Fix my iphone i stockholm. byta skärm.Laga iPhone i Jakobsberg Centrum, nära Barkarby Handelsplats

iPhone Reparation Jakobsberg, Stockholm

Välkommen in till vår butik i Jakobsberg Centrum. Vi erbjuder snabba reparationer till ett bra pris. vanligaste felen lagade på bara 30 minuter.

Tornérplatsen 26, 177 30 Järfälla
TEL: 076-176 60 09
Vardagar: 10-19 
Lör: 10-17 
Sön: 11-17


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone Jakobsberg Centrum Stockholm

Fix My Phone i Jakobsberg Centrum Stockholm är del utav Sveriges ledande mobil och surfplatterepartörer, vi kan hjälpa dig att reparera din telefon på bara 30 minuter. Helt utan tidsbokning, det är bara komma förbi vår butik så påbörjar vi reparationen omgående.  Så har du en sprucken skärm, ett batteri som ej klarar hela dagen längre eller en kamera som har svårt att fokusera är du varmt välkommen till oss. Vår utbiladade personal kan hjälpa dig oavsett vad för typ av skada som uppstått.

Fix My Phone lagar alla tänkbara modeller som finns på marknaden allt ifrån iPhone, Samsung, Sony, LG till dem lite mer okända som Huawei, OnePlus, honor och iPads. Alla reservdelar är noggrant testade för att vi med säkerhet ska kunna leverera bästa möjliga kvalitén. Så välkommen in till Fix My Phone i Jakobsberg Centrum Stockholm för en konstadsfri konsulatation och eventuell snabb lagning.

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

Fix My Phone anpassa sig alltid efter våra kundersbehov, är det så att du behöver en snabb reparation så att du kan återgå till jobbet eller vill du kanske bara komma hem så fort som möjligt. Då finns vi här för att hjälpa dig, dem vanligaste felen åtgärdar vi på bara 30 minuter. Nöjda kunder tillsammans med erafren och kunnig personal har gjort oss till Sveriges största reparationskedja när det gäller mobiltelefoner och surfplattor. Så när du lämnar in din telefon till oss kan du vara säker på att vi kommer ta väl hand om den . Besök oss i Jakobsberg Centrum i Stockholm redan idag! 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Vanliga skador såsom sprucket glas, dåligt batteri eller skadad kamera kan vi laga på bara 30 minuter. Är det något mer avancerat kan du räkna med en timme eller två. Samtliga Fix My Phone butiker har drop-in så du behöver ej boka tid utan det är bara komma förbi om olyckan varit framme. Du finner alltid våra butiker på centrala platser i köpcenter eller andra sammlingspunkter, så hjälpen är aldrig lånt bort.

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter alla delar som går på alla olika modeller som finns på markanden, dem vanligaste reparationerna vi utför är display, glas, skärm byten. Vi byter även väldigt många batterier daligen. Men oavsett fel finns vi här för att hjälpa dig. Det kan vara så att telefonen har tagit ett dopp i havet och inte startar alls, eller att vissa knappar har börjar klicka konstigt. Då är du välkommen till oss på Fix My Phone så kan vi snabbt och enkelt åtgärda dessa fel för dig. Vi använder oss enbart utav delar av högsta kvalité, allt för att din telefon ska fungera precis som vanligt. Vi erbjuder även alltid 90 dagars funktionsgaranti på våra reparationer så att du ska känna dig trygg med din reparation. När det gäller skärmbyten har vi 3 olika varianter, detta är för att möta kundens behov gällande pris och användarvänlighet. För att kunna garantera denna höga standard så använder vi oss enbart utav våra egna delar. Du kan alltså ej ta med en egen skärm och be Fix My Phone byta den åt dig.

Varför Fix My Phone? 
Telefonen är utan tvekan ett utav våra viktigaste verktyg både privat och i jobbet. Vi använder den för att förenkla allt vi gör under dagen. Det är därför som det kan vara väldigt jobbigt att vara utan telefonen en längre period. Informationen som sparas på telefonen är även väldigt viktig och vi respekterar alltid våra kunders säkerhet, därför kan du vara trygg att inget händer med informationen när du lämnar in telefonen hos oss. All vår personal har erfarenheten och utbildningen som krävs för utföra varje reparation på bästa sätt.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

iPhone Reparation Jakobsberg Centrum i Stockholm. Är du på jakt efter ett företag som kan hjälpa dig gällande iPhone reparationer? Kontakta då oss på Fix My Phone så hjälper vi dig på bästa sätt vi kan. Har du inte hört talas om oss innan så gör du rätt i att lägga namnet på minnet. Man vet aldrig när olyckan drabbar dig och du helt plötsligt är i behov utav en reparatör av världsklass. Vi är proffs på att laga mobiler och surfplattor, vi hanterar varje kund efter deras behov.

Varför ska du välja Fix My Phone och ingen annan? När du väljer att komma tll oss för iPhone reparation möts du alltid utav våra kunniga, trevliga och serviceinriktade tekniker. Vår personals kunskap, snabba service och grymma priser har gjort oss störst i Sverige på bara 2 år. Direkt du lämnar in din telefon till oss så påbörjar vi lagningen och vi ser snabbt till att din telefon är som ny igen. Så varför nöja sig med mindre? Besök Fix My Phone Jakobsberg Centrum i Stockholm redan idag!

iPhone Reparation i Jakobsberg Stockholm

Fix My Phone har 10-tal butiker i Stockholm och i Jakobsberg hittar du oss centralt på tornégatan. Som Sveriges största reparations kedja erbjuder vi lagningar på samtliga modeller såsom Sony, Samsung, iPhone, Lg, Huawei, Honor, OnePlus och iPads. När det gäller iPhone reparationer har vi kunskapen som krävs för att din telefon ska bli som ny igen. Vi kan byta samtliga reservdelar så även om det är något enklare som skärmbyte, batteribyte eller byte av kamera till vattenskadade enheter, knappar som inte fungerar eller laddkontakter som ej tar ström finns vi här för att hjälpa dig. Snabbt, smidigt och billigt. Alla våra reparationer utförs med delar utav högsta klass. Så du kan förvänta dig likvärdig funktionalitet efter reparationen.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Det är billigare att laga sin trasiga iPhone eller mobil än att köpa en ny. Varje modell som släpps blir bara dyrare och dyrare. Det finns ingen anledningen till att byta ut din annars fullt fungerande telefon om det bara är ett enklare fel på dem. Se då till att göra din plånbok en tjänst och laga den så du kan fortsätta använda den i något år till. Om du väljer Fix My Phone istället för din tillverkare kan vi nästan alltid garantera att reparationstiden kommer vara betydligt kortare. Dem flesta auktoriserade verkstäderna tar några veckor på sig medans vi endast tar 30 minuter till någon timme. Det är även miljövänligare att laga telefonen, du sparar på jordens begränsade resurser genom att bara byta ut dem delarna som behövs istället för hela telefonen, Vi ser även till att alla trasiga reservdelar återvinns på rätt sätt.  Så vänd dig till oss om du vill ha en reparation av högsta klass, och kvaltié som inte går att slå.