Laga iPhone 12 Pro Max

Laga iPhone 12 Pro Max display, batteri, kamera…

Laga iPhone 12 Pro Max skärm eller batteri. På denna sida kan du se priser våra iPhone 12 Pro Max reparation. Laga telefonen medan du väntar, shoppar eller fikar. Du kan också skicka in din iPhone 12 Pro Max med post till oss för lagning. Vi löser de flesta felen på iPhone 12 Pro Max och vi har utrustningen som krävs för att göra det bästa möjliga jobbet. Vårt arbete avslutas med att kalibrerar alla sensorer så att du har full funktionalitet, även efter att du har bytt display.

Nollställ

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

Artikelnummer N/A Kategori

Du gillar kanske också…

Reparera din telefon hos Fix My Phone!

Fix My Phone har flera bytiker över hela landet.

Besök oss för att reparera iPhone 12 Pro Max snabbt. Vi erbjuder drop-in reparation i alla våra butiker. Du kan alltså lämna in mobiltelefon i butik utan att boka tid innan. Laga mobilen medan du väntar, shoppar eller fikar. Om du inte har möjlighet att besöka oss, då kan du skicka in din trasiga iPhone 12 Pro Max med post till oss för lagning. Byt trasig skärm och krossad glas på din iPhone 12 Pro Max . Arbetet blir klar vanligast inom 30 min. Våra reparationer utförs med största noggrannhet och vi använder bara kvalitétsdelar när du väljer att reparera din mobiltelefon hos oss. Du kan utföra allt ifrån att byta glas, skärm eller display på din iPhone 12 Pro Max . Du kan också byta batteri, strömknapp/power-knapp och hemknapp.

OM DU HAR SPRÄCKT GLAS DISPLAY IPHONE 12 Pro Max ? ELLER HAR SKÄRMEN SLUTAT FUNGERA?

När glaset/skärmen spruckit på iPhone 12 Pro Max och senare modeller måste hela skärmen bytas inklusive displayen. Detta beror på att glaset och displayen är sammanlimmade från fabrik och går ej att separera.

Fått några sprickor på glaset och i skärmen? Det är ett vanligt problem med förstörd display då dagens telefoner kan enkelt tappas och skadas. Det skapar irritation när touchen inte riktigt vill fungera som den skall, men känn ingen orolig för hos oss kan enkelt byta ut din trasiga display på 30 minuter.

Kom förbi oss idag för att laga mobiltelefon!

Vi har flera butiker runt om i landet och alla har drop-in. Du kan alltså komma förbi en av våra butiker, lämna in din telefon sedan ta en fika eller shoppa lite så ser vi till att din telefon är färdig att hämtas på 30 minuter. Du hittar oss på många platser runt om i landet, inklusive Stockholm, Göteborg, Stenungsund, Borås, Norrköping och Örebro. Länk till var våra butiker finner du här. Är du osäker på varför din telefon inte fungerar som det skall så kan du komma förbi en av våra butiker, vi utför en felsökning på din enhet och med säkerhet säger vad som behöver göras för att din telefon ska bli som ny igen.