iPhone SE 2020 Pre-loved

Nollställ

Snabb leverans

Du får din telefon inom 1-3
vardagar

Säkra betalningar​

Vi använder oss enbart av
tillförlitliga och trygga
betaltjänster

Garanti och retur​

Varje telefon har 12 månaders
garanti och 14 dagars returrätt

iPhone SE 2020 Pre-loved funktioner

iPhone SE 2020 är telefonen till dig som älskade sin iPhone 8, iPhone SE 2020 är en uppgraderad version som är mer kraftfull än en iPhone XS och en kamera som är slår iPhone XR. Moderna telefoner blir bara större och större, med iPhone SE 2020 så har man bevarat iPhone 8 storleken, perfekt för dig som gillar mindre telefoner.

BATTERIKAPACITET

Batterikapaciteten är på en mycket bra nivå och tål normal användning väl.

SKÄRM

4,7” Retina HD-skärm. IPS, TrueTone.

LAGRING

Ifall du tar mycket bilder och videon eller gillar att ladda ner appar och spel rekommenderar vi större lagringsutrymme. I annat fall går det även bra med mindre lagringsutrymme.

PROFESSIONELLT UNDERSÖKT

Alla våra telefoner genomgår en noggrann 52-stegs test- och renoveringsprocess för att säkerställa att de fungerar utan problem.

KAMERA

Bakkamera med 12 MP samt frontkamera på 7 MP

SÄKERHET

Med hemknappens Touch ID-funktion kan du låsa upp din telefon med en enkel beröring. Du kan använda ditt fingeravtryck för att låsa upp, göra inköp eller få tillgång till fingeravtrycksskyddat innehåll så som anteckningar eller appar

INKLUDERAS I KARTONGEN

Laddningskabel och öppnare för simkortsöppnare

OPERATIVSYSTEM

Njut av iOS14, det bästa operativsystemet hittills från Apple.

TRÅDLÖS LADDNING

Trådlös laddning innebär att du kan glömma alla sladdar - du behöver bara placera din telefon på en laddningsplatta.

Huawei P Smart 2017 Skärm Svart

Köp iPhone SE 2020

iPhone SE 2020 från Fix My Phone i Butik eller online tryggt och säkert.

Design:

Apple visste hur mycket folk älskade iPhone 8, den var perfekt i storlek. Därför lanserade Apple iPhone SE 2020 med samma mått och design som iPhone 8 fast mycket kraftfullare. Gillar du mindre telefoner så är iPhone SE 2020 ett självklart val.

Riktigt grym kamera för priset:

iPhone SE 2020 modellen har 2 kameror, en bakre och en på framsidan. Den bakre kamera har en kamera med hela 12 MP samt en frontkamera med 7 MP för perfekta selfies. Kameran till iPhone SE 2020 håller fortfarande hög standard än idag.

Fart som håller:

iPhone SE 2020 är inte så gammal, därför kan  man vara säker att man får en bra och kraftfull mobil. Mäter man i prestanda så slår iPhone SE 2020 modellen iPhone XS, då kan du vara säker på att du får en riktig bra mobil.

Touch-ID

iPhone SE 2020 har touch-id som ger dig en smidigare inloggning samt säkrare upplåsning. Känn dig säker med iPhone SE 2020 touch-id funktion.

Garanti:

Med Fix My Phones garanti så kan du känner dig säker när du köper en mobil från oss.
Köp iPhone SE 2020 hos Fix My Phone idag!

 

Om jag skickar min telefon till er, hur går det till?

Vi använder oss av samma vinnande koncept som vi har till vår Fix Box tjänst. När du har valt att sälja iPhone 8 Plus eller sälja iPhone X så kommer du först på hemsidan fylla i dina uppgifter, när du väl har slutfört beställningen så kommer vi omgående att skicka ett paket till dig där du smidigt och enkelt kan paketera ner din den telefon du vill sälja. Adressetiketten sitter redan påklistrad på kartongen, så det enda du behöver är att paketera ner din enhet och skicka den från närmaste ombud. Så fort den kommer fram till oss så kommer vi att undersöka telefon du vill sälja och ge ett slutpris till dig.

Udda modeller

Att köpa och sälja Apple telefoner och Samsung mobiler är väldigt vanligt, speciellt gamla iPhone modeller. Vi kommer ibland få in lite mer udda modeller där vi erbjuder våra kunder att köpa gamla Xiaomi telefoner Huawei modeller t.ex. Köpa Huawei 30 Pro. Då dessa modeller är väldigt udda och ovanligt så är inga vi kommer skylta med utan man får hålla utsikt efter dom på vår hemsida.

Vart kan jag se vilka mobiler ni säljer?

De modeller vi kommer ha till salu kommer att visas på vår hemsida, ifall du vill köpa apple telefon så kommer du att se vilka iphone modeller vi har till salu och vad priset är för att köpa iPhone X eller köpa iPhone XR telefon. Skulle det vara någon information du är osäker på, så kan du fråga oss på chatten eller mejlet.