fixa my iphone. byta skärm på iphon. laga mobil.LAGA IPHONE I STENUNGSUND, STENUNGSTORG

iPhone Reparation Stenungsund Torg

Välkommen till vår butik i Stenungsund, du finner oss inne i Stenungsundstorg, i närheten utav Espresso House och Game. 

Västra KÖPMANSGATAN 18, 444 30 Stenungsund 
TEL: 076-176 61 58
Vardagar: 10-19 
Lör: 10-17 
Sön: 10-17


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Stenungsund Torg

Fix My Phone i Stenungsund torg är sveriges ledande mobiltelefon reparatör, vi kan utföra reparationer medans du väntar. Dem vanligaste felen tar ine längre än 30 minuter. Helt utan tidsbokning. Så har du en krossad skärm eller ett dåligt batteri kan våran personal snabbt och enkelt hjälpa dig att få den att bli som ny.

Vi reparerar alla tänkbara modeller och märken när det gäller mobiltelefoner och surfplattor. Modeller som t.ex iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Honor, OnePlus och Sony. Alla reservdelar vi använt är noggrant testade och utvalda för att ge bästa tänkbara reparation. Välkommen in till Fix My Phone i Stenungsund Torg för att få en kostnadsfri konsultation på din telefon!


Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg. Change screen göteborg
Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg, change screen
mobil reparasjon oslo

Arkaden

Femman

Frölunda

Backaplan

Allum

TEL: 0761-76 62 75 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info …

TEL: 0761-33 06 95 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

Tel: 0761-76 67 57

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

TEL: 0761-76 62 45 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

TEL: 0761-76 61 33

Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

På Fix My Phone brinner vi för nöjda kunder, vi finns här för att hjälpa dig oavsett vad för skada har uppstått på din telefon. Vi anpassar oss alltid efter våra kunder, så har du lite bråttom och behöver en snabb lagning ser vi självklart till att påbörja lagningen omgående. Så att du snabbt ska få tillbaka din telefon. Våra nöjda kunder, kunniga personal och grymma priser har gjort oss till Sveriges största reparationskedja på bara 2 år. När du lämnar in din telefon hos oss på Fix My Phone Stenungsund så kan du lita på att vi ser till att den blir som ny igen. Vi erbjuder alltid 90 dagars funktionsgaranti på våra reparationer. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Hos Fix My Phone behöver du inte boka en tid, vi har drop in i samtliga butiker. De vanligaste felen fixar vi på direkten, är det något mer avancerat kan du räkna med att telefonen blir klar på någon timme eller två. Våra butiker hittar du alltid på centrala ställen såsom köpcentrum eller andra centrala punkter i stan. Det gör det lättare för dig att hitta till oss om olyckan har varit framme.

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter alla tänkbara delar på din mobiltelefon. Det vanligaste vi byter ut är just glas, skärmar och lcder.  Ett annat vanligt fel är att batteriet har börjat tappa styrka med tiden och du behöver ladda telefonen flera gånger per dag. Dessa fel fixar vi på bara 30 minuter. Men vi kan även hjälpa till mer med svårare fel som t,ex att volym, power och mute knapp slutat fungera. Eller att kameror ej fokuserar, laddningskontakten ej tar ström längre och även vattenskadade telefoner. Vi använder främst originaldelar, men då vissa tillverkare ej erbjuder original reservdelar använder vi delar av högsta kvalité och som är likvärdiga originalet.  För att kunna garantera vår höga standard använder vi oss enbart utav våra egna delar. Du kan alltså ej ta med en egen skärm och be oss byta den åt dig.

Varför Fix My Phone? 
Telefonen är ett viktigt verktyg för oss, både privat och på jobbet. Den förenklar vardagen och det kan därför vara svårt att vara utan den. På Fix My Phone kan du vara säker på att din telefon blir lagad så snabbt det bara går så att du kan fortsätta med det du gjorde innan skadan uppstod. Vi är även väldigt försiktiga med informationen som finns på telefonen, vi återställer inte enheterna om vi inte måste. Det innebär att dina bilder, kontakter och appar är precis som dem var innan du lämnade in telefonen så det är bara att fortsätta använda den. All vår personal har utbildning i hur man utför reparationerna, och vi skulle aldrig kompromissa på säkerhet och kvalité.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

iPhone reparation i Stenungsunds Torg. Söker du efter en erfaren reparatör med delar utav högsta kvalité? Då gör du rätt i att besöka Fix My Phone i Stenungsund. Har du inte använt oss innan gör du rätt i att lägga namnet på minnet då man vet aldrig när olyckan sker och man står där med en trasig telefon. Vi är proffs på det vi gör och vi kan reparera alla modeller och märken.

Varför bör du välja Fix My Phone? När du anlitar oss för att utföra iphone reparation möts du alltid utav trevliga tekniker som är kunniga inom sitt yrke och har oslagbara priser. Detta koncept har gjort oss till Sveriges största mobilreparations verkstad på bara några år. När vi får in din telefon för lagning prioriterar våra tekniker din telefon och ser till att den blir så gott som ny. Varför nöja sig med mindre? så är du i behov utav en iphone reparation i Stenungsund, Besök oss!

iPhone Reparation i Stenungsund

 Fix My Phone har 10-tal butiker i Göteborg. I Stenungsunds området ligger våran butik centralt mitt i Stenungsunds Torg. hjälpen är alltså aldrig långt iväg. Som Sveriges ledeande mobil reparatör erbjuder i lagningar på följande mobiler, Apple iPhone, iPad, Samsung, Sony, LG, Huawei, Honor. iPhone reparationerna innefattar byte av glas, skärm, batteri, diverseknappar såsom hemknapp, volym och muteknapp.  Vi använder oss alltid utav dem bästa delarna som går att få tag på och vi erbjuder 90 dagars funktionsgaranti ifall något skull krångla för dig. Vi hjälper alla typer av kunder, privatpersoner, företagskunder, försäkringsbolag och offentliga förvaltningar.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Du kan spara massor utav pengar om du lagar din trasiga telefon istälelt för att köpa en ny. Nya telefoner kostar mer och mer för varje ny version utan att egentligen lägga till särskilt många nya funktioner. Om du skulle vända dig till din tillverkare för reparation så kan den ta flera veckor att få färdig. Vi på Fix My Phone ser alltid till att du får din telefon tillbaka så snabbt som möjligt. Du gör även en insatts för miljön genom att reparera din telefon, vi byter enbart ut delarna som behövs och trasiga reservdelar ser vi till att återvin på rätt sätt. Allt detta tillammans ger dig bästa möjliga service. Hos oss kan du vara trygg på att allt blir utfört på rätt sätt.