iPhone XS Wi-Fi/cellular antenna

149.00kr

BESKRIVNING

Om du inte kan koppla upp dig till nätverket på din iPhone XS Max så kan det bero på att Wifi flexet är trasigt.

iPhone XS Max Wifi Flex

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer IPXS-WF Kategori

Byt ut din iPhone XS Wi-Fi/cellular antenna helt själv!

Om du inte längre kan koppla upp dig till nätet så kan vara en ny iPhone XS Wi-Fi/cellular antenna som din mobil behöver.

En mobiltelefon kan knappt kallas för mobil utan ett fungerande nätverksuppkoppling. Tänk efter själv, nu när man skriver eller ringer så använder man sig av sociala medier, det är sällan man ringer och smsar som innan. Ett byte av WiFi flexen är inte så avancerat som man kan tro, det är en vanlig del som alla andra delar i telefonen. Gå inte runt med en mobil som inte kan koppla sig till nätverket och gör ditt liv till missär, byt ut delen och gör ditt liv enklare.

Lägg en order innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag.
Vi ser fram emot att ha dig som kund hos oss.

Vi har så mycket mer att erbjuda, ta en titt vad du kan behöva.

Är du ute efter att byta din baksida eller laddkontakt till din iPhone XS? Då är det bra att beställa dessa reservdelar tillsammans som en order med din iPhone XS Wi-Fi/cellular antenna, undvik dubbelfraken! Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val när det kommer till mobilreparation. Något vi har lärt oss är att det inte är struligt att reparera en telefon. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så är du även välkommen in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.