iPhone 12 Mini Pre-loved

Nollställ

Snabb leverans

Du får din telefon inom 1-3
vardagar

Säkra betalningar​

Vi använder oss enbart av
tillförlitliga och trygga
betaltjänster

Garanti och retur​

Varje telefon har 12 månaders
garanti och 14 dagars returrätt

iPhone 12 Mini Pre-loved funktioner

iPhone 12 Mini, det som gör denna modell så unik är hur liten den är, med bara 13,15 cm i höjd och 6,42 cm i bredd så liknar den de äldre iPhone 4 modellerna i storlek. Den må vara liten i storlek men den är väldigt kraftfull när det kommer till prestandan, då den har ett A14 Bionic-Chip i sig med den senaste generationen Neural Engine. Ifall du är ett fan av de mindre telefonerna men vill ha en nyare modell med bra prestanda så är det iPhone 12 Mini du är ute efter.

BATTERIKAPACITET

Batterikapaciteten är på en mycket bra nivå och tål normal användning väl.

SKÄRM

5,4-tums (diagonalt) OLED-skärm. Super Retina XDR-skärm

LAGRING

Ifall du tar mycket bilder och videon eller gillar att ladda ner appar och spel rekommenderar vi större lagringsutrymme. I annat fall går det även bra med mindre lagringsutrymme.

PROFESSIONELLT UNDERSÖKT

Alla våra telefoner genomgår en noggrann 52-stegs test- och renoveringsprocess för att säkerställa att de fungerar utan problem.

KAMERA

Två bakkameror med 12 MP (Ultravidvinkel och Vidvinkelkamera) och en frontkamera med 12 MP Truedepth kamera

SÄKERHET

Lås upp telefonen smidigt och säkert med Face-ID.

INKLUDERAS I KARTONGEN

Laddningskabel och öppnare för simkortsöppnare

OPERATIVSYSTEM

Njut av iOS14, det bästa operativsystemet hittills från Apple.

TRÅDLÖS LADDNING

Trådlös laddning innebär att du kan glömma alla sladdar - du behöver bara placera din telefon på en laddningsplatta.

Köp iPhone 12 Mini

iPhone 12 Mini från Fix My Phone i Butik eller online.

Design:

iPhone 12 Mini erbjuder samma sex färger som iPhone 12 gör men med en twist! Dom har nämligen gjort den i litet format (där “Mini” namnet kommer in) så att den liknar en iPhone 4 i mått men med modern utrustning. iPhone 12 Mini har en A14 Bionic-chip vilket gör den väldigt stark och snabb.

Riktigt grym kamera för priset:

Apple har utrustad iPhone 12 Mini med tre kameror, två där bak som erbjuder Ultravidvinkel samt en vidvinkel kamera på 12 Mini MP. Frontkameran har en MP på 12 MiniMP, jämfört med iPhone 12 Mini Pro och iPhone 12 Mini Pro max så är kameran inte lika bra i mörker.

Fart som håller:

iPhone 12 Mini har det nya chippet A14 Bionic-Chip för en ökad prestanda.

Face-ID

Med Face-Id så kan man enkelt och säkert låsa upp telefonen med bara ditt ansikte.

Garanti:

Med Fix My Phones garanti så kan du känner dig säker när du köper en mobil från oss.
Köp iPhone 12 Mini hos Fix My Phone idag!

 

Om jag skickar min telefon till er, hur går det till?

Vi använder oss av samma vinnande koncept som vi har till vår Fix Box tjänst. När du har valt att sälja iPhone 8 Plus eller sälja iPhone X så kommer du först på hemsidan fylla i dina uppgifter, när du väl har slutfört beställningen så kommer vi omgående att skicka ett paket till dig där du smidigt och enkelt kan paketera ner din den telefon du vill sälja. Adressetiketten sitter redan påklistrad på kartongen, så det enda du behöver är att paketera ner din enhet och skicka den från närmaste ombud. Så fort den kommer fram till oss så kommer vi att undersöka telefon du vill sälja och ge ett slutpris till dig.

Udda modeller

Att köpa och sälja Apple telefoner och Samsung mobiler är väldigt vanligt, speciellt gamla iPhone modeller. Vi kommer ibland få in lite mer udda modeller där vi erbjuder våra kunder att köpa gamla Xiaomi telefoner Huawei modeller t.ex. Köpa Huawei 30 Pro. Då dessa modeller är väldigt udda och ovanligt så är inga vi kommer skylta med utan man får hålla utsikt efter dom på vår hemsida.

Vart kan jag se vilka mobiler ni säljer?

De modeller vi kommer ha till salu kommer att visas på vår hemsida, ifall du vill köpa apple telefon så kommer du att se vilka iphone modeller vi har till salu och vad priset är för att köpa iPhone X eller köpa iPhone XR telefon. Skulle det vara någon information du är osäker på, så kan du fråga oss på chatten eller mejlet.