iPhone 12 Mini Plånboksfodral

349.00kr

BESKRIVNING

Det perfekta mobilskalet för dig som gillar variation! Här får du ett fodral som agerar både skydd för telefonen och plånbok på samma gång, allt för att du skall kunna välja själv.

Vissa ögonblick kräver smidighet och enkelhet, då passar det perfekt att ta ur det avtagbara skalet och använda på ett enklare vis. Andra gånger när man inte använder telefonen är det tryggheten som räknas, då håller sig telefonen bäst inne i fodralet!

Ett mobilskal som passar alla, för alla tillfällen. Köp ditt exemplar idag.

Artikelnummer wc-ip12m-b Kategori

Historiens kanske mest populära mobilskal!

Detta iPhone 12 Mini plånboksfodral skyddar hela din telefon men ger dig också friheten att välja hur just du vill ha det! Fodralet är tillverkat utav konstläder med design som liknar äkta läder både till utseende och känsla. Utöver fodralet med fack för kort och sedlar så ingår också en avtagbar del i silikon för de tillfällen man vill ha ett lite enklare alternativ.

Förvaring och skydd i ett med iPhone 12 Mini plånboksfodral!

Om inte det snygga utseendet är nog är även skalet utrustat med tre kortfack och ett större fack för sedlar. Materialet är utav ett extra stryktåligt konstläder av hög kvalitet för bästa skydd och känsla. Magneten i fodralet är stark och stabil för att hålla mobilen på plats hela dagen så att du slipper oroa dig för att din iPhone 11 ramlar ut! Köp ditt mobilfodral redan idag och håll telefonen skyddad och i nyskick!

Kompatibilitet

Vårat Magnet Wallet Case är 100% kompatibelt med trådlös laddning & skärmskydd.

PS. Glöm inte att köpa till skärmskydd för fullständig säkerhet till telefonen!

Detta fodral passar till Apples modell iPhone 11 men vi har dock flera mobilskal och tillbehör för alla modeller både från Samsung, Huawei, Sony, OnePlus. Eftersom alla mobiler förtjänar bra tillbehör.