iPhone XR – Pre-loved

Nollställ

Snabb leverans

Du får din telefon inom 1-3
vardagar

Säkra betalningar​

Vi använder oss enbart av
tillförlitliga och trygga
betaltjänster

Garanti och retur​

Varje telefon har 12 månaders
garanti och 14 dagars returrätt

iPhone XR – Pre-loved funktioner

iPhone XR är den första stora telefonen som Apple gjorde som många förälskade sig i. Skillnaden från iPhone X modellen är att iPhone XR använder sig av en LCD skärm och inte en OLED skärm. iPhone XR liknar de andra iPhone modeller med en 12 MP bakre kamera samt en 7 MP frontkamera. Man kan aldrig välja fel ifall man väljer en iPhone XR telefon!

BATTERIKAPACITET

Batterikapaciteten är på en mycket bra nivå och tål normal användning väl.

SKÄRM

6,1-tums (diagonalt) heltäckande lcd-skärm

LAGRING

Ifall du tar mycket bilder och videon eller gillar att ladda ner appar och spel rekommenderar vi större lagringsutrymme. I annat fall går det även bra med mindre lagringsutrymme.

PROFESSIONELLT UNDERSÖKT

Alla våra telefoner genomgår en noggrann 52-stegs test- och renoveringsprocess för att säkerställa att de fungerar utan problem.

KAMERA

En bakkamera med 12 MP och en frontkamera med 7 MP

SÄKERHET

Lås upp telefonen smidigt och säkert med Face-ID.

INKLUDERAS I KARTONGEN

Laddningskabel och öppnare för simkortsöppnare

OPERATIVSYSTEM

Njut av iOS14, det bästa operativsystemet hittills från Apple.

TRÅDLÖS LADDNING

Trådlös laddning innebär att du kan glömma alla sladdar - du behöver bara placera din telefon på en laddningsplatta.

Köp iPhone XR

iPhone XR från Fix My Phone i Butik eller online.

Design:

iPhone XR är en väldigt vacker telefon med sex olika färger som passar vilka stilar som helst. Apple började experimentera med flera färger när det kommer till XR. Med en heltäckande LCD-Skärm så ger telefonen ifrån sig en känsla av lyx.

Riktigt grym kamera för priset:

Apple har tillverkat iPhone XR så att den ska endast ha en kamera där back samt där fram. Bakkameran har 12 MP medans frontkameran har en MP på 7 MP.

Fart som håller:

iPhone XR må vara större och kännas mer klumpig men det speglas inte av från prestandan, denna modell är riktig vass och snabb.

Face-ID

Med Face-Id så kan man enkelt och säkert låsa upp telefonen med bara ditt ansikte.

Garanti:

Med Fix My Phones garanti så kan du känner dig säker när du köper en mobil från oss.
Köp iPhone XR hos Fix My Phone idag!

 

Om jag skickar min telefon till er, hur går det till?

Vi använder oss av samma vinnande koncept som vi har till vår Fix Box tjänst. När du har valt att sälja iPhone 8 Plus eller sälja iPhone X så kommer du först på hemsidan fylla i dina uppgifter, när du väl har slutfört beställningen så kommer vi omgående att skicka ett paket till dig där du smidigt och enkelt kan paketera ner din den telefon du vill sälja. Adressetiketten sitter redan påklistrad på kartongen, så det enda du behöver är att paketera ner din enhet och skicka den från närmaste ombud. Så fort den kommer fram till oss så kommer vi att undersöka telefon du vill sälja och ge ett slutpris till dig.

Udda modeller

Att köpa och sälja Apple telefoner och Samsung mobiler är väldigt vanligt, speciellt gamla iPhone modeller. Vi kommer ibland få in lite mer udda modeller där vi erbjuder våra kunder att köpa gamla Xiaomi telefoner Huawei modeller t.ex. Köpa Huawei 30 Pro. Då dessa modeller är väldigt udda och ovanligt så är inga vi kommer skylta med utan man får hålla utsikt efter dom på vår hemsida.

Vart kan jag se vilka mobiler ni säljer?

De modeller vi kommer ha till salu kommer att visas på vår hemsida, ifall du vill köpa apple telefon så kommer du att se vilka iphone modeller vi har till salu och vad priset är för att köpa iPhone X eller köpa iPhone XR telefon. Skulle det vara någon information du är osäker på, så kan du fråga oss på chatten eller mejlet.