iPhone 12 Pro Skärm Original LCD + Touch

5,499.00kr

BESKRIVNING

Ifall din skärm har blivit sprucken eller ifall touchen spökar, så är det rätt tillfälle att byta iPhone 12 Pro Skärm Original LCD + Touch!

iPhone 12 Pro Skärm Original LCD + Touch

Mobilens skärm kan gå sönder och resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din iPhone 12 Pro som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande OLED LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 12 Pro Skärm Original! Denna dukt är byggd på original Oled LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt. Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip12p-d-o Kategori

Byt Skärmen på din iPhone 12 Pro själv i hemmet i lugn och ro!

Bättre skärm till din iPhone 12 Pro är väldigt svårt att hitta. Den är tillverkad med både Original LCD + Touch LCD (OLED) och Original LCD + Touch med tredjepart tillverkat glas.

iPhone 12 Pro Skärm Original LCD + Touch finns här samt mycket annat, våra skärmar kommer kompletta och monterade (front kamera medföljer ej) för enkel installation för dig. Denna version är vår absolut bästa och innehar Original LCD + Touch Oled LCD & Touch med tredjepartstillverkat glas. Displayen på iPhone 12 Pro är av så kallad OLED material, vilket ger optimal svärta och färgåtergivning. Utöver det så får du också den bästa kontrasten och ljusstyrkan i en skärm någonsin. Detta är vår skärm av absolut högsta kvalitet, allt för att du skall få samma känsla som när telefonen var helt ny! För att läsa mer om OLED så kan du läsa här!

När behöver man byta del?

Ifall din display är trasig för att den åkte på marken eller ifall färgerna/touchen har tappat i kvalitet, så är dags att byta ut skärmen! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa teknikdelar/reservdelar och verktyg här hos fix my phone. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta skärmen på egen hand, super smidigt och enkelt. Du kan också kolla på våra guider för att se hur experterna reparerar!

Flera delar som behöver bytas?

Fler delar som behöver lagas? Kanske är det så att även din baksida är trasig? Den köper du smidigast här i vår webbshop. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta borde du byta det med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 12 Pro direkt hos oss med Original LCD + Touch kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa 12 Produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone 12 Pro. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 12 Pro som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone 12 Pro Skärm Original LCD + Touch är kompatibel med

  • Apple iPhone 12 Pro

Byta skärmen & LCD/OLED på din iPhone 12 Pro är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går det fort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Du får vissa fördelar genom att laga själv, till exempel att det blir mer ekonomiskt. Du får därav mer utrymme för annat. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan 12 Produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@xn--lagaiphonegteborg-9zb.se.