Laga iPhone Göteborg Arkaden

Arkaden Brunnsparken, Göteborg

Välkommen till vår butik i centrala Göteborg. Fix My Phone finner du plan 2 i Arkaden, mittemot Nordstan

ARKADEN, ÖSTRA HAMNGATAN, 411 07 GÖTEBORG

TEL:031-788 35 90 | 031-7766555 | 010-33 33 620

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17


Hitta alla våra butiker


Hitta alla våra butiker

iPhone Reparation Arkaden, Göteborg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Arkaden Galleria Göteborg

Fix my Phone på Arkaden Galleria i Göteborg är den ledande Smartphone- och surfplattereparatören i Norden. Fix my Phone på Arkaden Galleria i Göteborg utför flertal iPhone reparationer daligen. Vi tar kunder på drop-in, så det är bara komma förbi så hjälper vi dig att få din telefon som ny igen på bara 30 minuter. Reparationen påbörjas omgående. Behöver du ladda ditt batteri flera gånger per dag? Har skärmen på din telefon spruckit? Eller har du kanske problem med att kameran inte fokuserar, oavsett fel finns vår utbildade personal där för att hjälpa dig och kan reparera alla tänkbara fel på din iPhone.

Vi reparerar mer än 130 olika typer av Smartphones och surfplattor: iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Nokia, Sony, HTC etc. Alla våra reservdelar är grundligt testade, allt för att Fix My Phones höga kvalitetskrav ska nås. Vi erbjuder även skärmar av olika kvalitér samt reparationskit där du kan laga själv. Allt för att vi ska ha en lösning som passar dig. Välkommen in till Fix My Phone i Arkaden Galleria i Göteborg för en kostnadsfri konsultation och en snabb reparation på din mobiltelefon! 

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Vi utför alla de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Mest populära & Största mobilreparations kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalitet

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg 

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

På Fix My Phone brinner vi för nöjda kunder! Oavsett om du behöver en snabb reparation för att kunna sköta ditt arbete, ta selfie bilder eller återställa din trasiga skärm – vill vi alltid hjälpa dig på bästa vis. Nöjda kunder tillsammans med kunnig personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. När du lämnar in din iPhone eller en annan mobiltelefon för reparation hos oss i Arkaden i Göteborg så lämnar vi alltid 90-dagars funktionsgaranti på utfört arbete. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Hos oss på Fix My Phone behöver du inte vänta längre än en timme för att laga din iPhone. Vi har drop-in och du behöver inte boka någon tid för de vanligaste felen vid iPhone och iPad reparation. Vi har dessutom bra lägen på våra butiker, vilket gör det lätt för dig att hitta oss.

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter glas, skärmar, LCD och display, knappar, batterier med mera på Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei och LG. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla reparationer. I första hand används originaldelar i andra hand reservdelar av likvärdig kvalitet. Därför kommer du som kund inte att märka någon skillnad i kvalitén jämfört med originalet. När det gäller skärmbyte på iPhone så erbjuder vi 3 olika kvaliteter på skärmarna för att möta olika kundbehov. För att kunna garantera högsta kvalitet använder Fix My Phone endast egna reservdelar. Det går inte att ta med en egen skärm och be Fix My Phone använda den vid reparation.

Varför Fix My Phone? 
Din telefon är troligtvis din viktigaste pryl. I mobilen har du all din information samlad och den håller dig nåbar. Vi tar det på allvar. Behöver du laga din mobiltelefon kan du tryggt vända dig till oss. Var rädd om din telefon och all information du har sparat i den. Vänd dig till en pålitlig, professionell mobilreparatör. All personal har utbildning i hur de ska hantera enheterna för att aldrig kompromissa på säkerhet och kvalitet.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

iPhone reparation Göteborg i Arkaden Galleria.  Söker du ett företag som kan utföra iPhone reparationer? Gör som många andra, kontakta oss på Fix My Phone för att få din iPhone reparerad i Göteborg. Känner du inte redan till oss på Fix My Phone gör du rätt i att lägga vårt namn på minnet. Förr eller senare står man där med en trasig mobil när man behöver den som allra mest. Vi är proffs på att laga mobiler och surfplattor och vi servar såklart alla modeller och märken

 Varför bör man anlita Fix My Phone och ingen annan? Du kan anlita oss när du behöver en iPhone reparation, så möts du alltid av våra trevliga serviceinriktade tekniker. Personalens yrkesskicklighet, snabb service och våra fördelaktiga priser har gjort oss störst i Sverige på bara 2 år.  När vi får in din mobil för reparation prioriterar våra tekniker din telefon tills den är som nyskick igen, varför nöja sig med mindre! Så behöver du iPhone reparation i Göteborg?,  Besök oss!

iPhone reparation i Arkaden Göteborg

 Fix My Phone har 10 butiker i Göteborg, den mest centrala butiken är vår Arkaden butik, Den ligger precis vid brunnsparken, Åk upp för rulltrappan till plan 2 så missar du oss inte!. Som Sveriges ledande mobilreparationskedja erbjuder vi reparation på följande mobiltelefoner och Surfplattor: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, Nokia och Sony Xperia. iPhone reparationer innefattar: byte av mobilglas / skärm, display, batteri, diverse knappar såsom homeknapp, powerknapp samt volym samt hörlursuttag samt mycket mer. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla byten. Hos oss kan du laga iPhone med alla slags fel. Våra kunder omfattas av privatpersoner, företag samt försäkringsbolag och offentliga förvaltning.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du är i behov av iPhone reparation och andra mobiltelefoner.

Det är konstaterad att det lönar sig att laga sin gamla väl fungerande telefon istället för att köpa en ny. Du sparar pengar jämfört med att köpa nytt och är samtidigt rädd om miljön. Att lämna in mobiltelefonen eller surfplattan där du köpte den innebär vanligtvis 2 veckors servicetid. Vilket är otänkbar långt tid att vara utan sin telefon för de flesta. Reparationskostnaderna brukar hamna flera gånger högre i pris än att laga sin mobiltelefon eller surfplatta hos oss på Fix My Phone. Reparationsmarknaden har vuxit markant, men det finns endast ett fåtal företag som utför service och reparationer på ett professionellt sätt. När du besöker oss på Fix My Phone, då kan du vara säker på att du har besökt Sveriges kanske mest erfarna mobilreparatörer där du tryggt kan lämna in din trasiga mobiltelefon eller surfplatta. 


Facebook


Instagram


Youtube