laga telefonen iphone. fix my iphone. byte skärm.Laga iPhone i Domino Galleria, i Norrköping

Laga Mobiltelefon, iPhone Reparation i Norrköping

Besök vår butik i Norrköping, Domino Galleria. Vi erbjuder snabba lagningar på endast 30 minuter. Du hittar priser nedan.

Repslagaregatan 12, 602 32 Norrköping
TEL: 076-176 61 50
Vardagar: 10-19 
Lör: 10-17 
Sön: 11-17

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Domino Galleria Repslagaregatan 12, Norrköping

Fix my Phone i Norrköping är en del av den ledande Smartphone- och surfplattereparatören i Norden. Våra tekniker har en lång erfarenhet av att arbeta i branschen, vilket borgar för snabba reparationer, bra kvalité och till rätt pris. Du är alltid välkommen att besöka med dina mobilproblem. Sprucket glas, batteribyte, fuktskada, byte av baksida eller något annat. Vi tar oss alltid tid att svara på frågor och ge tydliga besked om pris och leveranstid. 

Vi reparerar mer än 130 olika typer av Smartphones och surfplattor: iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Nokia, Sony, HTC etc. Alla reservdelar är noggrant testade och når våra höga kvalité standard. Välkommen in till Fix My Phone Norrköping för en kostnadsfri konsultation. Vi finns här för dig!

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

På Fix My Phone är vårt största prioritet att få nöjda kunder! Oavsett om du behöver en snabb reparation för att kunna sköta ditt arbete, ta selfie bilder eller återställa din trasiga skärm – vill vi alltid hjälpa dig på bästa vis. Nöjda kunder tillsammans med kunnig personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. När du lämnar in din iPhone eller en annan mobiltelefon för reparation hos oss i Domino Galleria Norrköping så lämnar vi alltid 90-dagars funktionsgaranti på utfört arbete. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Alla våra Fix My Phone butiker erbjuder drop-in service, du kan med andra ord besöa en av våra butiker så påbörjar vi reparationen omgående. Dem vanligaste felen som att byta trasig skär eller batteri tar inte längre än 30 minuter att åtgärda och skulle det vara något mer allvarligt kan vi lösa det oftast på en till två timmar. Alla våra butiker i centrala lägen, vilket gör det lätt för dig att hitta och ta dig till oss. 

 

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter glas, skärmar, batterier på alla populära modeller på marknaden. Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei med mera. Oavsett vad det är som skadats på din telefon kan vi hjälpa dig att få den att fungera som vanligt igen. Vi använder oss alltid utav originaldelar i första hand om det går att få tag på till just din modell. Utöver original skärmarna har vi våra egna originalkvalité skärmar som är likvärdiga din ursprungs skärm. Vi har även 3 olika kvalitér på skärmarna, allt för att kunna passa ditt behov gällande funktionalitet och pris. Vi använder oss enbart utav våra egna delar, så det går alltså ej att ta med egen reservdel för att byta.

Varför Fix My Phone? 
Telefonen är otroligt viktigt för oss i vardagen, vi använder den både privat och till jobb. Det innebär att det är svårt att klara sig utan den en längre period. För att hjälpa dig att slippa vara utan telefonen lagar vi alla telefoner omgående, det tar alltså ej längre än 30 minuter att åtgärda dem vanligaste felen. Vi är alltid rädda om informationen du har på telefonen, vi tar ej bort något om vi inte måste. Det innebär att din telefon kommer fungera precis som innan skadan uppstod, du slipper alltså återinstallera alla appar, kontakter och bilder igen. Vår personal har genomgått utbildning på alla populära modeller som finns, och har därför kunskapen som krävs för att göra ett så bra jobb som möjligt. 

Laga iPhone Stockholm snabbt
"Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service."
Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

iPhone reparation i Norrköping, Domino Galleria. Söker du ett företag som kan utföra iphone reparationer i Norrköping? Gör som många andra, kontakta oss på Fix My Phone för att få din iPhone reparerad i Norrköping. Känner du inte redan till oss på Fix My Phone gör du rätt i att lägga vårt namn på minnet. Förr eller senare står man där med en trasig mobil när man behöver den som allra mest. Vi är proffs på att laga mobiler och surfplattor och vi servar såklart alla modeller och märken

 Varför bör man anlita Fix My Phone och ingen annan? När du anlitar oss för reparation av iPhone möts du alltid av vår trevliga serviceinriktade tekniker. Personalens yrkesskicklighet, snabb service och våra fördelaktiga priser har gjort oss störst i Sverige på bara 2 år.  När vi får in din mobil för reparation prioriterar våra tekniker din telefon tills den är som nyskick igen, varför nöja sig med mindre! Så behöver du en erfaren tekniker som kan utföra iPhone reparation,  Besök oss!

iPhone Reparation i Norrköping Domino Galleria

 Fix My Phone har 30-tal butiker i Norden, vi har valt just Domino Galleria för att finnas så centralt och nära som möjligt för våra kunder i Norrköping. Som Sveriges ledande mobilreparationskedja erbjuder vi reparation på följande mobiltelefoner och Surfplattor: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, Nokia och Sony Xperia. iPhone reparationer innefattar: byte av mobilglas / skärm, display, batteri, diverse knappar såsom homeknapp, powerknapp samt volym samt hörlursuttag samt mycket mer. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla byten. Hos oss kan du laga iPhone med alla slags fel. Våra kunder omfattas av privatpersoner, företag samt försäkringsbolag och offentliga förvaltning.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Det kommer alltid att vara billigare att laga din trasiga telefonen än att köpa en ny, varje år går priset på telefoner uppåt utan att lägga till allt för många nya funktioner. Så du kan göra din ekomomi en stor tjänst genom att laga telefonen. Varför byta hela enheten när det bara är nåt enstaka som inte fungerar? Det är även miljövänligare att reparera än att byta, vi byter enbart ut dem delarna som behövs i din telefon. Alla trasiga reservdelar tar vi hand om och återvinner på rätt sätt. Genom att använda Fix My Phone sparar du även tid, om du vänder dig till tillverkaren kan det ta flera veckor att få din mobil lagad. Vi utför alla reparationer direkt, och det tar inte oftast längre än 30 minuter att få skärmen bytt. Vi står bakom alla reparationer vi utför, därför har vi 90 dagars funktionsgaranti på alla våre reparationer. Så är det något som ej lever upp till din förväntan är det bara komma tillbaka till närmsta butik så hjälper vi dig på direkten.