iPhone 6 Guider


Fixa snabbt och billigt
Köp reservdelar idag och lagar din telefon själv
Hur lång tid tar det att byta skärmen själv?
30 minut – 1 timmar
Steg
27
Svårt
45%

Introduktion
Lär dig hur du byter ut din iPhone 6-skärm. Den här delen levereras med alla verktygen som du behöver, vilket gör det enklare att reparera. Allt du behöver göra är att ta bort den gamla skärmen och överföra hemknappen, sensormonteringen till den nya skärmen.

https://www.youtube.com/watch?v=FAA_H4bRybE&t=1s

Skärm för iPhone 6 för att byta själv

Har olyckan varit framme och du har råkat få en spricka eller skada på skärmen på din iPhone 6? Fungerar inte touchfunktionen lika bra som innan. Eller är skärmen helt död? Spara pengar genom att köpa en utbytesskärm med verktyg hos oss och byt ut din skärm snabbt och enkelt själv! Våra reservdelar håller mycket hög kvalitet. Displayen är fabriksmonterad direkt ur lådan med LCD, glas, inre ram och touch-funktion i ett paket som redan sitter ihop, vilket underlättar montering.

Hur kan du byta batteri själv


Spara Pengar
Köp den reservdelar idag och laga din telefone själv
Hur lång tid tar det att byta skärmen?
30 minut – 1 timma
Steg
25
Svårt
25%

Introduktion
Använd den här guiden för att få tillbaka livet till din iPhone 6 med ett nytt batteri. Om ditt batteri är svullet, ta lämpliga försiktighetsåtgärder.Denna guide instruerar dig att ta bort front panel aggregatet; Detta är avsett att förhindra skador på bildskärmarna. Om du känner dig bekväm med att stödja skärmen försiktigt medan du sköljer batteriet ur iPhone kan du hoppa över bildskärmen och gå direkt till bort tagnings stegen. För optimal prestanda, kalibrera du ditt nyinstallerade batteri efter att ha slutfört den här guiden: Ladda den till 100% och fortsätt ladda den i minst två timmar. Använd sedan din iPhone tills den stängs av på grund av lågt batteri. Slutligen ladda det oavbrutet till 100%.Du kan även använda den här handboken för att byta batteri kontaktfäste.

https://www.youtube.com/watch?v=vJXA85uwFWQ&t=35s

iPhone 6 Batteri.

Byt iPhone 6 batteri när du har använt din iPhone 6 i några år kan det vara så att batteriet har börjat tappa sin styrka. Batterier är en förbrukningsvara och det innebär att värme, kyla och oregelbunden laddning kan skada batteriet. Det kan i sin tur göra så att batteriet ej har samma kapacitet som tidigare, är det så att du behöver ladda telefonen oftare än vanligt? . Då har vi den perfekta lösningen för dig. Ett enkelt byte utav batteri kan förlänga batteri tiden markant och ge din telefon ett nytt liv.

Superviktigt att du gör detta.

Innan du demonterar din iPhone, ladda batteriet under 25%. Ett laddat litiumjonbatteri kan ta eld och / eller explodera om det oavsiktligt punkteras.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Laga själv

Laga själv en iPhone för billigare pris. Beställ idag

Beställa och Laga själv iPhone hos Fix My Phone

Innan du demonterar din iPhone, ladda batteriet under 25%. Ett laddat litiumjonbatteri kan ta eld och / eller explodera om det oavsiktligt punkteras.

Slå av din iPhone innan du börjar demontera.
Ta bort de två 3,6 mm långa Pentalobe skruvarna bredvid Lightning-kontakten.
De tre följande stegen visar att du använder iSclack, ett bra verktyg för att säkert öppna iPhone 6 som vi rekommenderar att någon gör mer än en reparation. Om du inte använder iSclack, hoppa över tre steg för en alternativ metod.

Om plast djupmätaren är monterad i mitten av iSclack, ta bort den nu-det behövs inte för större telefoner som iPhone 6.

Stäng handtaget på iSclack och öppna sugkoppen.
Placera undersidan av din iPhone mellan sugkopparna.

Placera iSclacks övre sugkopp mot displayen, precis ovanför (men inte täckande) hemknappen.

Öppna handtagen för att stänga käftarna i iSclack. Centrera sugkopparna och tryck dem ordentligt på toppen och undersidan av iPhone.
Håll fast i din iPhone och stäng handtaget på iSclack för att separera sugkopparna och dra framsidan upp från baksidan.

ISclack är konstruerad för att säkert öppna din iPhone tillräckligt för att separera bitarna, men inte tillräckligt för att skada bildkablarna.

Skala de två sugkopparna av din iPhone.

Hoppa över de tre följande stegen och fortsätt till steg 8.
Om du inte har en iSclack, använd en enda sugkopp för att lyfta frontpanelen:

Tryck en sugkopp på skärmen, precis ovanför hemknappen.

Var noga med att koppen trycks säkert på skärmen för att få en tät försegling.
Medan du håller iPhonen nere med en hand, dra upp sugkoppen för att åtskilda front panelaggregatet lätt från baksidan.

Ta din tid och tillämpa snabb, konstant kraft. Bildskärmsenheten is är mycket smalare än de flesta enheter.
Med hjälp av ett plast öppningsverktyg börjar du försiktigt fälla upp baksatsen ner, bort från bildskärmsenheten, medan du fortsätter att dra upp sugkoppen.

Det finns flera clips som håller front panelaggregatet i bakväskan, så du kan behöva använda en kombination av sugkopp och plast öppningsverktyg för att frigöra front panelaggregatet.

Dra plastnubben för att lossa vakuumtätningen på sugkoppen.

Ta bort sugkoppen från bildskärmsenheten.

Öppna iPhone genom att svänga hemknappens ände på frontpanelmonteringen från baksidan, med hjälp av telefonens övre kant som gångjärn.

Flera klämmor längs framkantens framkant bildar ett partiellt gångjärn.

Vid om montering ska du justera klippen strax under den bakre delen av bakkåpan. Skjut sedan frontpanelen uppåt tills dess övre kant är i linje med den bakre delen.

Öppna skärmen till ca 90º vinkel och luta den mot något för att hålla det uppstått när du arbetar på telefonen.

I en nypa fungerar en oöppnad konserverad dryck bra för detta.

Lägg till ett gummiband för att hålla skärmen ordentlig på plats när du arbetar. Detta förhindrar otillbörlig belastning på bildskärmarna.

Ta bort följande Phillips-skruvar från batteri kontaktfästet:

En 2,2 mm skruv

En 3,2 mm skruv

Under reparationen ska du hålla reda på varje skruv och se till att den går tillbaka exakt var den kom ifrån för att undvika att skada din telefon.

Ta bort kontakten från metallbatteriet från iPhone.

Använd ett plastöppningsverktyg för att försiktigt fälla batterikontakten upp från uttaget på logikkortet.

Var försiktig så att du bara hänger på batterikontakten, och inte uttaget på logikkortet. Om du sitter fast på kontakten på logikkortet, kan du bryta kontakten helt.

Ta bort följande fem Phillips-skruvar som håller fast kablage på frontpanelens montering:

Tre 1,2 mm skruvar

En 1,7 mm skruv

En 3,1 mm skruv

Felaktig placering av dessa skruvar under om montering kommer att orsaka permanent skada på din iPhones logikkort.Ta bort kabelkonsolen från frontpanelen från logikkortet.

I de följande fyra stegen, var försiktig så att du bara hänger på kabelanslutningarna, och inte på sina uttag på logikkortet.

Använd en spudger eller en fingernagel för att koppla bort den främre vänster kameran och sensorkabelkontakten.

Använd den plana änden av en spudger för att koppla bort digitizer kabel kontakt.

När du återansluter digitizer kabel kontakt, tryck inte på mittpunkten på kontakten. Tryck ena änden av kontakten och tryck sedan motsatt ände. Att trycka i mitten av kontakten kan böja komponenten och orsaka skador på digitizer kabel kontakt.

Ta bort frontpanelaggregatet från bakväskan.

Skala tillbaka den första batterilimelfliken från batteriets nedre högra kant.

Använd fingrarna eller trubbiga pincett och var extra försiktig när du arbetar nära batteriet. Ett litiumjonbatteri kan släppa ut farliga kemikalier och orsaka brand. 
Eventuellt, innan du fortsätter, kan du ta bort de två Phillips-skruvarna som håller fast vibratorn och lyft vibratorn ut för att tillåta mer clearance för att extrahera batteristyckena framgångsrikt.

Försök att hålla remsorna plana och oskränkta under denna procedur; rynkade band kommer att hålla ihop och bryta istället för att dra ut rent.

Dra långsamt lossa fliken från batteriet, mot undersidan av iPhone.

För att undvika att du söndrar klisterremsan, var försiktig så att den inte sitter fast mot vibratorn eller andra komponenter nära batteriet.

Dra stadigt och håll konstant spänning på remsan tills den glider ut mellan batteriet och bakväskan. För bästa resultat, dra remsan med 60º vinkel eller mindre.

Remsan sträcker sig till många gånger sin ursprungliga längd. Fortsätt dra och ta om remsan nära batteriet om det behövs.

Om remsan raderar försök försiktigt hämta den med pincett (utan att skada batteriet) och fortsätt att dra. Om remsan slår av under batteriet och inte kan hämtas fortsätter du med stegen nedan.

Håll ner batteriet när du tar bort den andra remsan, eller remsan kan flinga batteriet när det skiljer sig från väskan.

Om du har tagit bort båda klisterremsor, hoppar du över de två följande stegen.

Om någon av klisterremsorna släcktes under batteriet och inte kunde hämtas fortsätter du med nästa steg nedan.

Vänd tillbaka iPhone och torka en bit tandtråd eller stark sträng bakom batteriet. Dra sedan långsamt fram och tillbaka i en sågnings rörelse för att separera limet.

Ett starkare alternativ till floss är en avvikande gitarrsträng, som en 0,009 E-sträng från en 12-strängsuppsättning.

Alternativt sätt in ett plastkort mellan batterisidan och bakkåpan.

Sätt inte in ditt kort i området mellan volymen nedåt (-) och den övre kanten av batteriet, eller så kan du skada volymkontrollkabeln som ligger nedanför.

Skydda inte mot det logiska kortet eller så kan du skada telefonen.

Håll kortet så platt som möjligt för att undvika att böja batteriet, vilket kan skada det och orsaka att det släpper ut farliga kemikalier eller brinner. Använd inga skarpa verktyg för att pry i batteriet.

Tryck kortet längre in för att bryta upp limet bakom batteriet.

Ta bort batteriet från iPhone.

Om ditt byte batteri kom i en plasthylsa, ta bort hylsan före installationen genom att dra den bort från bandkabeln.

När du installerar batteriet, hänvisar du till den här handboken för att byta batteriets limband.

Utför en hård återställning efter ommontering. Detta kan förhindra flera problem och förenkla felsökning.

​​