fix skärm. byta skärm. change screen iphone. LAGA IPHONE - MOBILREPARATION LERUM CENTRUM - SOLKATTEN​

iPhone reparation i Solkatten, Lerum

Välkommen till vår butik inne i Solkatten Köpcentrum

Du finner vår butik vid Systembolaget, bredvid Tempo Livs

Solkatten Köpcentrum, Adelstorpsvägen 6-8, 443 30 Lerum 
TEL: 076-176 61 30 
Vardagar: 10-19 
Lör: 10-16 
Sön: 11-16


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Solkatten Köpcentrum Lerum

Fix my Phone i Solkatten Köpcentrum i Lerum är den ledande Smartphone- och surfplattereparatören i Norden. Fix my Phone i Solkatten Köpcentrum i Lerum lagar din telefon på direkten, du behöver ej boka tid utan det är bara komma förbi så fixar vi din telefon på ca 30 minuter. Så har skärmen råkat spricka, eller fungerar ej batteriet som det ska. Kanske har det kommit in fukt och vatten i telefonen. Alla dessa fel kan vi enkelt hjälpa dig att åtgärda.

Vi reparerar mer än 130 olika typer av Smartphones och surfplattor: iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Nokia, Sony, HTC etc. Våra reservdelar är noggrant utvalda och testade, våra så kallade originalkvalité delar är av högsta nivån och ger ett likvärdig funktionalitet som originalet.  Välkommen in till Solkatten i Lerum för att få din enhet lagad redan idag!


Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg. Change screen göteborg
Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg, change screen
mobil reparasjon oslo

Arkaden

Femman

Frölunda

Backaplan

Allum

TEL: 0761-76 62 75 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info …

TEL: 0761-33 06 95 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

Tel: 0761-76 67 57

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

TEL: 0761-76 62 45 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

TEL: 0761-76 61 33

Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

På Fix My Phone brinner vi för nöjda kunder! Oavsett om du behöver en snabb reparation för att kunna sköta ditt arbete, ta selfie bilder eller återställa din trasiga skärm – vill vi alltid hjälpa dig på bästa vis. Nöjda kunder tillsammans med kunnig personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. När du lämnar in din iPhone eller en annan mobiltelefon för reparation hos oss i Solkatten i Lerum, så lämnar vi alltid 90-dagars funktionsgaranti på utfört arbete. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Hos oss på Fix My Phone behöver du inte vänta längre än en timme för att laga din iPhone. Vi har drop-in och du behöver inte boka någon tid för de vanligaste felen vid iPhone och iPad reparation. Vi har dessutom bra lägen på våra butiker, vilket gör det lätt för dig att hitta oss.

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter glas, skärmar, LCD och display, knappar, batterier med mera på Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei och LG. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla reparationer. I första hand används originaldelar i andra hand reservdelar av likvärdig kvalitet. Därför kommer du som kund inte att märka någon skillnad i kvalitén jämfört med originalet. När det gäller skärmbyte på iPhone så erbjuder vi 3 olika kvaliteter på skärmarna för att möta olika kundbehov. För att kunna garantera högsta kvalitet använder Fix My Phone endast egna reservdelar. Det går inte att ta med en egen skärm och be Fix My Phone använda den vid reparation.

Varför Fix My Phone? 
Din telefon är troligtvis din viktigaste pryl. I mobilen har du all din information samlad och den håller dig nåbar. Vi tar det på allvar. Behöver du laga din mobiltelefon kan du tryggt vända dig till oss. Var rädd om din telefon och all information du har sparat i den. Vänd dig till en pålitlig, professionell mobilreparatör. All personal har utbildning i hur de ska hantera enheterna för att aldrig kompromissa på säkerhet och kvalitet.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

iPhone reparation i Solkatten Köpcentrum.  Söker du ett företag som kan allt gällande iphone reparation? Gör som många andra, kontakta oss på Fix My Phone för att få din iPhone reparerad. Känner du inte redan till oss på Fix My Phone gör du rätt i att lägga vårt namn på minnet. Förr eller senare står man där med en trasig mobil när man behöver den som allra mest. Vi är proffs på att laga mobiler och surfplattor och vi servar såklart alla modeller och märken

 Varför bör man anlita Fix My Phone och ingen annan? När du anlitar oss för en iPhone reparation. möts du alltid av vår trevliga serviceinriktade tekniker. Våra teknikers kunskap, Billiga priser och snabb service har gjort oss störst i Sverige på bara 2 år.  När vi får in din mobil för reparation prioriterar våra tekniker din telefon tills den är som nyskick igen, varför nöja sig med mindre! Så är du i behov utav en iPhone reparation  Besök oss!

iPhone Reparation i Lerum Solkatten

 Fix My Phone har 10 butiker i Göteborgs området, för kunder i behov inom Lerums trakten har vi vår butik mitt i Solkattens köpcentrum. Som Sveriges ledande mobilreparationskedja erbjuder vi reparation på följande mobiltelefoner och Surfplattor: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, Nokia och Sony Xperia. iPhone reparationer innefattar: byte av mobilglas / skärm, display, batteri, diverse knappar såsom homeknapp, powerknapp samt volym samt hörlursuttag samt mycket mer. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla byten. Hos oss kan du laga iPhone med alla slags fel. Våra kunder omfattas av privatpersoner, företag samt försäkringsbolag och offentliga förvaltning.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Det är betydligt billigare att reparera sin nuvarande telefon istället för att köpa en ny, du slipper även ominstallera alla Appar, kontakter och bilder. Det är även miljövänligare att reparera då man enbart byter ut dem delarna som behövs. Alla våra reparationer påbörjas omgående och det tar oftast inte längre än 30 minuter att få din mobil att bli som ny. Priset på iPhone reparationer blir även billigare hos oss då vi enbart byter ut det som behövs, medans tillverkare oftast väljer att byta ut hela enheten i ett svep. Det tillkommer alltså inga extra kostnader förutom delarna. Det finns endast ett fåtal företag som utför service och reparationer på ett professionellt sätt. När du besöker oss på Fix My Phone, då kan du vara säker på att du har besökt Sveriges kanske mest erfarna mobilreparatörer där du tryggt kan lämna in din trasiga mobiltelefon eller surfplatta.