Skicka in mobilen, få den tillbaka lagad

Med Fix Box, kan du enkelt & smidigt få din trasiga telefon lagat utan att besöka någon av våra butiker. Med tre enkla steg kan du får din trasiga telefon, i ett nytt skick! Laga sprucken skärm, dåligt batteri eller trasig kamera.

 3 enkla steg

📦 Beställ vår Fix Box
📨 Lägg din telefon i boxen & skicka in den för lagning.
 Fri frakt tur/retur
📲 Inom 48h returnerar vi din lagade telefon

Så fungerar Fix Box

1. Beställ en Fix Box

2. Packa mobilen

3. skicka in

4. Betala först efter reparationen​


Vill du laga iPhone, Samsung Galaxy, Huawei eller annan mobiltelefon? Posta in din telefon med Fix Box. Det är enkelt!

Frifrakt - Tur & retur

Du beställer Fix Box av oss och får sedan hem ett kuvert med färdiga fraktsedlar, därefter är det bara att paketera ner din mobiltelefon och skicka från närmsta postlåda/ombud. Vid ankomst lagar vi din mobiltelefon, testar och returnerar enheten inom 48 timmar (kan dröja om vi inte har delen i lager). För att välja ett försäkrat fraktalternativ så kan du lägga till REK. Beställ idag så skickar vi din Fix Box samma dag eller nästkommande vardag. Betalning görs med klarna faktura, eller via en betallänk som du får skickat till dig per mail eller sms. 

Hur går beställningen till?

Beställningen kan sammanfattas i tre enkla steg.

1. Beställ din Fix Box, lägg beställningen här genom att välja vilket märke, vilken modell och vad du vill reparera. Skulle vi inte ha det valet du är ute efter, så är du välkommen att kontakta oss så ska vi ordna det.

2. Vi skickar din Fix Box till dig som du sedan paketerar ner din enhet i, sen är det bara att skicka tillbaka Fix Boxen till oss. Det medföljer en retursedel på returpaketet du skall skicka din Fix Box i.

3. När vi har mottagit din enhet påbörjar vi din reparation på en gång.

*Hur lång tid kan en reparation ta?

Från det att vi har mottagit din telefon ska det ta 48h innan du får tillbaka den (Helger ej medräknat). De tillfällen då vi inte har din del inne så kan det dröja.

Hur går betalningen till?

Betalningen av Fix Box ordern görs främst via Klarna. Skulle Klarna inte vara ett alternativ så finns det möjlighet för Swish eller postförskott (Vid betalning med postförskott tillkommer det en avgift på 188 kr ink moms). Fix Box reparationen hanteras på en gång men skickas först ut efter att betalningen är genomförd.

Vilka är Fix My Phone?

Vi är sveriges största reparationskedja, vi har över 25 butiker runt om landet och har funnits i 5 år. Anledningen till varför vi har lyckas bli Sveriges största reparationskedja är för vi siktar på kvalité, enkelhet och ser till att personalen vi anlitar har den kunskap och servicetänk för att kunna hjälpa alla möjliga kunder.

Skickas min telefon till en butik för reparation?

Fix Boxen skickas till vårt kontor där vi har reparationsexperter som kan reparera alla märken och modeller.

Kostar det mer att skicka in mobilen för lagning än i butik?

Priset för en Fix Box reparation och att reparera i butik är samma. Enda skillnaden är hanteringsavgiften som ligger på 49kr. Väljer du att lägga till PostNord REK (Försäkrar ditt paket upp till 10.000kr) så går det på 199 kr!

Vad händer ifall min mobil går sönder under lagning?

Det kan ibland hända att telefoner har gömda fel, det är fel som man inte vet om tills man öppnar upp telefonen, upptäcker vi detta så meddelar vi er. Det finns telefoner som t.ex. Samsung som har baksida gjord av glas. Ska man  byta ut skärmen på dessa när baksidan är sönder så kan baksidan spricka helt. Vid det osannolika scenariot där mobilen går sönder tack vare vår reparation så ersätter vi dig.

Hur fungerar det med garanti?

Vi erbjuder alltid 3 månaders funktionsgaranti på våra reparationer som inte är förbrukningsvaror. I det fall ett garantiärende måste utföras så kan man göra en ny Fix Box beställning men då välja “Garanti” som reparationsval. Innan man beställer en Garantireparation så är det bra att först skriva till FixBox@FixMyPhone.se, för att se att det är en giltig Garanti. I det fall man skickar in en ogiltig garantireparation så kommer det tillkomma 249 kr i avgift.

Jag undrar hur det går med min telefon, hur kontaktar jag er?

Ni kan nå oss på FixBox@xn--lagaiphonegteborg-9zb.se eller Tel: 0760 423 990 för vidare frågor om er reparation.

Smarta skötselråd för din mobiltelefon

Här hittar du några praktiska råd på hur du på bästa sätt kan ta hand om din iPhone / Smartphone så att den håller sig i riktigt bra skick ännu länge. Du finner som exempel råd kring effektiv rengöring av mobilen och hur du gör för att batteriet på din mobiltelefon ska bli mer hållbart.

Rengöring av mobiltelefon

  • Rengör din mobiltelefon regelbundet för att hålla borta smuts och bakterier. Använd inte starka rengöringsmedel, utan torka istället av mobilen med en väldigt lätt fuktad mikrofiberduk. Tänk på att inte ha laddare eller hörlurar inkopplade när du rengör.
  • Känner du att laddningen tar dåligt? Ett enkelt tips för att hålla laddningsuttaget rent är att använda sig av en tandpetare. Genom att försiktigt föra in tandpetaren i uttaget kan man lirka ut damm och smuts som fastnat.

Laddning och batteri

  • Gör en full laddningscykel var 20-30:e laddning. En full laddningscykel innebär att du laddar upp din enhet till 100 % och sedan låter batteriet gå ner till 0 % innan du laddar igen.
  • Dra ner på ljusstyrkan, då det drar mindre ström.
  • Fortsätt inte ha laddaren inkopplad då du nått 100 %.  Det kan skada batteriet med tiden. Låta batterinivån ligga mellan 30-80% för mest effektivt batteriliv.

Snabba upp mobilen

  • Nollställ inställningar på mobilen med jämna mellanrum. Du kan rensa cache, nollställa inställningar / enskilda inställningar. En nollställning av inställningar kan även hjälpa till att lösa en del problem på mobilen.
  • Säkerhetskopiera din iPhone emellanåt så att du har en sparad kopia med inställningarna som backup.
  • Rensa bilder som tar onödig plats och rensa cache-filer på webbläsaren som tar onödig plats på minnet i mobiltelefonen. 

Skydda mobilen

Ha alltid skärmskydd och fodral/skal på din smartphone eller iPhone för att minimera risken att skada fram- och baksidan på din mobil. Hos oss finner du kvalitetsskydd för att på bästa sätt skydda mobilen från olyckor.

Så här går det till när du beställer Fix Box

Fix Box – Du får hem en anpassad box för din smartphone gjort i kartong med innehållande skydd.
Packnings instruktion – som visar dig steg för steg hur du enkelt packar in mobilen i Fix Box och den förslutningsbara returpåsen.
Svarspostetikett med vår returadress – Porto är betalt och du behöver inga frimärken. Vill du skicka in din Fix Box paket med REK så beställs detta via ombudet när du skickar din enhet.

I de flesta fall lagas din mobil och skickas tillbaka till dig inom 1-2 arbetsdagar. Ibland kan det ta lite längre tid då vissa mobiler kräver lite extra omsorg och tid för reparation. Om reparatören hittar ett annat fel i telefonen, och behöver kontakta dig innan själva lagningen kan processen också dröja. Vanlig B- post tar cirka 3-4 dagar vilket innebär att du får paketet inom samma vecka du skickade in den till oss, beroende på vilken dag du sände mobilen. Vi ser alltid till att prioriterar just din telefon, och arbetar för att snabbt laga den och sända den åter till dig.

Transporttiden är något du som kund själv kan välja. Vill du skicka in den via express så kostar detta lite extra (utöver vanlig porto) men du får då mobilen snabbare hanterad av posten och av oss.
Posten skickas inte på helger eller helgdagar.

Observera att vi inte kan påverka om din lokala brevbärare delar ut ditt paket i brevlådan hem eller om detta måste hämtas ut via ditt lokala postombud. Orsaken till detta beror på många olika faktorer, så som: liten brevlåda, högtryck och dylik.

Tänk också på att säkerställa att ditt mobilnummer stämmer, så posten kan avisera dig via sms och inte via pappersavi som dröjer 1-2 dagar extra.

Fixa mobiltelefon Härnösand

Telefon som är paj? Var inte skraj! Har mobilbatteriet börjat haverera? Eller kanske är det någon knapp på din mobil som inte funkar? Posta din mobil till oss! Vår skickliga personal jobbar ständigt för att kunna erbjuda dig den bästa hjälpen i Härnösand. Vi på Fix My Phone kan fixa det mesta på din mobil. Vare sig det handlar om fuktskada i telefonen eller Vi reparerar mer än 130 olika typer av Smartphones och surfplattor: iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Nokia, Sony, HTC etc. De reservdelar och verktyg som används för att reparera mobilen har genomgått en lång testprocess för att säkerställa att de uppnår Fix My Phones höga kvalitetskrav.

Bor du i Härnösand och behöver laga din telefon? Då är du varmt välkommen att posta in din trasiga telefon till oss så fixar vi det mesta. Orsaken till att de flesta väljer att komma till oss brukar oftast vara krossad skärm. Ofta har något hänt som gjort att mobilskärmen gått sönder och spruckit.

Det mobilägare kommer till oss och behöver hjälp med brukar oftast vara att de behöver laga sin mobilskärm och det brukar bli så att ett skärmbyte blir aktuellt då mobilskärmen behöver lagas. Ofta har det blivit så att det skett en olycka. Till exempel kan det vara så att kunden i fråga har tappat mobilen eller tappat något tungt på själva telefonen som medfört en krossad mobilskärm. Eller att det helt enkelt hänt någon annan sorts olycka som bidragit till att skadan på telefonen blivit en spricka eller ännu värre att skärmen blivit helt krossad

Har man en spricka i mobilskärmen så måste man vara medveten om att detta kan ofta leda till flera sprickor i mobilskärmen eller en större spricka för att sedan bli ännu värre. Sprickor på mobilskärmen kan vara problematiska i och med att man kan skära sig på dessa ganska rejält. Därför är det alltså viktigt att byta mobilglas snabbt. Våra mobilreparatörer finns runt om i hela Sverige, detta för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund att få dina problem med din mobil eller iPad fixade.

Vi på Fix My Phone ser det som vår plikt att du som kund alltid skall kunna vara säker på att det vi gör, gör vi med vårt yttersta för att du skall få den bästa möjliga servicen och att vi ställer upp för dig oavsett vart du än bor, vi finns där du är och vi är alltid nära! Vi har massor av duktiga reparatörer som arbetar på Fix My Phone. Och alla våra reparatörer lagar mobiler väldigt snabbt, enkelt och tryggt när du skickar din telefon till oss. Vi på Fix My Phone jobbar inte bara med att se till så att vi lagar din telefon med reservdelar av hög kvalitet, utan vi har dessutom alltid miljön i minnet när det kommer till vårt jobb. Fixa din telefon hos oss Fix My Phone, då kan du räkna med att du i Härnösand lämnat din telefon för lagning till en seriös och hållbar reparatör. Behöver du laga trasig mobilskärm? Vänd dig till oss!

Vi kan hjälpa till med ditt krossade mobilglas och gör ett smidigt skärmbyte åt dig. Vi fixar inte bara spricka en mobilskärmen utan även fuktskador och andra mobilskador.

Vi och den är att vi på Fix My Phone förlänger livslängden på din mobil. När du skickar in din telefon till oss bidrar du med att förlänga livslängden på din mobil och det är bra för dig, din plånbok och framförallt miljön. Så med vår hjälp kommer du inte inte behöva köpa en ny mobil i Härnösand, för vi lagar en trasig mobil skärm om du så önskar på Fix My Phone. Det är enkelt, det går snabbt och du kan lita på att din mobil befinner sig i trygga händer när vi ska laga din telefon.

Tackvare vår grymma Fix Box – tjänst möjliggör vi det för dig som kund att beställa en Fix Box hem till dig i Härnösand, superenkelt och går supersnabbt. Boxen är helt anpassad efter din mobiltelefon och är även specialutvecklad med skydd. Vi på Fix My Phone ser dessutom till att din Fix Box innehar betald returfrakt när du får den hem till dig. Detta för att vi vill underlätta processen så mycket det går för dig som kund  i Härnösand och för att du skall kunna känna dig trygg. Fixa trasig telefon snabbt. Fixa mobilskärmen Härnösand med Fix Box. När din Fix Box kommit fram hem till dig i Härnösand behöver du bara packa in din enhet tryggt och sedan skickar du den till oss. Inte mer än så. Efter att du skickat in din enhet mobilen är det bara att ta det lugnt för då lämnar du över allting till våra kvalificerade reparatörer så tar vi hand om din trasiga telefon och fixar skada på mobilen, för innan du vet ordet av det så har din mobil blivit lagad och kommit fram hem till dig i Härnösand. Glöm inte att du kan beställa hem våra skal och skydd. Tack vare våra mobil skal kan du säkra din telefon ytterligare. Vi har även miljövänliga alternativ när det kommer till skalen. Du kan läsa mycket mer info om dessa på vår Instagram. Med våra miljövänliga skal slipper du få krossad mobilskärm eller trasig telefon. Våra skal skyddar mot olika mobilskador så du slipper oroa dig för sprickor i telefonen!

Fix Box – tjänsten är ett superalternativ för dig som inte kan hinner åka iväg till en galleria eller annan fysisk butik för att fixa mobilen. Bor du i Härnösand och har ett måste fixa en skada på din telefon så är detta den perfekta lösningen för dig. Det är enkelt, det går snabbt och det är tryggt, Du kan också alltid känna dig trygg när vi lagar din mobil. Köp inte en ny telefon, fixa skrämsprickan i mobilen hos oss på Fix My Phone!

När du använder vår tjänst kommer du själv se hur smidigt det är och hur du kommer få tid över till annat, du kommer även att spara mer pengar genom att förlänga livslängden på din telefon och du kommer att för miljön. Detta är ett toppen sätt att laga mobilen på, för dig som inte hinner utan vill spara tid, spara pengar och även spara på resurserna i vår miljö. Oavsett om man talar ur ett hållbarhets-, tidseffektivt-  eller  ekonomiskt perspektiv, eller ur alla tre perspektiv. Vi har tänkt på allt! På vår Instagram brukar vi ha en hel del erbjudanden och tävlingar, så glöm inte att följa oss på våra sociala medier för att inte missa något viktigt! Skicka in din mobil till oss idag och få tid över till annat i Härnösand!