Laga iPhone 6 Plus

Laga iPhone 6 Plus snabbt med kvalité

Lämna in din iPhone hos ​ Fix My Phone. På denna sida kan du se alla reparationspriser för att laga iPhone 6 Plus. Besöka en av våra butiker för att fixa din iPhone 6 Plus eller skicka enheten till oss via post.

Nollställ

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

Artikelnummer N/A Kategori

Du gillar kanske också…

Besök oss för & laga iPhone 6 Plus på 30 min!

Kom förbi Fix My Phone och laga iPhone 6 Plus till riktigt bra pris! Byt ut trasig glas och display-skärm på bara 30 minuter. Få iPhone 6 Plus reparation utförs noggrant. Du får alltid kvalitétsdelar när du reparerar din mobiltelefon hos oss på Fix My Phone. Besöker en av våra butiker för att byta iPhone 6 Plus display, glas, batteri, strömknapp/power-knapp och hemknapp till de mest avancerade lösningarna. Laga din iPhone 6 Plus snabbt och smidigt. Våra butiker bland annat i Stockholm, Göteborg, Stenungsund, Örebro, Skövde och Norrköping.

SPRÄCKA SKÄRMEN PÅ DIN IPHONE 6 PLUS ELLER HAR SKÄRMEN SLUTAT FUNGERA?

Har din mobiltelefon fått några sprickor på glaset, eller har touchen på din telefon slutat fungera som den ska. Självklart skapar det irritation när touchen då inte riktigt vill fungera som den ska eller att du ska få glas flisor i fingret vid användning av mobilen.
Men det är inget du behöver vara orolig över. Du kan enkelt byta ut din trasiga display på 30 minuter.

Är du osäker på vad felet beror på?

Är du lite osäker på vad som orsakar problem för dig kan vi hjälpa dig att felsöka telefonen. Vi gör en noggrann undersökning och sedan kontaktar vi dig med ett kostnadsförslag. I dem flesta fallen kan vi redan direkt i butik ge en uppskattning på vad reparationen skulle kosta.
Det tar vanligen inte långt tid, det är enkelt och du får en fullt fungerande telefon igen. Så tveka inte utan byt glas redan idag!

Besök Fix My Phone idag!

Så att vi kan hjälpa dig bli av med irriterande glas splitter. Vi har butiker runt om i landet och alla har drop-in. Det innebär att du kan komma förbi vår butik, lämna in din telefon sedan ta en fika eller shoppa lite så ser vi till att din telefon är färdig att hämtas på 30 minuter.