iPhone 12/12 Pro Laddkontakt

299.00kr

BESKRIVNING

Laddar inte mobilen? Kan du inte synka mobilen till datorn? Funkar inte dina vanliga hörlurar? Då är det dags att byta Laddkontakt med tillhörande flexar och delar på din iPhone 12 Mini för att åtgärda problemet!

Mobilens Laddkontakt/Laddchip kan ibland gå sönder utav tappskada, vattenskada eller rent utav sluta fungera pga slitage. Detta gör att du inte kan ladda mobilen eller flytta över information till datorn. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 12 Mini Laddkontakt! Köp reservdelar, mobildelar och teknikdelar via Fix My Phone! Vi levererar snabbt och säkert ett brett utbud av teknikdelar som hjälper dig när olyckan varit framme.

Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip12-12p-lk Kategorier , ,

Laga iPhone 12/12 Pro Laddkontakt på helt egen hand!

Köp din iPhone 12/12 Pro Laddkontakt hos Fix My Phones webbshop. Du kan vara säker på att vi dessutom har alla verktyg som behövs för att du skall kunna byta delen själv. Laddkontakten till mobilen gör det möjligt att ladda och synka data via sladd. Den här reservdelen fixar problemen som exempelvis när mobilen inte får någon ström vid laddning eller inte reagerar när telefonen kopplas till datorn. Köp iPhone 12/12 Pro Laddkontakt hos oss. Så blir dina problem med laddning eller överföring som bortblåsta!

På tiden att byta ut laddkontakten?

I det fall din mobil börjar glappa eller har problem med laddningen via sladd då är det dags att byta ut laddkontakten. Ett annat problem man kan stöta på kan vara att synkroniseringen till datorn. Både när det kommer till överföring av filer eller laddning via USB porten till datorn. Vi har precis det du behöver för att laga din laddkontakt! Du kan köpa alla teknikdelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen använder du för att laga telefonen och byta iPhone 12/12 Pro Laddkontakt på egen hand både enkelt och snabbt!

Byt ut övriga delar!

Finns det fler mobildelar som måste bytas ut? Är det kanske din trasiga skärm eller ditt batteri som behöver är det bra att passa på att köpa dessa delar nu direkt, färre leveranser och bättre för miljön. Är displayen i dåligt skick och du behöver ladda ofta är det enkelt byta det med hjälp av guider och handla batteri eller skärm till iPhone 12/12 Pro direkt hos oss med original kvalitet. Med andr samma tillverkare som på batteriet som sitter i från början och samma känsla som ursprungsskärmen. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter och reservdelar för alla typer av reparationer till din iPhone 12/12 Pro. Glöm inte att köpa med mobiltillbehör som skyddar din iPhone 12/12 Pro som skärmskydd, mobilskal eller displayskydd.

iPhone 12/12 Pro Laddkontakt kompatibilitet

  • Apple iPhone 12/12 Pro

Våra guider förenklar det för dig att byta ut vilken del som helst. Se däremot till att utföra reparationen med försiktighet utan stress om du inte är erfaren i reparationer. När du lagar din mobil själv sparar du en stor slant. Eftersom det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga enheten istället för att reparera hos en verkstad. Vill du få mobilen lagad av en reparatör hjälper vi dig med det! Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera det du sparar i ett mobilskal som skyddar hela din mobil? Vid andra frågor om byte av Laddkontakt eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@xn--lagaiphonegteborg-9zb.se.