerar sin telefon är att även se till så sin telefon är skyddad! Det är inte roligt när en kund byter iPhone Skärm eller Samsung Display men som sen kommer tillbaka för att dom har råkat tappa den. Ett billigt och bra skydd som t.ex iPhone 7 Displayskydd eller Samsung S20 Displayskydd kan skydda din telefon mot stötar och repor.

Behöver du schyssta hörlurar så har vi våra egna originella Soundpods som är trådlösa eller schyssta Celebrat hörlurar. Powerbanks och sladdar finns det såklart gott om i vårt sortiment. Glöm inte heller av att det behövs speciella reparations verktyg för att reparera själv, behöver du laga din Samsung S8 så behöver du verktyg för att skruva loss skruvarna och öppna telefonen. Se till att ha Verktygen redo nästa gång du ska reparera din iPhone X.

Byt iPhone Skärm

Behöver du byta din iPhone skärm eftersom den har fått en spricka? Eller så har den skärm fått döda pixlar? Det finns många anledningar till varför man behöver byta en iPhone skärm, men lösningen är alltid enkel! Om din iPhone XR Skärm har fått en spricka så är det dumt att köpa en ny, att beställ ny skärm, t.ex. iPhone 11 Pro skärm så kostar det betydligt mindre än om man skulle köpa en ny telefon. Ännu en sak som är positiv är att det är även enkelt att reparera din iPhone själv, det spelar ingen roll om du så har en iPhone 4, iPhone 5 eller en iPhone 11 Pro max, alla är lika enkla att byta ut! 

Skicka in din telefon med vår Fix Box tjänst

Vi på Fix My Phone vill kunna servera alla våra kunder, vissa vill undvika att gå ut eller så kan dom inte besöka våra butiker av diverse anledningar. Därför erbjuder vi vår tjänst “Fix Box” där kunderna kan skicka in mobilen för lagning. Har du en trasig One Plus 5 skärm eller en Samsung Note som behöver att lagas så är det väldigt smidigt att bara skicka in den, samma reparationspriser för butik gäller även för Fix Box! Med bara tre enkla steg så kan du få din trasiga mobiltelefon tillbaka i nytt skick, allt du behöver göra är att. 
1. Beställ din Fix Box
2. Packa ner din mobiltelefon i Fix Boxen och skicka in till oss
3. När vi har reparerat din telefon så skickar vi tillbaka den till dig.

Din telefon skickas tillbaka efter 48h, har vi inte delen till din telefon så kan en specialbeställning behövas göra så fort du lägger din order och då kommer det dröja lite längre än 48h.

Begagnande telefoner, köp och sälj

Att köpa och sälja begagnade telefoner är väldigt populärt nu för tiden. När den nyaste Samsung S20 kom ut så var det många som sålde sina Samsung S10, då är det perfekt för dom som inte vill lägga en stor budget på telefoner men ändå få en modern telefon. En begagnad telefon behöver inte betyda att telefonen är trasig eller dålig, det finns många begagnade som är nästan helt nya. Det är inte alltid som det är värt att köpa nyaste mobilen då dom är så dyra nu för tiden, Senaste iPhone 11 Pro Max och Samsung S20 Ultra är lite på den dyra sidan av budgeten.

Fix My Phone är butikern för alla dina telefonbehov, behöver du iPhone reservdelar för att laga din iPhone 6S Plus? Eller behöver du Reparera din Samsung A51? Vi vill erbjuda allt, skicka in telefonen, köp och sälj din mobila enhet. Vi strävar efter enkelhet och tidsparande! Sköt alla dina ärenden hos oss.

Oavsett om du vill uppgradera din mobil som en iPhone XS Max eller sälja av din Xperia XZ1 så är Fix My Phone det perfekta valet för dig!

Alla modeller och delar

Om det är något vi är kunniga om så är det Samsung Telefoner, har du frågor om din Samsung mobil så är du välkommen att ställa en fråga. Oavsett om det handlar om din Samsung S8 eller om din Samsung Galaxy S10 strular och du vill veta vad som är fel så är det bara att komma till oss. Det är inte alla ställen som har Samsung Service Points och då är vi ett bra alternativ när det gäller frågor så som Samsung galaxy S6 eller kanske nyare modeller som Samsung S20 Plus. 

Vi har reservdelar för alla Samsung Telefoner och vi kan i stort sätt laga alla fel på alla Samsung Modeller. 

Samsung Service

Om det är något vi är kunniga om så är det Samsung Telefoner, har du frågor om din Samsung mobil så är du välkommen att ställa en fråga. Oavsett om det handlar om din Samsung S8 eller om din Samsung Galaxy S10 strular och du vill veta vad som är fel så är det bara att komma till oss. Det är inte alla ställen som har Samsung Service Points och då är vi ett bra alternativ när det gäller frågor så som Samsung galaxy S6 eller kanske nyare modeller som Samsung S20 Plus. 

Vi har reservdelar för alla Samsung Telefoner och vi kan i stort sätt laga alla fel på alla Samsung Modeller. 

Fix My Phone i Sollentuna centrum

Fix My Phone i Sollentuna Centrum i Stockholm är Sveriges ledande mobiltelefonreparatör. Fix My Phone i Sollentuna Centrum påbörjar reparation av din iPhone omgående, det innebär att du inte behöver vänta längre än 30 minuter för att få din telefon lagad. Dåligt batteri, Sprucken skärm eller glas? Vår kunniga personal kan snabbt och enkelt hjälpa dig på plats. Fix My Phone reparerar alla populära modeller som finns på markanden, vi byter alla delar som går och åtgärdar dem flesta felen. Några modeller vi jobbar mycket med är iPhone, iPad, Samsung, Huawei, honor, OnePlus, Nokia och Sony. Alla reservdelar och verktyg som Fix My Phone använder är noggrant testade och utvalda för att ge bästa möjliga prestanda. Allt för att din telefon ska bli som ny igen.

Laga iPhone eller en annan mobiltelefon i Sollentuna Centrum. Söker du ett företag som kan Laga iPhone Sollentuna Centrum? Gör som många andra, kontakta oss på Fix My Phone för att Laga iPhone Sollentuna Centrum. Känner du inte redan till oss på Fix My Phone gör du rätt i att lägga vårt namn på minnet. Förr eller senare står man där med en trasig mobil när man behöver den som allra mest. Vi är proffs på att laga mobiler och surfplattor och vi servar såklart alla modeller och märken

 Varför bör man anlita Fix My Phone och ingen annan? När du anlitar oss för att Laga iPhone Sollentuna Centrum möts du alltid av vår trevliga serviceinriktade tekniker. Personalens yrkesskicklighet, snabb service och våra fördelaktiga priser har gjort oss störst i Sverige på bara 2 år.  När vi får in din mobil för reparation prioriterar våra tekniker din telefon tills den är som nyskick igen, varför nöja sig med mindre! Så behöver du byta Laga iPhone Sollentuna Centrum,  Besök oss!

"Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service."
Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

Fix My Phone strävar alltid mot så nöjda kunder som möjligt. Det innebär att vi passar oss efter våra kunders behov. Vi vet att det kan vara svårt att vara utan telefonen en längre period då man använder den både till jobbet och privat. Därför erbjuder vi snabba reparationer så att du snabbt kan fortsätta med det du gjorde innan skadan uppstod. Nöjda kunder, grymma priser och kunnig personal har gjort oss till sveriges största reparatör på bara 2 år. När du lämnar in din telefon eller surfplatta till Fix My Phone i Sollentuna Stockholm så får du alltid 90-dagars funktionsgaranti på utfört arbete.

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon?
Hos Fix My Phone behöver du aldrig vänta länge för att få din telefon lagad, vanliga fel som sprucken skärm,glas eller lcd fixar vi på bara 30 minuter. Mer avancerade fel kan ta någon time eller två. Alla våra butiker har drop-in, så du behöver ej boka tid utan det är bara komma förbi din närmsta Fix My Phone butik. Alla våra butiker ligger centralt i köpcentrum eller städer. Det gör det lättare att hitta till oss.

Vilka reservdelar byter ni?
Vi byter glas, skärmar, LCD och display, knappar, batterier med mera på Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei och LG. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla reparationer. I första hand används originaldelar i andra hand reservdelar av likvärdig kvalitet. Därför kommer du som kund inte att märka någon skillnad i kvalitén jämfört med originalet. När det gäller skärmbyte på iPhone så erbjuder vi 3 olika kvaliteter på skärmarna för att möta olika kundbehov. För att kunna garantera högsta kvalitet använder Fix My Phone endast egna reservdelar. Det går inte att ta med en egen skärm och be Fix My Phone använda den vid reparation.

Varför Fix My Phone?
Vi byter skärmar, glas, lcd och display, knappar, batteriet med mera på Apple iPhone, Samsung galaxy, iPad, Sony Xperia, Huawei, honor, lg, oneplus. Vi använder oss enbart utav delar som motsvarar originalkvalitén, alltså ingen märkbar skillnad på hur dem olika delarna fungerar och ser ut. Vid skärmbyten erbjuder vi 3 olika kvalitér, allt för att möta våra kunders behov gällande pris och funktionalitet.  Fix My Phone använder endast sina egna delar vid reparationer, det innebär att du ej kan ta med din egna skärm och be oss byta ut den åt dig.

Laga iPhone Stockholm snabbt

Fix My Phone i Sollentuna centrum

Fix My Phone i Sollentuna Centrum i Stockholm är Sveriges ledande mobiltelefonreparatör. Fix My Phone i Sollentuna Centrum påbörjar reparation av din iPhone omgående, det innebär att du inte behöver vänta längre än 30 minuter för att få din telefon lagad. Dåligt batteri, Sprucken skärm eller glas? Vår kunniga personal kan snabbt och enkelt hjälpa dig på plats.

Fix My Phone reparerar alla populära modeller som finns på markanden, vi byter alla delar som går och åtgärdar dem flesta felen. Några modeller vi jobbar mycket med är iPhone, iPad, Samsung, Huawei, honor, OnePlus, Nokia och Sony. Alla reservdelar och verktyg som Fix My Phone använder är noggrant testade och utvalda för att ge bästa möjliga prestanda. Allt för att din telefon ska bli som ny igen

Laga iPhone Sollentuna Centrum i Stockholm. Söker du ett efter ett företag som kan laga iPhone i Sollentuna? Gör då som hundratals andra kunder och kom till Fix My Phone för att laga iPhone i Sollentuna. Även om du inte är i behov av en reparation i nuläget gör du rätt i att lägga namnet på minnet då man aldrig vet när olyckan är framme och man står där med en trasig telefon.

Varför bör man välja Fix My Phone? När du anlitar oss för att laga din iPhone i Sollentuna möts du alltid utav våra kunniga, erfarna servicetekniker. Personalens kunskap, snabba service och fördelaktiga priser har fått oss att växa enormt och gjort oss till Sveriges största mobiltelefonreparatörkedja på bara 2 år. När vi får in din telefon för lagning prioriterar vi den tills den är i nysick. Så varför nöja sig med mindre? behöver du laga iPhone i Sollentuna, besök oss på Fix my Phone!

Laga iPhone i Sollentuna Centrum

Laga iPhone Sollentuna Centrum i Stockholm. Söker du ett efter ett företag som kan laga iPhone i Sollentuna? Gör då som hundratals andra kunder och kom till Fix My Phone för att laga iPhone i Sollentuna. Även om du inte är i behov av en reparation i nuläget gör du rätt i att lägga namnet på minnet då man aldrig vet när olyckan är framme och man står där med en trasig telefon.

Varför bör man välja Fix My Phone? När du anlitar oss för att laga din iPhone i Sollentuna möts du alltid utav våra kunniga, erfarna servicetekniker. Personalens kunskap, snabba service och fördelaktiga priser har fått oss att växa enormt och gjort oss till Sveriges största mobiltelefonreparatörkedja på bara 2 år. När vi får in din telefon för lagning prioriterar vi den tills den är i nysick. Så varför nöja sig med mindre? behöver du laga iPhone i Sollentuna, besök oss på Fix my Phone!