iPhone 11 Pro Max Pre-loved

Nollställ

Snabb leverans

Du får din telefon inom 1-3
vardagar

Säkra betalningar​

Vi använder oss enbart av
tillförlitliga och trygga
betaltjänster

Garanti och retur​

Varje telefon har 12 månaders
garanti och 14 dagars returrätt

iPhone 11 Pro Max Pre-loved funktioner

iPhone 11 Pro Max, är inte bara den största utav iPhone 11-Serien men även den kraftfullaste! På grund av att den är väldigt ny och är just så kraftfull så kommer den att hålla dig i flera år framöver utan att kännas gammal. Skärmen är hela 6,5" med Super Retina XDR-skärm med OLED! Kamerorna är samma som iPhone 12 Pro med Trippelkamera där bak i 12MP och en Frontkamera med 12MP.

BATTERIKAPACITET

Batterikapaciteten är på en mycket bra nivå och tål normal användning väl.

SKÄRM

6,5” Super Retina XDR-skärm. OLED, HDR, TrueTone.

LAGRING

Ifall du tar mycket bilder och videon eller gillar att ladda ner appar och spel rekommenderar vi större lagringsutrymme. I annat fall går det även bra med mindre lagringsutrymme.

PROFESSIONELLT UNDERSÖKT

Alla våra telefoner genomgår en noggrann 52-stegs test- och renoveringsprocess för att säkerställa att de fungerar utan problem.

KAMERA

Trippelkamera med 12 MP (Ultravidvinkel, vidvinkel och tele), Frontkamera 12mp Truedepth

SÄKERHET

Lås upp telefonen med Face-ID för säkrare och smidigare upplåsning

INKLUDERAS I KARTONGEN

Laddningskabel och öppnare för simkortsöppnare

OPERATIVSYSTEM

Njut av iOS14, det bästa operativsystemet hittills från Apple.

TRÅDLÖS LADDNING

Trådlös laddning innebär att du kan glömma alla sladdar - du behöver bara placera din telefon på en laddningsplatta.

Huawei P Smart 2017 Skärm Svart

iPhone 11 Pro Max

Köp iPhone 11 Pro Max från Fix My Phone i Butik eller online tryggt och säkert.

Design:

iPhone 11 Pro Max är väldigt likt iPhone 11 Pro när det kommer till Design och kamera. Likt iPhone 11 Pro så kommer iPhone 11 Pro max men trippelkamera på baksidan och fyra olika färger att välja mellan.

Riktigt grym kamera för priset:

iPhone Pro Max modellen har totalt fyra kameror, med hela tre kameror där back och en där fram. De bakrekameror erbjuder 12 MP med Ultravidvinkel, vidvinkel samt telekamera och frontkameran har en 12MP Truedepth kamera.

Fart som håller:

Med sin otroligt grymma iPhone 11 Pro Max processor och skärm så känner man kraften och farten som iPhone 11 Pro Max erbjuder, iPhone 11 Pro Max kan köra alla appar och spel utan några problem som helst.

Touch-ID

iPhone 11 Pro Max har face-id som ger dig en smidigare inloggning samt säkrare upplåsning. Känn dig säker med iPhone 11 Pro Max face-id funktion.

Garanti:

Med Fix My Phones garanti så kan du känner dig säker när du köper en mobil från oss.
Köp iPhone 11 Pro Max hos Fix My Phone idag!

Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till vår kundservice Service@FixMyPhone.se eller vår chatt.

 

Om jag skickar min telefon till er, hur går det till?

Vi använder oss av samma vinnande koncept som vi har till vår Fix Box tjänst. När du har valt att sälja iPhone 8 Plus eller sälja iPhone X så kommer du först på hemsidan fylla i dina uppgifter, när du väl har slutfört beställningen så kommer vi omgående att skicka ett paket till dig där du smidigt och enkelt kan paketera ner din den telefon du vill sälja. Adressetiketten sitter redan påklistrad på kartongen, så det enda du behöver är att paketera ner din enhet och skicka den från närmaste ombud. Så fort den kommer fram till oss så kommer vi att undersöka telefon du vill sälja och ge ett slutpris till dig.

Udda modeller

Att köpa och sälja Apple telefoner och Samsung mobiler är väldigt vanligt, speciellt gamla iPhone modeller. Vi kommer ibland få in lite mer udda modeller där vi erbjuder våra kunder att köpa gamla Xiaomi telefoner Huawei modeller t.ex. Köpa Huawei 30 Pro. Då dessa modeller är väldigt udda och ovanligt så är inga vi kommer skylta med utan man får hålla utsikt efter dom på vår hemsida.

Vart kan jag se vilka mobiler ni säljer?

De modeller vi kommer ha till salu kommer att visas på vår hemsida, ifall du vill köpa apple telefon så kommer du att se vilka iphone modeller vi har till salu och vad priset är för att köpa iPhone X eller köpa iPhone XR telefon. Skulle det vara någon information du är osäker på, så kan du fråga oss på chatten eller mejlet.