Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg Frölunda

iPhone Reparation i, Frölunda torg Göteborg

Välkommen till vår butik på Frölunda Torg. Butiken hittar du inne i gallerian på plan 2. i Närheten av Stadium samt naked juice bar

Plan 2, 421 42 Västra Frölunda
TEL: 076-176 67 57
Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Frölunda Torg, Göteborg

Fix my Phone på Frölunda Torg i Göteborg är den ledande Smartphone- och surfplattereparatören i Norden. Fix my Phone på Frölunda Torg i Göteborg Reparerar alla typer av skador på 30 minuter. Reparationen påbörjas omgående. Så är du i behov av en iPhone reparation gällande t.ex trasig skärm, dåligt batteri eller knappar som ej klickar längre, Då finns år utbildade personal finns där för att hjälpa dig. Vi kan även fixa vattenskadade enheter.

Vi reparerar mer än 130 olika typer av Smartphones och surfplattor: iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Nokia, Sony, HTC etc. Alla våra reservdelar är noggrant utvalda och testade för att uppnå Fix My Phones höga stadard. Välkommen in till Fix My Phone på Frölunda Torg i Göteborg för en kostnadsfri konsultation och en snabb reparation på din mobiltelefon! 

Därför ska du välja Fix My Phone när du är i behov av iPhone reparation.

På Fix My Phone brinner vi för nöjda kunder! Oavsett om du behöver en snabb reparation för att kunna sköta ditt arbete, ta selfie bilder eller återställa din trasiga skärm – vill vi alltid hjälpa dig på bästa vis. Nöjda kunder tillsammans med kunnig personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. När du lämnar in din iPhone eller en annan mobiltelefon för reparation hos oss på Frölunda Torg i Göteborg, så lämnar vi alltid 90-dagars funktionsgaranti på utfört arbete. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Hos oss på Fix My Phone behöver du inte vänta längre än en timme för att laga din iPhone. Vi har drop-in och du behöver inte boka någon tid för de vanligaste felen vid iPhone och iPad reparation. Vi har dessutom bra lägen på våra butiker, vilket gör det lätt för dig att hitta oss.

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter glas, skärmar, LCD och display, knappar, batterier med mera på Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei och LG. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla reparationer. I första hand används originaldelar i andra hand reservdelar av likvärdig kvalitet. Därför kommer du som kund inte att märka någon skillnad i kvalitén jämfört med originalet. När det gäller skärmbyte på iPhone så erbjuder vi 3 olika kvaliteter på skärmarna för att möta olika kundbehov. För att kunna garantera högsta kvalitet använder Fix My Phone endast egna reservdelar. Det går inte att ta med en egen skärm och be Fix My Phone använda den vid reparation.

Varför Fix My Phone? 
Din telefon är troligtvis din viktigaste pryl. I mobilen har du all din information samlad och den håller dig nåbar. Vi tar det på allvar. Behöver du laga din mobiltelefon kan du tryggt vända dig till oss. Var rädd om din telefon och all information du har sparat i den. Vänd dig till en pålitlig, professionell mobilreparatör. All personal har utbildning i hur de ska hantera enheterna för att aldrig kompromissa på säkerhet och kvalitet.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

iPhone reparation Göteborg i Frölunda Torg Köpcentrum. Söker du ett företag som kan utföra iPhone reparation i  Göteborg? Gör som många andra, kontakta oss på Fix My Phone för att få din iPhone reparerad. Känner du inte redan till oss på Fix My Phone gör du rätt i att lägga vårt namn på minnet. Förr eller senare står man där med en trasig mobil när man behöver den som allra mest. Vi är proffs på att laga mobiler och surfplattor och vi servar såklart alla modeller och märken

 Varför bör man anlita Fix My Phone och ingen annan? När du anlitar oss för att Laga iPhone och behöver en professionell iPhone reparatör möts du alltid av vår trevliga serviceinriktade tekniker. Personalens yrkesskicklighet, snabb service och våra fördelaktiga priser har gjort oss störst i Sverige på bara 2 år.  När vi får in din mobil för reparation prioriterar våra tekniker din telefon tills den är som nyskick igen, varför nöja sig med mindre! Så behöver du en iPhone reparation,  Besök oss!

iPhone Reparation i Göteborg, Frölunda Torg

 Fix My Phone har 10 butiker i Frölunda, en av dem mest centrala butikerna är vår butik i Frölunda Torg. Som Sveriges ledande mobilreparationskedja erbjuder vi reparation på följande mobiltelefoner och Surfplattor: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, Nokia och Sony Xperia. iPhone reparationer innefattar: byte av mobilglas / skärm, display, batteri, diverse knappar såsom homeknapp, powerknapp samt volym samt hörlursuttag samt mycket mer. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla byten. Hos oss kan du laga iPhone med alla slags fel. Våra kunder omfattas av privatpersoner, företag samt försäkringsbolag och offentliga förvaltning.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Det är konstaterad att det lönar sig att laga sin gamla väl fungerande telefon istället för att köpa en ny. Du sparar pengar jämfört med att köpa nytt och är samtidigt rädd om miljön. Att lämna in mobiltelefonen eller surfplattan där du köpte den innebär vanligtvis 2 veckors servicetid. Vilket är otänkbar långt tid att vara utan sin telefon för de flesta. Reparationskostnaderna brukar hamna flera gånger högre i pris än att laga sin mobiltelefon eller surfplatta hos oss på Fix My Phone. Reparationsmarknaden har vuxit markant, men det finns endast ett fåtal företag som utför service och reparationer på ett professionellt sätt. När du besöker oss på Fix My Phone, då kan du vara säker på att du har besökt Sveriges kanske mest erfarna mobilreparatörer där du tryggt kan lämna in din trasiga mobiltelefon eller surfplatta. 

Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg. Change screen göteborg
Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg, change screen
mobil reparasjon oslo

Arkaden

Femman

Frölunda

Backaplan

Allum

TEL: 0761-76 62 75 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info …

TEL: 0761-33 06 95 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

Tel: 0761-76 67 57

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

TEL: 0761-76 62 45 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

TEL: 0761-76 61 33

Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…


Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg. Change screen göteborg

Arkaden

TEL: 0761-76 62 75 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info …


byt skärm nordstan / göteobrg

Femman

TEL: 0761-33 06 95 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…


Norge iPhone reparasjon - Mobile reparasjon Oslo Norge

Frölunda

Tel: 0761-76 67 57

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…


Backaplan

TEL: 0761-76 62 45 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…


mobil reparasjon oslo-Buskerud

Allum

TEL: 0761-76 61 33

Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…