få din telefon lagad på bara 30 minuter i kungälv Konghälla centrum. Fix My Phone lagar alla modeller och alla tänkbara skador

iPhone Reparation Kongahälla, Kungälv

Välkommen till vår helt nya butik i Kongahälla Center. Du hittar oss i närheten utav Kjell & Company och Synsam. Vi erbjuder snabba reparationer på endast 30 minuter

Älvebacken 31, 442 47 Kungälv
TEL: 070-784 10 30
Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Kongahälla Center, Kungälv

Fix My Phone i Kongahälla Center i Kungälv hjälper dig med att snabbt och enkelt få din telefon lagad. Vi fixar dem vanligaste felen på bara 30 minuter. Så har du en sprucken skärm eller dåligt batteri kom förbi Fix My Phone i Kongahälla center kungälv och få det fixat! Alla reparationer påbörjar omgående, och vår utbildade personal kan hjälpa dig med alla fel på din mobiltelefon.

Fix My Phone utför reparationer på alla populära modeller och märken som finns på marknaden, det kan vara t.ex iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Honor, OnePlus, Nokia, Sony medmera. Alla våra reservdelar är noggrant utvalda och testade för att kunna garantera att kvalitén är så bra den kan vara. Vi nöjer oss ej med sämre delar är dem som är likvärdiga originalet. Välkommen in till Fix My Phone i Kongahälla center i Kungälv för en kostnadsfri konsultation och snabb reparation!


Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg. Change screen göteborg
Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg, change screen
mobil reparasjon oslo

Arkaden

Femman

Frölunda

Backaplan

Allum

TEL: 0761-76 62 75 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info …

TEL: 0761-33 06 95 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

Tel: 0761-76 67 57

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

TEL: 0761-76 62 45 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

TEL: 0761-76 61 33

Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

Nöjda kunder får oss vilja driva vår verksamhet till ännu fler kunder, vi anpassar oss alltid efter våra kunders behov. Så har din telefon råkat vara med om en olycka och behöver reparation men du har inte tid att vara utan den. Då passar Fix My Phone perfekt för dig, vi kan då påbörja reparationen omgående och det tar inte längre än 30 minuter innan den är som ny. Så du kan snabbt återgå till det du gjorde innan skadan uppstod. Vi lämnar alltid 90-dagars funktionsgaranti på delarna vi bytt ut, så du kan vara säker på att din telefon ska fungera som den ska. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Hos Fix My Phone i Kungälv behöver du aldrig vänta länge för att få din telefon lagad. Dem vanligaste felen fixar vi på bara 30 minuter, är det något mer avancerat kan du räkna med någon timme eller två. Alla våra butiker har drop-in så du beöver ej boka tid utan det är bara gå förbi din närmsta butik när det passar dig. Fix My Phones butiker ligger alltid centralt i köpcentrum eller i stan. Det gör oss väldigt lätta att hitta till och lätta att ta sig till. 

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter skärmar, glas, LCD och display, knappar, batterier med mera på bland annat Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei Honor, LG, OnePlus. Oavsett fel har vi kunskapen för at kunna hjälpa dig. Alla våra delar är likvärdiga originalet och ska fungera på samma sätt som innan skadan skedde. När vi byter skärmen har vi 3 olika kvalitér att välja på, detta är för att möta våra kunders behov gällande pris och funktionalitet. För att kunna uppehålla vår höga kvalité använder vi oss enbart utav våra egna delar. Du kan alltså ej ta med egna reservdelar och be oss på Fix My Phone byta dem åt dig. 

Varför Fix My Phone? 
Telefonen är ett väldigt viktigt verktyg för oss både privat och på jobbet, vi har all vår information på den och den gör oss nåbar oavsett var vi är. Det är därför det är svårt att vara utan telefonen en längre period. Vi på Fix My Phone vet om detta och det är därför vi alltid strävar mot att hjälpa våra kunder så snabbt som möjligt. När du väljer oss för att reparera din telefon kan du vara säker på att lagningen utförs på rätt sätt och vi är alltid extremt rädda om våra kunders information som finns på telefonen. Vi raderar aldrig något innehåll på telefonen, det innebär att efter reparationen kan du fortätta använda telefonen precis som vanligt med alla appar, bilder och kontakter kvar i mobilen. All vår personal har utbildningen och kunskapen som kräv för att uppehålla vår höga standard.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

iPhone Reparation i Kongahälla Center, Kungälv. Är du ute efter ett företag som kan utföra reparation på iPhone i Kungälv? Gör då som hundratals andra kunder och vänd dig till Fix My Phone. Även om du inte är i behov utav våra tjänster just nu gör du rätt i att lägga namnet på minnet, man vet aldrig när olyckan är framme och man står där med en skadad telefon som behöver lagas. Vi kan hjälpa dig med att laga alla modeller oavsett fel.

Varför bör du välja Fix My Phone? När du vänder dig till oss för att få din iPhone reparerad i Kungälv kan du lita på att du alltid möts utav våra kunniga, trevliga och serviceinriktade tekniker. Våra grymma priser, personalens erfarenhet och snabba service har gjort oss störst i Sverige på bara 2 år. När vi får in din telefon för lagning prioriterar våra tekniker den tills den är som ny. Varför nöja sig med mindre! Så är du i behov av en iPhone reparation i Kungälv, Besök oss!

Laga iPhone i Kongahälla, Kungälv

Fix My Phone har 10-tal butiker i Göteborg, Vår mest centrala i Kungälv ligger i nybyggda Kongahälla Center. Du finner oss i närheten av Kjell & Company. Som Nordens största mobilreparationskedja erbjuder vi reparation på följande modeller, Apple iPhone, iPad, LG, Samsung Galaxy, Nokia, Sony Xperia, OnePlus och Huawei Honor. Reparationerna vi utför är allt ifrån Byte av glas, skärm, display, batteri, de olika knapparna som powerknapp, hemknapp, volymknappar, hörlursuttag, laddport, kameror och vattenskadade enheter. Så oavsett modell och fel kan vi hjälpa dig att få den lagad. Fix My Phone använder enbart delar utav högsta kvalité, så du kan tryggt lämna in din mobiltelefon så får vi den att bli som ny. Vi hjälper alla tänkbara kunder som t.ex privatpersoner, företagskunder, försäringsbolag och offenliga förvaltningar.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Du kan spara mycket pengar på att laga din trasiga telefon istället för att köpa en ny. Nya telefoner kostar väldigt mycket och en lagning kostar oftast bara en bråkdel av det. Det är även miljövänligare då vi enbart byter ut delarna som behövs. Om du vänder dig till din tillverkare för att få din enhet reparerad tar det vanligtvis några veckor. Vi utföra alla reparationer på direkten, det tar bara 30 minuter till 2 timmar hos Fix My Phone. Reparationsmarknaden i Sverige har vuxit markant senaste åren, men det kan ibland vara svårt att veta vad för delar som används. Vi på Fix My Phone är stolta över våra högkvalité reservdelar och lämnar alltid 90 dagars funktionsgaranti på utbytta delar. Allt för att du som kund ska känna dig säker. Så besök Svergies ledande mobiltelefon reparatör redan idag!