iPhone 12/12 Pro Batteri

499.00kr

BESKRIVNING

Har ditt batteri blivit dåligt eller tagit skada? Köp ett exemplar från oss och reparera själv!

Kompatibelt med iPhone 12 och iPhone 12 Pro

Mobilbatteriet begränsade livslängd baseras på hur flitigt du använder mobilen och hur du laddar upp batteriet. Hållbarheten avgörs alltså med bakgrund i dina vanor. Vanligtvis så brukar man märka en större skillnad efter ett år

Byt Batteri på din iPhone 12/12 Pro helt själv!

iPhone 12/12 Pro Batteri Beställer du hos oss via vår webbshop ihop med allt material du behöver för att kunna laga mobilen själv. Eftersom Apple iPhone 12/12 Pro är en mobil med hög och kraftfull prestanda, men även fylld med funktioner och riktigt bra hårdvara så kräver den ett grymt batteri som kan leverera till max. Detta batteri har flera viktiga funktioner som maximerar din iPhone 12/12 Pro. Dessa låter dig göra allt du vill, spela spel, titta på film på den grymma OLED-skärmen eller surfa på nätet i långa perioder.

Vilka tecken tyder på att man bör byta ut batteriet?

När du känner att mobilen måste ladda oftare är det nog hög tid för ett byte ut batteriet. Då kan du vara säker på att vi har det du behöver för ett batteribyte till iPhone 12/12 Pro. Du kan Beställa alla mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta batteriet på egen hand. På våran hemsida så hittar du också guider på hur du gör för att laga och byta batteriet genom guider steg för steg.

Är du i behov av fler mobilreparationer?

Behöver du byta skärmen eller laddningsporten är det bra att passa på och Beställa dessa delar också. Om din skärm har krossats pga en olycka kan du enkelt byta den med hjälp av våra guider och Beställa skärmen direkt hos oss med originalkvalitet. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 12/12 Pro. Kom ihåg att det viktigt att skydda din iPhone 12/12 Pro. Beställ  mobiltillbehör som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Observera också att innan du slutför beställningen behöver du Beställa till BATTERITEJP för att fästa batteriet i telefonen.

Batteriet är kompatibelt med

  • Apple iPhone 12/12 Pro

Ett byte av batteriet på en iPhone 12/12 Pro sker väldigt enkelt. Våra guider hjälper dig, genom dessa så kan det gå så fort som på 15 minuter. Men vi råder dig att vara faktsam och ta dig den tid som behövs. Om du inte är erfaren i reparationer. Att göra det själv är billigare eftersom du Beställer mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Vi på Fix My Phone erbjuder dig båda alternativen. Laga själv eller lagad av experter. Väljer du att laga själv och Beställa delarna öppnar du upp mer utrymme i budgeten. Investera då i ett par riktigt bra hörlurar med det du sparar! Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss!