iPhone Reparation Solna, Stockholm

Välkommen till vår butik i Solna Centrum, Stockholm. Vi erbjuder snabba reparationer till ett riktigt bra pris. 

Centralvägen 12, 171 68 Solna
TEL: 076-176 61 57 
Vardagar: 10-20 
Lör: 10-18
Sön: 11-18


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Solna Centrum Stockholm

Fix my Phone i Solna Centrum, Stockholm är den ledande Smartphone- och surfplattereparatören i Norden. Fix my Phone Solna Galleria i Stockholm Utför alla reparationer omgående, det innebär att du inte behöver vänta längre än 30 minuter för att få din iPhonne lagad. Har skrämen spruckit, batteriet lagt av eller någon kamera som inte fungerar som den ska? Oavsett fel kan vi på Fix My Phone hjälpa dig att få det åtgärdat. Vi lagar alla tänkbara delar på iPhone. 

Vi reparerar mer än 130 olika typer av Smartphones och surfplattor: iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Nokia, Sony, HTC etc. Alla reservdelar som används av oss är noggrant utvalda och testade för att kunna garantera bästa resultatet. Välkommen förbi oss för en konstandsfri konsultation där vi snabbt kan kontrollera din enhet för att ge dig en bedömning på vad som kan vara fel och pris. 

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

På Fix My Phone strävar vi alltid mot att ha nöjda kunder, Vi anpassar oss efter våra kunder. Är du i behov utav en snabb reparatin kan vi påbörja lagningen direkt för att du inte ska behöva vänta. Har du nåt svårare problem kan vi under dagen jobba med din telefon för att få den att fungera igen. Vi vill att hjälpa på bästa möjliga vis, nöjda kunder tillsammans med erfaren personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. Hos Fix My Phone Solna Centrum i Stockholm får du alltid 90 dagars funktions garanti. Detta för att du ska känna dig säker på att reparationen fungerar som den ska. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Fix My Phone jobbar alltid med drop-in. Det innebär att du kan bara komma förbi närmsta Fix My Phone butik och lämna in din telefon, så påbörjar vi reparationen omgående. Dem flesta reparationerna tar inte längre än 30 minuter. Alla våra butiker ligger centralt och nära våra kunder, vilket gör det lätt fr dig att hitta till oss.

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter glas, lcd , display och skärmar. Knappar, batterier, kameror, ladduttag med mera. Dem flesta delarna i din smartphone går att byta ut och då har vi kunskapen att göra detta. Fix My Phone använder endast delar utav högsta kvalité, allt för att vi ska kunna garantera att din telefon fungerar som vanlgit efter reparationen.  Vid skärmbyten erbjuder vi även 3 olika kvalitér på skämarna, detta för att vi ska kunna möta våra kunders behov när det gäller pris och funktionalitet.  Vi använder oss enbart utav våra egna delar, du kan alltså ej ta med reservdelar och be oss byta. Detta för att kunna uppehålla våra höga standard och lämna 90 dagars funktions garanti.

Varför Fix My Phone? 
Telefonen är väldigt viktigt verktyg i våra liv, vi använder den både privat och på arbetsplatsen för att förenkla allt vi gör. Det är därför svårt att vara utan sin telefon en längre period. Vi på Fix My Phone har den perfekta lösningen för alla trasiga telefoner, vi erbjuder snabba reparationer på bara 30 minuter på dem flesta vanliga felen. Är det något mer avancerat kan du räkna med en timme eller två. Vi är alltid extremt försiktiga med informationen som finns på telefonen, vi tar ej bort något om vi inte måste. Det innebär att efter reparationen är klar kan du fortsätta använda telefonen precis som vanligt, du behöver alltså ej ominstallera hela telefonen. Du har kvar innehåll som t.ex Bilder, kontakter, meddelanden och app data. Det sparar tid att välja Fix My Phone. All vår personal har utbilding gällande mobil reparationer och skulle aldrig kompromissa när det gäller servicen av din telefon.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

iPhone Reparation i Solna Centrum, Stockholm.Söker du ett företag som kan utföra iPhone reparationer i Stockholm? Gör som många andra, kontakta oss på Fix My Phone för att få din iPhone lagad. Har du ej använt dig utav våra tjänster tidigare gör du rätt i att lägga namnet på minnet. Det händer även den bäste att man tappar sin telefon och skadar den. Då finns vi här som ett alternativ för att snabbt få dig tillbaka på banan. Vi är proffs på iPhone reparationer, men även andra modeller såsom Sony, Huawei, Samsung, Lg, Oneplus och iPads. Ingen del eller modell är för svår för oss. 

Varför bör man anlita Fix My Phone? När du vänder dig till oss för att få din iPhone lagad möts du alltid utav trevliga, erfarna tekniker. Personalens kunskap, snabba service och grymma priser har gjort oss störst i Sverige på bara 2 år. När vi får in en enhet för reparation anpassar vi oss alltid efter kundens behov och påbörjar den så fort som möjigt, och vi slutar inte förrens ett perfekt resultat är uppnåt. Varför nöja sig med mindre? Så är du i behov utav iPhone reparation i Stockholm. Besök oss!

iPhone Reparation i Solna Centrum, Stockholm

Fix My Phone har 10-tal butiker i Stockholm, i Solna ligger vi Centralt och tillgänglig för våra kunder. Som sveriges ledande telefon rearationskedja erbjuder vi alla tänkbara reparationer på alla populra modeller på markanden. T.ex Apple iPhone, iPad, Samsung, LG, OnePlus, Honor, Sony. Våra reparationer omfattar allt på din telefon, det kan vara så att hemknappen, powerknappen eller volymknappen ej klickar längre. Eller kameran har tappas fokus helt. Kanske har telefonens batteri tappat styrka och kan ej hålla igång hela dagen. Kom då förbi oss på Fix My Phone så kan vi snabbt hjälpa dig att få din telefon att fungera som vanligt igen.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Du kan spara mycket pengar på att utföra reparation på din trasiga iPhone. Telefoner idag blir bara dyrare och dyrare för varje ny modell och det finns ingen anledningen att uppgradera sig om din nuvarande telefonen fungerar bra för dig. Om du vänder dig till tillverkaren för att få din mobil lagad kan även det ta några veckor. Vi på Fix My Phone reparerar dem vanligaste felen på max 30 minuter, är det något mer avancerat kan det ta någon timme eller två. Det är även miljövänligare att reparera, då vi bara byter ut delarna som behövs. trasiga reservdelar ser vi till att återvinna på rätt sätt. Reparationsmarknaden i Sverige har ökat markant och det finns fler verkstäder som utför liknande reparationer överallt. Men det finns bara ett fåtal företag som utför alla reparationer på ett professionellt sätt. Fix My Phone använder sig enbart utav delar av högsta kvalité och ger oss inte förrens din telefon fungerar precis som den ska.