iPhone Reparation Solletuna Centrum

Välkommen till vår nya buik i Sollentuna Centrum. Få din mobiltelefon lagad hos oss på bara 30 minuter!

Sollentunavägen 163C, 191 47 Sollentuna
TEL: 0761766270
Vardagar: 10-20 
Lör: 10-18 
Sön: 10-18


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Sollentuna Centrum

Fix My Phone i Sollentuna Centrum i Stockholm är en del utav Svergies ledande mobil och surfplattreparatör. Fix My Phone i Sollentuna utför alla reparationer direkt dem får in dem, det innebär att vanliga reparationer som t.ex skärmbyte, batteri byte eller problem med laddning blir klar på bara 30 minuter. Vår utbildade och kunniga personal finns där för att hjälpa dig med alla olika problem som kan uppstå på din smartphone.

Fix My Phone lagar alla modeller och delar som finns på marknaden, några av dem vanligaste modellerna är iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei och Honor. Vi utför självklart även reparationer på andra modeller. Alla våra reservdelar är noggrant testade och utvalda för att nå våra höga kvalitékrav. Välkommen in till Fix My Phone i Sollentuna Centrum, Stockholm för att få hjälp med din enhet!

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

Fix My Phone brinner för nöjda kunder, vi anpassar oss alltid efter våra kunders behov. Har du lite ont om tid hjälper vi självklart dig på direkten så att du snabbt kan fortsätta med det du gjorde innan skadan uppstod. Har du något fel som du inte riktigt vet varför det sker, kom då förbi oss så hjälper vi dig att felsöka enheten och kan då ge dig ett pris på vad det skulle kosta att laga. Vi vill alltid hjälpa våra kunder på bästa sätt. När du lämnar in din telefon till oss i Sollentuna Centrum får du alltid 90 dagars funktionsgaranti på delarna vi har bytt ut. Så du kan vara säker på att reparationen är korrekt utförd.

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Vi utför alla reparationer omgående, det innebär att du oftast bara behöver vänta ca 30 minuter innan din telefon är klar. Är det något mer avancerat fel så tar det normalt någon timme eller två. Du behöver inte heller boka tid utan alla våra butiker har drop-in så det är bara att besöka närmsta butik om du råkat skada din telefon. Våra butiker är centralt lokaliserade, det innebär att det är lätt för dig att hitta våra butiker och även ta dig till dem.

Vilka reservdelar byter ni? 
Fix My Phone i Sollentuna kan utföra alla tänkbara reparationer, det kan vara allt ifrån glas, skärm, lcd, knappar, batterier med mera. Reparationerna utför vi på alla populära modeller som finns på marknaden, Apple iPhone, iPad, Samsung galaxy, Sony Xperia, Huawei honor, onePlus, LG med mera. Vi använder främst originaldelar, men på de modeller där tillverkaren ej erbjuder originaldelar använder vi oss enbart utav delar av högsta kvalité. Delarna fungerar likvärdigt originalet och du ska ej märka någon skillnad. Vid skärmbyten har vi även 3 olika kvaliéter, detta är för att möta våra kunders behov gällande pris. För att kunna uppehålla våra höga standard så reparerar vi bara med våra egna delar. Du kan alltså ej ta med en egen reservdel och gå till Fix My Phone för att använda den vid lagningen.

Varför Fix My Phone? 
Telefonen är vårt viktigaste verktyg, vi använder den till allt vi gör både på jobbet och vardagen. Det är därför det kan vara svårt att vara utan den en längre period. Vi på Fix My Phone vet att det kan vara svårt och erbjuder därför snabba reparationer på samtliga modeller. Vi tar alltid hand om informationen på våra kunders telefoner, vi raderar inget innehåll om vi inte måste. Det innebär att efter lagningen kan du fortsätta använda telefonen precis som vanligt. Alla kontakter, bilder och appar är kvar. Vänd dig till oss för en professionell, erfaren och kunnig reparation. All vår personal har utbildingen som krävs för att hantera enheterna med största försiktighet.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

iPhone Reparation i Sollentuna Centrum i Stockholm. Söker du efter ett företag som kan utföra iPhone reparation i Sollentuna? Gör då som hundratals andra kunder och vänd dig till oss. Fix My Phone erbjuder alltid dem snabbaste reparationerna till det bästa priset. Även om du inte är i behov av en reparation just nu gör du rätt i att lägga namnet på minnet, man vet aldrig när olyckan sker och man står där med en trasig telefon. Vi är proffs på det vi gör, och vi lagar samtliga modeller och fel.

Varför ska du välja Fix My Phone? När du väljer oss för att få din iPhone reparerad möts du alltid av kunskap, erfarenhet och trevliga tekniker. Vår yrkesvana och grymma priser har gjort oss till Sveriges ledande reparatör på bara 2 år. Vi priorterar varje enhet direkt vi får in den och jobbar med den tills den är som ny igen. Så varför nöja sig med mindre! behöver du iPhone reparation i Sollentuna? Besök oss idag!

https://youtu.be/172JqpMSKDA

iPhone Reparation Sollentuna Centrum

Fix My Phone har 10-tal butiker i Stockholms regionen, vår mest centrala i Sollentuna är vår nyöppnade butik i Sollentuna Centrum. Där kan du få alla populära modeller lagade som t.ex Apple iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia, OnePlus, Huawei Honor, iPads med mera. Vi byter även samtliga delar på dessa modeller det kan vara alltifrån byte av glas, skärm, Lcd, Knappar som volym, power och hemknapp. Men även svårare reparationer som vattenskadade enheter och helt döda. Vi hjälper alla tänkbara kunder som Företagskunder, försäkringsbolag, privatpersoner och offentliga förvaltningar.

iPhone Reparation i Sollentuna Centrum i Stockholm. Söker du efter ett företag som kan utföra iPhone reparation i Sollentuna? Gör då som hundratals andra kunder och vänd dig till oss. Fix My Phone erbjuder alltid dem snabbaste reparationerna till det bästa priset. Även om du inte är i behov av en reparation just nu gör du rätt i att lägga namnet på minnet, man vet aldrig när olyckan sker och man står där med en trasig telefon. Vi är proffs på det vi gör, och vi lagar samtliga modeller och fel.