iPhone 12 Baksida Grön

3,499.00kr

BESKRIVNING

Har du en trasig iPhone 12  baksida? Ingen fara du kan enkelt reparera den helt själv med hjälp av denna baksida!

Med denna iPhone 12 Baksida Svart så får du en helt ny original baksida att sätta på din mobil. Original Apple logo och tillhörande ram följer med denna del. Allt för att du ska få ett så bra resultat som möjligt och underlätta reparationen.

Vi erbjuder självklart också alla verktyg du behöver för att byta, kolla igenom vårt sortiment och köp precis det som du behöver för din reparation!

Artikelnummer ip12-b-g Kategori

Byt ut Baksidan på din iPhone 12 helt själv i lugn och ro!

iPhone 12 Baksida Grön köper du enkelt och smidigt här hos oss på Fix My Phone hemsida eller i butik. Våra iPhone baksidor är original så du kan vara säker att du får det absolut bästa när det kommer till kvalité. Att reparera en baksida till iPhone är inte så svårt som man kan tro, har man verktygen som behövs och en stadig hand så kan alla reparera telefoner! Köp din baksida idag och ge ett nytt utseende till din mobil!

Kan man vänta med reparationen?

Att vänta med en reparation är farligt, skador sprider sig och kan orsaker fler skador på andra delar. Vi rekommenderar att man reparerar den så fort man kan, låt inte en billig reparation bli dyr.

Lägg en beställning på dina beställningar innan kl 15:00 på en vardag så skickar vi ut dom samma eller nästkommande vardag.

Kan det behövas flera reservdelar?

Behöver du flera reparationer på din iPhone 12? Till exempel byta skärmen  eller batteriet så råder vi dig att köpa dessa reservdelar samtidigt. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider, du kan köpa batteriet till iPhone 12 direkt hos oss med originalkvalitet. Eller är det kanske så att mobilen inte tar emot strömmen när du försöker ladda? Köp i så fall med en laddkontakt till iPhone 12 och byt ut den själv. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din iPhone 12 behöver. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 12 som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 12 Baksida Grön med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone 12

Reparera Baksida på iPhone 12 snabbt med hjälp av våra guider på nätet. Men vi råder dig att vara faktsam och ta din tid om du inte är erfaren i reparationen. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en reparatör. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Investera det du sparat i grymma tillbehör! Undrar du över något finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@xn--lagaiphonegteborg-9zb.se.