iPhone X Pre-loved

Nollställ

Snabb leverans

Du får din telefon inom 1-3
vardagar

Säkra betalningar​

Vi använder oss enbart av
tillförlitliga och trygga
betaltjänster

Garanti och retur​

Varje telefon har 12 månaders
garanti och 14 dagars returrätt

iPhone X Pre-loved funktioner

iPhone X, nu började Apple verkligen köra på hårt. iPhone X är den första första iPhone skärmen med heltäckande OLED-skärm, den satte standard för de nyare telefoner som kom efter i marknaden. I iPhone X så har den två bakre kameror som ger väldigt snygga och vassa bilder samt en egen kamera som är till för just Zoom. iPhone X är en telefon som många håller fast i än i dag.

BATTERIKAPACITET

Batterikapaciteten är på en mycket bra nivå och tål normal användning väl.

SKÄRM

5,8-tums (diagonalt) heltäckande oled-skärm med Multi-Touch

LAGRING

Ifall du tar mycket bilder och videon eller gillar att ladda ner appar och spel rekommenderar vi större lagringsutrymme. I annat fall går det även bra med mindre lagringsutrymme.

PROFESSIONELLT UNDERSÖKT

Alla våra telefoner genomgår en noggrann 52-stegs test- och renoveringsprocess för att säkerställa att de fungerar utan problem.

KAMERA

Dubbel Bakkamera (Vidvinkel och tele) med 12 MP samt frontkamera på 7 MP

SÄKERHET

Med Face-id så kan du smidigt och enkelt låsa upp din telefon med bara ansiktet.

INKLUDERAS I KARTONGEN

Laddningskabel och öppnare för simkortsöppnare

OPERATIVSYSTEM

Njut av iOS14, det bästa operativsystemet hittills från Apple.

TRÅDLÖS LADDNING

Trådlös laddning innebär att du kan glömma alla sladdar - du behöver bara placera din telefon på en laddningsplatta.

Huawei P Smart 2017 Skärm Svart

Köp iPhone X

Köp iPhone X från Fix My Phone i Butik eller online tryggt och säkert.

Design:

Den första iPhone telefonen som har heltäckande skärm vilket gjorde iPhone X så ikoniskt. Skärmen är utav OLED material och satte standard för mobiler i framtiden.

Riktigt grym kamera för priset:

iPhone X är utrustad med tre kameror, två där bak, en som är till för att ge vassa bilder och en som är till för att ge en bra zoom. På framsidan så sitter det en kamera med 7 MP, detta är därför iPhone X kan ge dig så bra bilder.

Fart som håller:

Det är många som håller kvar i sina iPhone X just på grund av att dom är så kraftfulla, köper du dig en iPhone X så kan du vara säker att du har en mobil som håller måttet i flera år framöver.

Touch-ID

iPhone X har touch-id som ger dig en smidigare inloggning samt säkrare upplåsning. Känn dig säker med iPhone X touch-id funktion.

Olika nivåer av skick

Vi erbjuder våra kunder fyra olika klasser av mobilens skick, Ok skick, Bra skick, Mycket bra skick och Nyskick. Med detta så kan du som kund vara säker vilket skick din mobil kommer vara.

Garanti:

Med Fix My Phones garanti så kan du känner dig säker när du köper en mobil från oss.
Köp iPhone X hos Fix My Phone idag!

 

Om jag skickar min telefon till er, hur går det till?

Vi använder oss av samma vinnande koncept som vi har till vår Fix Box tjänst. När du har valt att sälja iPhone 8 Plus eller sälja iPhone X så kommer du först på hemsidan fylla i dina uppgifter, när du väl har slutfört beställningen så kommer vi omgående att skicka ett paket till dig där du smidigt och enkelt kan paketera ner din den telefon du vill sälja. Adressetiketten sitter redan påklistrad på kartongen, så det enda du behöver är att paketera ner din enhet och skicka den från närmaste ombud. Så fort den kommer fram till oss så kommer vi att undersöka telefon du vill sälja och ge ett slutpris till dig.

Udda modeller

Att köpa och sälja Apple telefoner och Samsung mobiler är väldigt vanligt, speciellt gamla iPhone modeller. Vi kommer ibland få in lite mer udda modeller där vi erbjuder våra kunder att köpa gamla Xiaomi telefoner Huawei modeller t.ex. Köpa Huawei 30 Pro. Då dessa modeller är väldigt udda och ovanligt så är inga vi kommer skylta med utan man får hålla utsikt efter dom på vår hemsida.

Vart kan jag se vilka mobiler ni säljer?

De modeller vi kommer ha till salu kommer att visas på vår hemsida, ifall du vill köpa apple telefon så kommer du att se vilka iphone modeller vi har till salu och vad priset är för att köpa iPhone X eller köpa iPhone XR telefon. Skulle det vara någon information du är osäker på, så kan du fråga oss på chatten eller mejlet.