iPhone 12 Pro Max Skärm Original LCD + Touch

6,499.00kr

BESKRIVNING

Ifall din skärm har blivit sprucken eller ifall touchen spökar, så är det rätt tillfälle att byta iPhone 12 Pro Max Skärm Original LCD + Touch!

iPhone 12 Pro Max Skärm Original LCD + Touch

Mobilens skärm kan gå sönder och resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din iPhone 12 Pro Max som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande OLED LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 12 Pro Max Skärm Original! Denna dukt är byggd på original Oled LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt. Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip12pm-d-o Kategori

Byt skärm på iPhone 12 Pro Max skärm hemma!

Detta är en av de bästa skärmarna du kan hitta för iPhone 12 Pro Max på marknaden. Byggd med original LCD (OLED) pekskärm och LCD pekskärm med glas från tredje part.

Original LCD-pekskärm iPhone 12 Pro Max skärm. Skärmen är komplett (Frontkamera/Sensor medföljer ej) och enkel att installera. Denna version är vår och en av marknadens bästa och behåller den ursprungliga OLED-pekskärmen LCD och beröringsglas från tredje part. IPhone 12 Pro Max skärm är gjord av OLED, vilket ger optimal svart- och färgåtergivning. Dessutom får du den bästa kontrasten och ljusstyrkan på skärmen. Det här är våra högkvalitativa skärmar och alla ger dig samma känsla som när din telefon är helt ny! Läs mer om OLED.

När ska jag reparera mobilen?

Om skärmen går sönder på grund av att du tappade den, eller på grund av dålig färg/beröringskvalitet, är det dags att byta ut den. Du kan vara säker att Fix My Phone har allt du behöver för reservdelar och tillbehör. Det finns tekniska delar / reservdelar samt verktyg att köpa här här när du reparerar din telefon. Dessa verktyg kan användas för att reparera din telefon och byta ut skärmen själv. Du kan också kolla guiden för att se hur en expert fixar det.

Finns det några delar kvar att byta ut?

Behöver du laga många delar? Kanske är även baksidan trasig? På så sätt kan du köpa den här delen lättare. Om batteriet är låg och behöver laddas upp ofta så borde du byta ut batteriet med hjälp av en guide. Fix My Phone har en högkvalitativ 12 Pro Max-produkt för alla typer av reparationer du behöver göra med din iPhone 12 Pro Max. Köp mobiltillbehör som skyddar din iPhone 12 Pro Max, till exempel skärmskydd, fodral för telefoner och skal. Varför köper du inte hörlurar vid det här tillfället? Soundpods rekommenderas starkt. Total frihet och fantastiskt ljud!

Denna äkta iPhone 12 Pro Max LCD-pekskärm är kompatibel med

Apple iPhone 12 Pro Max LCD / OLED-skärm

iPhone 12 Pro Max skärm är inte alls en svår del att reparera. Att följa instruktionerna online är snabbt och enkelt. Men om du inte känner till reparationen, råder vi dig att ta dig tid noga. Det finns vissa fördelar med att reparera själv. Till exempel blir det billigare. Det ger dig mer utrymme att köpa tillbehör till din mobil. Fix My Phone erbjuder båda alternativen så att du kan laga telefonen själv eller få en professionell reparation från Fix My Phone. Det är billigt att laga mobilen själv. Vill du investera i ett fodral som skyddar din telefon med det du sparar genom att reparera den själv? Om du har några andra skärm- / skärmfrågor eller andra ändringar av 12 Pro Max-produkten kan Fix My Phone hjälpa dig genom att chatta eller mejla service@xn--lagaiphonegteborg-9zb.se.