iPhone Reparation Varberg

Välkommen till vår butik mitt i centrala Varberg.

Du finner oss på Kyrkogatan

Kyrkogatan 13, 432 41 Varberg 
TEL: 076-176 67 53 
Vardagar: 10-18 
Lör: Stängt
Sön: Stängt


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Varberg Centrum

Fix my Phone i Varberg den ledande Smartphone- och surfplattereparatören i Norden. Fix my Phone i Varberg reparerar din telefon på direkten, ingen tidsbokning krävs. Dem flesta reparationerna görs på bara 30 minuter. Oavsett fel så finns vi här för att hjälpa dig, vi kan byta din spruckna skärm. Trasiga kamera eller uttömda batteri. Vi finns här för dig!

Vi reparerar mer än 130 olika typer av Smartphones och surfplattor: iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Nokia, Sony, HTC etc. Vi använder oss utav delar av högsta kvalité, vi är stolta över våra leverantörer som kan leverera en likvärdig kvalité som originalet. Välkommen till vår butik mitt i centrala Varberg.

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

På Fix My Phone brinner vi för nöjda kunder! Oavsett om du behöver en snabb reparation för att kunna sköta ditt arbete, ta selfie bilder eller återställa din trasiga skärm – vill vi alltid hjälpa dig på bästa vis. Nöjda kunder tillsammans med kunnig personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. När du lämnar in din iPhone eller en annan mobiltelefon för reparation hos oss i Varberg, så lämnar vi alltid 90-dagars funktionsgaranti på utfört arbete. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Hos Fix My Phone lagar vi alltid våra kunders enheter på direkten, det innebär att dem flesta reparationerna tar ca 30 minuter. Är det något mer avancerat kan du räkna med att det tar någon timme. Vi kan laga alla populära modeller på marknaden som t.ex Samsung, Sony, Huawei, Sony men även surfplattor som iPad.

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter displayer, glas och skärmar på alla modeller på marknaden, vi byter även knappar, batterier och fixar vattenskadade enheter. Vad som än kan tänkas var fel finns vi här för att hjälpa dig. Reparationsmarknaden har ökat markanti i Sverige och det finns fler reparatörer än någonsin, det är viktigt att man använder sig utav delar av hög kvalité för att kunna fasställa att telefonen fungerar som den ska. Vi på Fix My Phone utför nogranna tester och väljer leverantörer utefter det. Allt för att våra kunder ska kunna känna sig säkra med sin reparation. Vi lämnar även 90 dagars funktionsgaranti på våra reparationer, utifall något ej skulle fungera som det ska. Vi erbjuder även 3 olika typer av skärmar när det gäller iPhone, för att kunna möta kundens behov när det gäller pris och funktionalitet. Vi använder enbart våra egna delar så du kan ej kommma till vår butik med din egna reservdel, då kommer vi ej utföra bytet.

Varför Fix My Phone? 
Telefonen är väldigit viktig och hjälper oss varje dag med allt vi vill få gjort, därför jobbar vi på Fix My Phone alltid med att erbjuda så snabba reparationer som möjligt så att du ej behöver vara utan din telefon en längre period. Vi återställer ej heller telefonerna om det inte behövs, det innebär att dina bilder, kontakter och appar är kvar efter reparationen och du kan fortsätta använda telefonen precis som vanligt. Så vänd dig till oss, vi har kunskapen och erfarenheten för att åtgärda även dem svåraste felen och vi kompromissar aldrig på säkerheten eller kvaliten.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

iPhone reparation i Varberg Centrum. Söker du ett företag som kan utföra iPhone reparationer? Gör som många andra, kontakta oss på Fix My Phone för att utföra din iPhone reparation. Känner du inte redan till oss på Fix My Phone gör du rätt i att lägga vårt namn på minnet. Förr eller senare står man där med en trasig mobil när man behöver den som allra mest. Vi är proffs på att laga mobiler och surfplattor och vi servar såklart alla modeller och märken

 Varför bör man anlita Fix My Phone och ingen annan? När du anlitar oss för att utföra iPhone reparationen möts du alltid av vår trevliga serviceinriktade tekniker. Personalens yrkesskicklighet, snabb service och våra fördelaktiga priser har gjort oss störst i Sverige på bara 2 år.  När vi får in din mobil för reparation prioriterar våra tekniker din telefon tills den är som nyskick igen, varför nöja sig med mindre! Så behöver en iPhone reparation,  Besök oss!

iPhone Reparation Varberg

 Fix My Phone har 30-ta butiker i Norden, För att kunna erbjuda samma service till kunder i Varberg har vi valt att öppna mitt i hjärtat av staden. Du finner oss på kyrkgatan. Som Sveriges ledande mobilreparationskedja erbjuder vi reparation på följande mobiltelefoner och Surfplattor: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, Nokia och Sony Xperia. iPhone reparationer innefattar: byte av mobilglas / skärm, display, batteri, diverse knappar såsom homeknapp, powerknapp samt volym samt hörlursuttag samt mycket mer. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla byten. Hos oss kan du laga iPhone med alla slags fel. Våra kunder omfattas av privatpersoner, företag samt försäkringsbolag och offentliga förvaltning.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Genom att laga din telefon kan du spara väldigt mycket pengar. Nya modeller kostar mer och mer för varje år och är det inte något allvarligt fel på din telefon finns det ingen anledning att göra sig av med den. Är skärmen sprucken eller har batteriet börjat tappa styrka kan man genom en enkel reparation för några hundralappar ge den ett nytt liv.

Vanligtvis tar det även lång tid för din tillverkare att reparera din enhet, den kan vara borta i några veckor. Medans vi på Fix My Phone fixar den på ca 30 minuter.  Vi byter även bara dem delarna som behövs vilket innebär att du kan spara även mer pengar genom att vända dig till oss. Reservdelarna som är trasiga ser vi till att återvinna på rätt sätt så du gör även en insatts för miljön. Så om du kommer till kan du vara säker på att vi ej kommer kompromissa på kvalité, service eller priset. All vår personal har utbildningen som krävs samt erfarenheten för att ge telefonen ett nytt liv.