Laga iPhone 6S

Laga iPhone 6s  snabbt och hållbart

Lämna in din iPhone hos ​ Fix My Phone. På denna sida kan du se alla reparationspriser för att laga iPhone 6s. Besöka en av våra butiker för att fixa din iPhone 6s eller skicka enheten till oss via post.

Nollställ

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

Artikelnummer N/A Kategori

Du gillar kanske också…

Laga iPhone 6s inom 30 minuter!

Laga iPhone 6s till riktigt bra pris! Byt trasig glas och skärm inom 30 minuter. Din iPhone 6s reparation utförs alltid noggrant och du får alltid kvalitétsdelar när du väljer att reparera din mobiltelefon hos oss. Besöker någon av våra butiker och utföra allt ifrån vanlig iPhone 6s displaybyte, glasbyte, batteribyte, byte av strömknapp/power-knapp och hemknapp till de mest avancerade lösningarna. Laga din iPhone 6s snabbt och smidigt redan idag.

Besök någon av våra fysiska butiker för att reparera iPhone 6s eller skicka in med post. Våra butiker finns bl.a i Stockholm, Göteborg, Stenungsund, Örebro, Skövde och Norrköping.

HAR DU LYCKATS SPRÄCKA GLAS PÅ DIN IPHONE 6S ELLER HAR LCD:N SLUTAT FUNGERA?

Har telefonen åkt i backen och fått några sprickor på glaset, eller har touchen på din mobil slutat fungera som den ska. Detta är vanlig typ av skada som många råkar ut för då dagens telefoner lätt kan glida och skadas. Självklart skapar det irritation när touchen då inte riktigt vill fungera som den ska eller att du ska få glas flisor i fingret när du använder mobilen.
Men det är inget du behöver vara orolig över för vi på Fix My Phone enkelt kan byta ut din trasiga display på 30 minuter.

Är du osäker på vad felet beror på?

Är du lite osäker på vad som orsakar problem för dig kan vi hjälpa dig att felsöka telefonen. Vi gör en noggrann undersökning och sedan kontaktar vi dig med ett kostnadsförslag. I dem flesta fallen kan vi redan direkt i butik ge en uppskattning på vad reparationen skulle kosta.
Det tar vanligen inte långt tid, det är enkelt och du får en fullt fungerande telefon igen. Så tveka inte utan byt glas redan idag!

Besök Fix My Phone idag!

Så att vi kan hjälpa dig bli av med irriterande glas splitter. Vi har butiker runt om i landet och alla har drop-in. Det innebär att du kan komma förbi vår butik, lämna in din telefon sedan ta en fika eller shoppa lite så ser vi till att din telefon är färdig att hämtas på 30 minuter.