få din telefon lagad på bara 30 minuter i kungälv Konghälla centrum. Fix My Phone lagar alla modeller och alla tänkbara skador

Laga iPhone i Kongahälla, Kungälv

Välkommen till vår nya but i kongahälla köpcentrum. Du finner oss bredvid Synsam i närheten av Kjell & Company

Älvebacken 31, 442 47 Kungälv
TEL: 070-784 10 30
Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone Kongahälla i Kungälv

Fix My Phone i Kongahälla Center Kungälv är Sveriges ledande mobiltelefonreparatör. Fix My Phone i Kungälv, Kongahälla Center påbörjar alla reparationer omgående, du behöver alltså inte boka tid utan det är bara komma förbi vår butik så hjälper vi dig på direkten. Så har du en sprucken skärm, ett dåligt batteri eller någon knapp som behöver bytas? Vår kunniga personal finns på plats för att hjälpa dig !

Fix My Phone reparerar alla tänkbara modeller och skador några exempel på vanliga telefoner vi får in dagligen är iPhone, iPad, Samsung, Sony, Huawei, Honor, OnePlus, Nokia och LG. Alla våra reservdelar har genomgått en noggrant testprocess för att garantera att de uppnår våra höga kvaliteskrav. Välkommen in till Fix My Phone i Kongahälla Center i Kungälv för en kostnadsfri konsultation och snabb reparation!


Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg. Change screen göteborg
Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg, change screen
mobil reparasjon oslo

Arkaden

Femman

Frölunda

Backaplan

Allum

TEL: 0761-76 62 75 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info …

TEL: 0761-33 06 95 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

Tel: 0761-76 67 57

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

TEL: 0761-76 62 45 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

TEL: 0761-76 61 33

Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

Fix My Phone strävar alltid mot att få nöjda kunder, vi anpassar oss efter erat behov. Har du lite bråttom och behöver en snabb reparation på lunchen så hjälper vi självklart dig omgående så att du kan fortsätta dagen. Nöjda kunder, grymma priser och erfaren personal har gjort oss till Sveriges och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. När du väljer att laga din iPhone hos Fix My Phone i Kongahälla Kungälv så kan du vara säker på att din telefon blir som ny. Vi erbjuder alltid 90-dagars funktionsgaranti på utfört arbete. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Hos oss på Fix My Phone behöver du aldrig vänta länge för att få din telefon lagad. Dem vanligaste felen som t.ex trasig skärm eller dåligt batteri tar inte längre än 30 minuter. Är det något mer avancerat kan du räkna med någon timme eller två. Du behöver aldrig heller boka tid utan det är bara komma förbi butiken när det passar dig. Alla våra butiker ligger centralt i köpcentrum eller i stan. Vilket gör det lätt för dig att hitta till oss om olyckan skulle vara framme.

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter glas, skärmar, LCD och display, knappar, batterier med mera på Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei och LG. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla reparationer. I första hand används originaldelar i andra hand reservdelar av likvärdig kvalitet. Därför kommer du som kund inte att märka någon skillnad i kvalitén jämfört med originalet. När det gäller skärmbyte på iPhone så erbjuder vi 3 olika kvaliteter på skärmarna för att möta olika kundbehov. För att kunna garantera högsta kvalitet använder Fix My Phone endast egna reservdelar. Det går inte att ta med en egen skärm och be Fix My Phone använda den vid reparation.

Varför Fix My Phone? 
Vi byter glas, skärmar, lcd och display, knappar, batterier, laddkontakter med mera på Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei, Honor, OnePlus och LG. Alla våra delar är utvalda och testade för att säkerhetsställa vår höga kvalitéstandard. När de gäller skärmbyten erbjuder vi skärmar av 3 olika kvalitér för att möta våra kunders behov gällande pris och funktionalitet. För att kunna garantera vår höga standard använder Fix My Phone sig endast utav egna reservdelar, det går alltså ej att ta med en egen skärm och be oss använda den vid reparationen.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Laga iPhone i Kungälv, Kongahälla Center. Söker du en reparatör som kan Laga iPhone i Kungälv? Gör då som många andra och kontakta oss på Fix My Phone för att få din iPhone lagad. Har du aldrig använt dig utav vår service tidigare så gör du rätt i att lägga namnet på minnet. Man vet aldrig när olyckan är framme och man står där med en trasig mobiltelefon. Vi är proffs på alla typer av reparationer på alla modeller som finns.

Varför bör man välja Fix My Phone? När du kommer till oss för att Laga iPhone i Kungälv möts du alltid utav trevliga, kunniga och erfarna tekniker. Vår personals yrkesskicklighet, snabba service och fördelaktiga priser har gjort oss till Sveriges största reparatör på bara 2 år. När du lämnar in din enhet till någon utav våra butiker prioriterar våra tekniker tills den är som ny! Så varför nöja sig med mindre, behöver du laga iPhone i Kungälv? Besök då Fix My Phone i Kongahälla center.

Laga iPhone i Kongahälla, Kungälv

 Fix My Phone har 10-tal butiker i göteborg. Vår mest centrala i kungälv ligger i just Konghälla center. Som Sveriges ledande mobiltelefon reparatörer erbjuder vi reparationer på samtliga telefoner och surfplattor. Apple iPhone, iPad, LG, Samsung Galaxy, Nokia, Sony Xperia, OnePlus och Huawei Honor med mera.  Reparationerna vi utför är Byte av glas, skärm och lcd. Byte av knappar som powerknapp, hemknapp, volymknapp. Byte av batteri, laddkontakt och kameror. Hos Fix My Phone kan du laga alla tänkbara fel och modeller. Våra kunder är alltifrån privatpersoner, företag,, försärkingsbolag och offentliga förvaltningar.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Man kan spara massor av pengar genom att laga sin trasiga iPhone. Nya modeller kostar mer och mer för varje år och det finns ingen anledningen att byta ut din telefon om den du redan har fungerar bortsett från skadan. Så gör din plånbok en tjänst och reparera din nuvarande telefon så att du kan fortsätta använda den något år mer. Om du vänder dig till tillverkaren för att få din telefon lagad tar det vanligtvis några veckor, Fix My Phone erbjuder betydligt snabbare reparationer på endast 30 minuter. Det är även miljövänligare att laga sin telefon. Du sparar på jordens begränsade resurser genom att bara byta ut dem delarna som behövs. Reparationsmarknaden har ökat rejält på senaste åren och det kan vara svårt att veta vad för typ av delar och service dem olika butikerna erbjuder. Men hos Fix My Phone kan du alltid vara säker på att kvalitén är så bra det bara går. Vi erbjuder reparationer som gör att din telefon fungerar likvärdigt med hur den fungerade innan skadan uppstod. Du får även 90-dagars garanti på utbytta delar, allt för att du ska känna dig tryg när du väljer oss.