Gävle laga iPhone • Samsung • Huawei?

– Boka mobilreparation online ​

– Testa hur snabbt, enkelt och smidigt det är!

Laddar…

Snabbt, Tryggt & Säkert​

2-4 arbetsdagar
Fraktkostnad ingår

300.000 nöjda kunder!

30 butiker, 10 års erfarenhet​

Beställ din Fix Box

Timmar
Minuter
Sekunder

Så fungerar Fix Box

Du beställer Fix Box av oss och får sedan hem ett kuvert med färdiga fraktsedlar, därefter är det bara att stoppa i din mobiltelefon, klistra på fraktsedlarna och skicka från närmsta postlåda. Vid ankomst lagar vi din mobiltelefon, testar och returnerar enheten inom 48 timmar. För extra trygghet kan du också välja ett spårbart och försäkrat fraktalternativ. Beställ idag så skickar vi din Fix Box samma dag eller nästkommande vardag.

1. Beställ hem en Fix Box här från vår hemsida

2. Packa mobilen i våra transport-godkända skydd och lägg enheten i Fix Box

3. Lämna in Fix Box hos ditt ombud

1. Beställ genom vår hemsida. Välj modell och vilken del du behöver laga. Slutför din beställning så skickar vi ut din Fix box som du kan packa din enhet i (ett transport- godkända skydd)

2. Skriv dina kontaktuppgifter och vad för fel du vill få hjälp med. Ju mer detaljerad du beskriver desto snabbare kan vi hjälpa dig att lösa problemet.

3. Paketera enheten noggrant så att den ej skadas under frakten. Skicka med lapp på kontaktuppgifter i lådan. Skriv även med ditt ordernummer.

Vi rekommenderar att du skickar in ditt paket med Postens Rek inrikes då det går att spåra, samt är försäkrat vid skador och förlust.

Alla reparationer påbörjas omgående. Vi gör allt för att du snabbt ska få tillbaka din telefon.

Beställ din reparation redan idag och skicka in till:

The Morad Group AB
c/o Fix My Phone
Skånegatan 11
411 40 Göteborg

iPhone skärmar - Skillnader i kvalité

Hos oss finner du olika kvalitetsalternativ vid reparation av din smartphone. Här nedan får du en beskrivning av dom tre olika valen vi erbjuder. På Fix My Phone rekommenderar vi alltid originalkvalitét.

Originalkvalitet

5/5

Originalkvalitet innebär att du får samma höga standard som tillverkaren själv använder, vilket gör att du kan förvänta dig samma färgåtergivning och hållbarhet. För alla tillverkare förutom Apple är detta originaldelar. I våra Apple-skärmar får du original LCD och Touch-panelen, men monteringen har gjorts i en annan fabrik än Apples fabrik. 

Alternativskärm

3.9/5

Delar av närmast lika hög kvalitet som originalkvalité. Tillverkarna är noga utvalda av Fix My Phone. Skillnader gentemot originalkvalitet kan upplevas vara:

 • Annan färgmättnad
 • Strävare glas när fingrarna stryks över ytan
 • Hur touchen upplevs

Replika

3/5

En kopia-skärm från utvalda tillverkare. Kvaliteten är hög, men användare kan uppleva skillnad i:

 • Skillnad i färgmättnad, kontrast och ljuset
 • Hur touchen upplevs
 • Tjockare glas och kanten sticker upp lite
 • Något lägre hållbarhet på display vid tapp & fall
 • Ej Fettavstötande ytbehandling

Smarta skötselråd för din mobiltelefon

Här hittar du några praktiska råd på hur du på bästa sätt kan ta hand om din iPhone / Smartphone så att den håller sig i riktigt bra skick ännu länge. Du finner som exempel råd kring effektiv rengöring av mobilen och hur du gör för att batteriet på din mobiltelefon ska bli mer hållbart.

Rengöring av mobiltelefon

 • Rengör din mobiltelefon regelbundet för att hålla borta smuts och bakterier. Använd inte starka rengöringsmedel, utan torka istället av mobilen med en väldigt lätt fuktad mikrofiberduk. Tänk på att inte ha laddare eller hörlurar inkopplade när du rengör.
 • Känner du att laddningen tar dåligt? Ett enkelt tips för att hålla laddningsuttaget rent är att använda sig av en tandpetare. Genom att försiktigt föra in tandpetaren i uttaget kan man lirka ut damm och smuts som fastnat.

Laddning och batteri

 • Gör en full laddningscykel var 20-30:e laddning. En full laddningscykel innebär att du laddar upp din enhet till 100 % och sedan låter batteriet gå ner till 0 % innan du laddar igen.
 • Dra ner på ljusstyrkan, då det drar mindre ström.
 • Fortsätt inte ha laddaren inkopplad då du nått 100 %.  Det kan skada batteriet med tiden. Låta batterinivån ligga mellan 30-80% för mest effektivt batteriliv.

Snabba upp mobilen

 • Nollställ inställningar på mobilen med jämna mellanrum. Du kan rensa cache, nollställa inställningar / enskilda inställningar. En nollställning av inställningar kan även hjälpa till att lösa en del problem på mobilen.
 • Säkerhetskopiera din iPhone emellanåt så att du har en sparad kopia med inställningarna som backup.
 • Rensa bilder som tar onödig plats och rensa cache-filer på webbläsaren som tar onödig plats på minnet i mobiltelefonen. 

Skydda mobilen

Ha alltid skärmskydd och fodral/skal på din smartphone eller iPhone för att minimera risken att skada fram- och baksidan på din mobil. Hos oss finner du kvalitetsskydd för att på bästa sätt skydda mobilen från olyckor.

Så här går det till när du beställer Fix Box

Fix Box – Du får hem en anpassad box för din smartphone gjort i kartong med innehållande skydd.
Packnings instruktion – som visar dig steg för steg hur du enkelt packar in mobilen i Fix Box och den förslutningsbara returpåsen.
Svarspostetikett med vår returadress – Porto är betalt och du behöver inga frimärken. Vill du skicka in din Fix Box paket med REK så beställs detta via ombudet när du skickar din enhet.

I de flesta fall lagas din mobil och skickas tillbaka till dig inom 1-2 arbetsdagar. Ibland kan det ta lite längre tid då vissa mobiler kräver lite extra omsorg och tid för reparation. Om reparatören hittar ett annat fel i telefonen, och behöver kontakta dig innan själva lagningen kan processen också dröja. Vanlig B- post tar cirka 3-4 dagar vilket innebär att du får paketet inom samma vecka du skickade in den till oss, beroende på vilken dag du sände mobilen. Vi ser alltid till att prioriterar just din telefon, och arbetar för att snabbt laga den och sända den åter till dig.

Transporttiden är något du som kund själv kan välja. Vill du skicka in den via express så kostar detta lite extra (utöver vanlig porto) men du får då mobilen snabbare hanterad av posten och av oss.
Posten skickas inte på helger eller helgdagar.

Observera att vi inte kan påverka om din lokala brevbärare delar ut ditt paket i brevlådan hem eller om detta måste hämtas ut via ditt lokala postombud. Orsaken till detta beror på många olika faktorer, så som: liten brevlåda, högtryck och dylik.

Tänk också på att säkerställa att ditt mobilnummer stämmer, så posten kan avisera dig via sms och inte via pappersavi som dröjer 1-2 dagar extra.

Mobilreparation Gävle

Fixa skärmspricka i Gävle? Knapp på din mobil som slutat fungera? Skicka din mobil till oss! Vår riktigt skickliga personal finns till för dig och för att kunna erbjuda dig den bästa hjälpen i Gävle. Vi på Fix My Phone lagar det mesta på din mobiltelefon! Vi reparerar mer än 130 olika typer av Smartphones och surfplattor: iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Nokia, Sony, HTC etc. De reservdelar och verktyg som används för att reparera din telefon har genomgått en lång testprocess för att säkerställa att de uppnår Fix My Phones höga kvalitetskrav.

Vi hälsar alla mobilägare i Gävle varmt välkomna att skicka in sina trasiga telefon till oss så fixar vi de mesta problemen. Oftast är anledningen till att mobilägare kommer till oss och behöver hjälp med brukar oftast vara att de behöver laga mobilskärm och det brukar bli så att ett skärmbyte blir aktuellt då mobilskärmen behöver lagas. Ofta har mobilen varit på något sätt utsatt för en olyckshändelse exempelvis att man tappat mobilen när man varit utomhus. Eller att det helt enkelt en liknande typ av olycka inträffat där skadan på mobilen blivit en spricka eller att skärmen blivit helt förstörd.  En spricka i mobilskärmen leder vanligtvis till en större spricka för att senare bli allt värre. Dessa sprickor och skador på telefonen kan vara ytterst farliga eftersom man kan skada sig riktigt ordentligt. Detta är anledningen till att det är så pass viktigt att fixa skärmbytet så fort det går. Våra reparatörer finns runt om i hela Sverige, detta för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund att få dina problem med din mobil fixade.

Vi som arbetar på Fix My Phone ser till att du alltid vara säker på att vi gör vårt yttersta för att du skall få den bästa möjliga servicen och att vi ställer upp för dig oavsett vart du än bor, vi finns där du är alltid nära! Vi har många duktiga reparatörer som arbetar på Fix My Phone samtliga lagar våra kunders telefoner snabbt, enkelt och du kan alltid vara trygg när du skickar din telefon till vår verkstad. Vi på Fix My Phone arbetar inte bara med att leverera lagningar av hög kvalitet, utan vi har alltid miljön i åtanke i allt vi gör. Laga din telefon hos Fix My Phone, då kan du räkna med att du i Gävle lämnat din telefon för lagning till en hållbar reparatör. Vill du laga en trasig mobilskärm? Vi hjälper dig

Vi hjälper dig med din trasiga mobilskärm och gör ett skärmbyte åt dig. Vi hjälper till med annan problematik man som mobilägare kan komma att möta på när mobilen trasig. Vi har ett mål och något vi arbeta mot och det är att vi förlänger din mobils livslängd. När du postar in din mobil till oss bidrar du med att förlänga livslängden på din mobil och det gynnar dig, din ekonomi och miljön. Så du kommer inte behöva köpa en ny telefon i Gävle, om du lagar den hos oss på Fix My Phone. Det är enkelt, det går snabbt och du kan lita på att din mobil befinner sig i trygga händer när vi lagar din telefon.

Tackvare vår grymma Fix Box – tjänst gör vi det möjligt för dig som kund att du kan beställa en Fix Box hem till dig i Gävle, det är hur enkelt som helst. Boxen som du kommer att få hem till dig är fullt anpassad efter din telefon och är även specialutvecklad med skydd. Vi på Fix My Phone ser dessutom till att din Fix Box kommer att inneha betald returfrakt när du får den. Allt för att göra det enkelt för dig som bor i Gävle och för att du som kund skall känna dig trygg. Fixa mobilen snabbt fixa mobilskärmen snabbt i  Gävle med Fix Box . När din Fix Box kommit fram hem till dig i Gävle behöver du bara packa in din mobiltelefon och sedan skickar du den till oss. Efter att du postat mobilen till oss så  kan du varva ner för då lämnar du över allting till våra kompetenta reparatörer så tar vi hand om din trasiga telefon och fixar skada på din mobil, för innan du vet ordet av det så har din mobil blivit lagad och kommit fram hem till dig i Gävle. Glöm inte att du kan beställa hem våra skal och skydd. På så sätt kan du säkra din telefon ytterligare. Vi har även miljövänliga alternativ när det kommer till skalen. Du kan läsa mycket mer info om dessa på vår Instagram. Med dessa behöver du inte få krossad mobilskärm eller trasig telefon. Dessa skyddar  mot olika mobilskador

Fix Box – tjänsten är ett fulländat alternativ för dig som inte finner möjligheten till att få åka iväg till någon butik, oavsett om det handlar om att du måste åka en lite längre bit för att komma till oss eller om du helt enkelt inte hinner, så är Fix Boxen ett superbra alternativ. Bor du i Gävle och har ett behov av att fixa mobilen så är Fix Box – tjänsten som vi på Fix My Phone erbjuder, ett ultimat sätt att fixa din mobil på. Det är enkelt, det går snabbt och det är tryggt, Du kan känna dig trygg när vi skall laga din mobil. Köp inte en ny mobil, fixa skärmen hos oss!

Med vår tjänst kommer du själv märka hur smidigt det är och hur du kommer få tid över till annat, du kommer även att spara mer pengar genom att förlänga livslängden på din telefon och du kommer att göra en väldigt stor samhällstjänst framförallt för miljön. Detta är ett toppen sätt att laga mobilen på, för dig som inte hinner utan vill spara tid, spara pengar och även spara på resurserna i vår miljö. Oavsett om man talar ur ett hållbarhets-, tidseffektivt-  eller  ekonomiskt perspektiv, eller ur alla tre perspektiv. Vi har tänkt på allt! På vår Instagram brukar vi ha en hel del erbjudanden och tävlingar, så glöm inte att följa oss på våra sociala medier för att inte missa något viktigt! Skicka in din mobil till oss idag och få tid över till annat i Gävle!