iPhone 6S Plus Pre-loved

Nollställ

Snabb leverans

Du får din telefon inom 1-3
vardagar

Säkra betalningar​

Vi använder oss enbart av
tillförlitliga och trygga
betaltjänster

Garanti och retur​

Varje telefon har 12 månaders
garanti och 14 dagars returrätt

iPhone 6S Plus Pre-loved funktioner

iPhone 6S Plus är telefonen som nästan blev en ikon i mobilvärlden, Apple vässade alla program och funktioner som saknades från föregående iPhone 6 modellen. Prestandan man får i en iPhone 6S Plus modell är väldigt grym med tanke på åldern samt priset man får för dessa, perfekt som företagstelefon eller ge bort till småbarn. Vi kan starkt rekommendera en iPhone 6S Plus för er som vill ha en billig och bra telefon.

BATTERIKAPACITET

Batterikapaciteten är på en mycket bra nivå och tål normal användning väl.

SKÄRM

4,7-tums (diagonalt) lcd-skärm med touch-id för enkel och säker upplåsning av telefon

LAGRING

Ifall du tar mycket bilder och videon eller gillar att ladda ner appar och spel rekommenderar vi större lagringsutrymme. I annat fall går det även bra med mindre lagringsutrymme.

PROFESSIONELLT UNDERSÖKT

Alla våra telefoner genomgår en noggrann 52-stegs test- och renoveringsprocess för att säkerställa att de fungerar utan problem.

KAMERA

En bakre kamera med 12 MP och en frontkamera med 5 MP

SÄKERHET

Med hemknappens Touch ID-funktion kan du låsa upp din telefon med en enkel beröring.

INKLUDERAS I KARTONGEN

Laddningskabel och öppnare för simkortsöppnare

OPERATIVSYSTEM

Njut av iOS14, det bästa operativsystemet hittills från Apple.

TRÅDLÖS LADDNING

Trådlös laddning innebär att du kan glömma alla sladdar - du behöver bara placera din telefon på en laddningsplatta.

Köp Begagnad iPhone 6S Plus

iPhone 6S Plus från Fix My Phone i Butik eller online.

Design:

Designen till iPhone 6S Plus är en klassiker som aldrig går fel. Med fyra olika färger så passar mobilen till vilken person som helst, är de moderna mobilerna för stora? Då skulle en begagnad iPhone 6S Plus vara perfekt för dig.Telefonerna är använda och finns i olika skick, allt ifrån nyskick till okej skick, men aldrig trasiga delar.

Riktigt grym kamera för priset:

iPhone 6S Plus modellen har en bakre kamera med hela 12 MP samt en frontkamera med 5 MP för snabba och smidiga selfies. Kameran till iPhone 6S Plus håller fortfarande standard än idag.

Fart som håller:

Vi reparerar de mobiler som är i behov av reparation, detta betyder att även fast iPhone 6S Plus är en gammal modell så kan du förvänta dig bra prestanda som håller än idag.

Touch-ID

iPhone 6S Plus har touch-id som ger dig en smidigare inloggning samt säkrare upplåsning. Känn dig säker med iPhone 6S Plus touch-id funktion.

Garanti:

Med Fix My Phones garanti så kan du känner dig säker när du köper en mobil från oss.
Köp en fräsch iPhone 6S Plus hos Fix My Phone idag!

 

Om jag skickar min telefon till er, hur går det till?

Vi använder oss av samma vinnande koncept som vi har till vår Fix Box tjänst. När du har valt att sälja iPhone 8 Plus eller sälja iPhone X så kommer du först på hemsidan fylla i dina uppgifter, när du väl har slutfört beställningen så kommer vi omgående att skicka ett paket till dig där du smidigt och enkelt kan paketera ner din den telefon du vill sälja. Adressetiketten sitter redan påklistrad på kartongen, så det enda du behöver är att paketera ner din enhet och skicka den från närmaste ombud. Så fort den kommer fram till oss så kommer vi att undersöka telefon du vill sälja och ge ett slutpris till dig.

Udda modeller

Att köpa och sälja Apple telefoner och Samsung mobiler är väldigt vanligt, speciellt gamla iPhone modeller. Vi kommer ibland få in lite mer udda modeller där vi erbjuder våra kunder att köpa gamla Xiaomi telefoner Huawei modeller t.ex. Köpa Huawei 30 Pro. Då dessa modeller är väldigt udda och ovanligt så är inga vi kommer skylta med utan man får hålla utsikt efter dom på vår hemsida.

Vart kan jag se vilka mobiler ni säljer?

De modeller vi kommer ha till salu kommer att visas på vår hemsida, ifall du vill köpa apple telefon så kommer du att se vilka iphone modeller vi har till salu och vad priset är för att köpa iPhone X eller köpa iPhone XR telefon. Skulle det vara någon information du är osäker på, så kan du fråga oss på chatten eller mejlet.