fix iphone. byt skärm på en iphone. change iphone screen. LAGA IPHONE / MOBILTELEFON I BORÅS

iPhone Reparation i Borås Centrum

Välkommen till vår butik i centrala Borås, Du finner vår butik på Stora Brogatan.
Vi erbjuder snabba reparationer till ett bra pris.

14, Stora Brogatan, 503 30 Borås 
TEL: 076-176 62 29 
Vardagar: 10-18 
Lör: 10-16 
Sön: Stängt


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Borås Centrum

Fix my Phone i Borås centrum är den ledande Smartphone- och surfplattereparatören i Norden. Fix my Phone i Centrala Borås kan reparera din iPhone snabbt och enkelt, det tar inte längre än 30 minuter att få skärmen eller batteriet utbytt.  Vi lagar alla tänkbara fel när det gäller iPhone, det kan vara att skärmen har spruckit, eller att batteriet har tappat sin styrka. Det kan även vara så att någon knapp har slutat fungera, kom då förbi oss så kan vi hjälpa dig att få det fixat!

Vi reparerar mer än 130 olika typer av Smartphones och surfplattor: iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Nokia, Sony, HTC etc. Fix My Phone jobbar enbart med reservdelar utav högsta kvalité, det innebär att din telefon kommer fungera lika bra som den gjorde innan skadan. Vi erbjuder även skärmar av olika kvalitér, allt för att vi ska hitta ett pris som passar just dig. Varmt välkommen till vår butik mitt i Centrala Borås för ett kostnadsfri konsultation.


Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg. Change screen göteborg
Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg, change screen
mobil reparasjon oslo

Arkaden

Femman

Frölunda

Backaplan

Allum

TEL: 0761-76 62 75 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info …

TEL: 0761-33 06 95 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

Tel: 0761-76 67 57

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

TEL: 0761-76 62 45 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

TEL: 0761-76 61 33

Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

På Fix My Phone brinner vi för nöjda kunder! Oavsett om du behöver en snabb reparation för att kunna sköta ditt arbete, ta selfie bilder eller återställa din trasiga skärm – vill vi alltid hjälpa dig på bästa vis. Nöjda kunder tillsammans med kunnig personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. När du lämnar in din iPhone eller en annan mobiltelefon för reparation hos oss i Borås innerstad, så lämnar vi alltid 90-dagars funktionsgaranti på utfört arbete. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Oavsett vilken mobil du har eller iPad så behöver du ej boka tid, vi har drop in på samtliga butiker och påbörjar alla reparationer omgående. Det innebär att du kan lämna din telefon ta en fika eller något att äta och sedan ca 30 minuter senare kan du hämta ut din telefon.

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter glas, skärmar, LCD och display, knappar, batterier med mera på Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei och LG. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla reparationer. I första hand används originaldelar i andra hand reservdelar av likvärdig kvalitet. Därför kommer du som kund inte att märka någon skillnad i kvalitén jämfört med originalet. När det gäller skärmbyte på iPhone så erbjuder vi 3 olika kvaliteter på skärmarna för att möta olika kundbehov. För att kunna garantera högsta kvalitet använder Fix My Phone endast egna reservdelar. Det går inte att ta med en egen skärm och be Fix My Phone använda den vid reparation.

Varför Fix My Phone? 
Telefonen är vårat viktigaste verktyg i vardagen, vi använder den till allt. Det innebär att man inte vill gå utan den länge, vi erbjuder därför så snabba lagningar som möjligt på alla enheter och modeller. Vi har även erfarenheten som krävs för att reparera alla tänkbara fel på din telefon. Självklart utför vi reparationer som t.ex Skärmbyten och batteri byten. Men vi kan även hjälpa dig om telefonen har fått i sig vatten och lagt av helt, vi kan även byta eventuella knappar, Kameror och antenner i din telefon. Så upplever du något problem med din telefon är du välkommen förbi oss så tar vi en titt på din enhet och hjälper dig att få den att fungera som vanligt igen.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

iPhone reparation mitt i centrala Borås. Söker du ett företag som kan utföra reparation på iPhone?  Gör som många andra, kontakta oss på Fix My Phone för att få din iPhone reparerad. Känner du inte redan till oss på Fix My Phone gör du rätt i att lägga vårt namn på minnet. Det kan hända oss alla att vår telefon glider ur handen och skärmen krossas när den krockar med golvet. Men oroa dig inte det är därför vi finns här, för att snabbt och enkelt hjälpa dig att ge din telefon ett nytt liv.

 Varför bör man anlita Fix My Phone och ingen annan? När du anlitar oss för din iPhone reparation möts du alltid av vår trevliga serviceinriktade tekniker. Personalens yrkesskicklighet, snabb service och våra fördelaktiga priser har gjort oss störst i Sverige på bara 2 år. Vi nöjer oss inte med något mindre än det bästa, Vi står bakom alla våra reparationer och ger därför 90 dagars funktionsgaranti. Vi använder oss även bara utav delar av så kallad originalkvalité, det innebär att dem fungerar lika bra som din telefon gjorde innan skadan.

iPhone Reparation i Borås Centrum

 Fix My Phone har 10 butiker i Göteborg, just i Borås har vi valt att öppna vår butik i centrala innerstaden utav Borås. Som Sveriges ledande mobilreparationskedja erbjuder vi reparation på följande mobiltelefoner och Surfplattor: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, Nokia och Sony Xperia. iPhone reparationer innefattar: byte av mobilglas / skärm, display, batteri, diverse knappar såsom homeknapp, powerknapp samt volym samt hörlursuttag samt mycket mer. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla byten. Hos oss kan du laga iPhone med alla slags fel. Våra kunder omfattas av privatpersoner, företag samt försäkringsbolag och offentliga förvaltning.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Du sparar alltid pengar genom att laga din gammla enhet, varje år blir nya telefoner bara dyrare och dyrare utan att egentligen erbjuda många nya funktioner. Så gör miljön en tjänst och reparera din nuvarande telefon. Vi byter enbart ut delarna som behövs, och dem skadade delarna ser vi till att återvinna på rätt sätt. Genom att laga din telefon sparar du även tid då du ej behöver om installera varje app, kontakt eller bild. Vi återställer enbart telefonerna om vi måste. Så i dem flesta fallen kommer den att vara exak likadan som innan skadan uppstod. Det finns flertal aktörer som utför reparationer på marknaden, men kvalitén kan variera drastiskt beroende på vad för typ av delar man använder sig av. Vi använder oss bara utav dem absolut bästa delarna på markaden, allt för att din reparation ska bli så bra som möjligt.  Så när du besöker Fix My Phone kan du vara säker på att våra utbildade tekniker tar väl hand om både dig och din telefon.