iPhone XS Max Pre-loved

Nollställ

Snabb leverans

Du får din telefon inom 1-3
vardagar

Säkra betalningar​

Vi använder oss enbart av
tillförlitliga och trygga
betaltjänster

Garanti och retur​

Varje telefon har 12 månaders
garanti och 14 dagars returrätt

iPhone XS Max Pre-loved funktioner

iPhone XS max, den absolut bästa utav X-serien. iPhone XS Max fortsätter köra med OLED-Skärmen, så den är perfekt för dig som vill ha en riktig grym skärm. När det kommer till kameran så är det ingen stor skillnad ifall man jämför med de andra telefoner. Gillar man de större modellerna så är iPhone XS Max mobilen för dig, den är lite större än de andra modeller. I slutändan så är det svårt att slå denna modell, vi rekommenderar denna till alla som är ute efter en riktig bra mobil.

BATTERIKAPACITET

Batterikapaciteten är på en mycket bra nivå och tål normal användning väl.

SKÄRM

Super Retina HD-skärm

LAGRING

Ifall du tar mycket bilder och videon eller gillar att ladda ner appar och spel rekommenderar vi större lagringsutrymme. I annat fall går det även bra med mindre lagringsutrymme.

PROFESSIONELLT UNDERSÖKT

Alla våra telefoner genomgår en noggrann 52-stegs test- och renoveringsprocess för att säkerställa att de fungerar utan problem.

KAMERA

Dubbel Bakkamera (Vidvinkel och tele) med 12 MP samt frontkamera på 7 MP

SÄKERHET

Med Face-id så kan du smidigt och enkelt låsa upp din telefon med bara ansiktet.

INKLUDERAS I KARTONGEN

Laddningskabel och öppnare för simkortsöppnare

OPERATIVSYSTEM

Njut av iOS14, det bästa operativsystemet hittills från Apple.

TRÅDLÖS LADDNING

Trådlös laddning innebär att du kan glömma alla sladdar - du behöver bara placera din telefon på en laddningsplatta.

Huawei P Smart 2017 Skärm Svart

iPhone XS max

Köp iPhone XS max

Köp iPhone XS max från Fix My Phone i Butik eller online i vår webbshop tryggt och säkert.

Design:

iPhone XS Max, en lika stor som den är kraftfull. Det är en anledning varför denna modell är älskad av många, med sin heltäckande skärm, stilrena färger och en mobil med lite större mått än andra så kan man förstå anledningen.

Riktigt grym kamera för priset:

iPhone XS max är utrustad med tre kameror, två där bak, en som är till för att ge vassa bilder och en som är till för att ge en bra zoom. På framsidan så sitter det en kamera med 7 MP, detta är därför iPhone XS max kan ge dig så bra bilder.

Fart som håller:

Det är inte så mycket som skiljer sig från iPhone X, men den ökning dom har gjort märker man. Apple har verkligen toppat iPhone XS Max med det bästa man kan få för den generationens mobil och det är därför denna modell är svår att slå.

Touch-ID

iPhone XS max har touch-id som ger dig en smidigare inloggning samt säkrare upplåsning. Känn dig säker med iPhone XS max touch-id funktion.

Olika nivåer av skick

Vi erbjuder våra kunder fyra olika klasser av mobilens skick, Ok skick, Bra skick, Mycket bra skick och Nyskick. Med detta så kan du som kund vara säker vilket skick din mobil kommer vara.

Garanti:

Med Fix My Phones garanti så kan du känner dig säker när du köper en mobil från oss.
Köp iPhone XS max hos Fix My Phone idag!

 

Om jag skickar min telefon till er, hur går det till?

Vi använder oss av samma vinnande koncept som vi har till vår Fix Box tjänst. När du har valt att sälja iPhone 8 Plus eller sälja iPhone X så kommer du först på hemsidan fylla i dina uppgifter, när du väl har slutfört beställningen så kommer vi omgående att skicka ett paket till dig där du smidigt och enkelt kan paketera ner din den telefon du vill sälja. Adressetiketten sitter redan påklistrad på kartongen, så det enda du behöver är att paketera ner din enhet och skicka den från närmaste ombud. Så fort den kommer fram till oss så kommer vi att undersöka telefon du vill sälja och ge ett slutpris till dig.

Udda modeller

Att köpa och sälja Apple telefoner och Samsung mobiler är väldigt vanligt, speciellt gamla iPhone modeller. Vi kommer ibland få in lite mer udda modeller där vi erbjuder våra kunder att köpa gamla Xiaomi telefoner Huawei modeller t.ex. Köpa Huawei 30 Pro. Då dessa modeller är väldigt udda och ovanligt så är inga vi kommer skylta med utan man får hålla utsikt efter dom på vår hemsida.

Vart kan jag se vilka mobiler ni säljer?

De modeller vi kommer ha till salu kommer att visas på vår hemsida, ifall du vill köpa apple telefon så kommer du att se vilka iphone modeller vi har till salu och vad priset är för att köpa iPhone X eller köpa iPhone XR telefon. Skulle det vara någon information du är osäker på, så kan du fråga oss på chatten eller mejlet.