iPhone 11 Pre-loved

Nollställ

Snabb leverans

Du får din telefon inom 1-3
vardagar

Säkra betalningar​

Vi använder oss enbart av
tillförlitliga och trygga
betaltjänster

Garanti och retur​

Varje telefon har 12 månaders
garanti och 14 dagars returrätt

iPhone 11 Pre-loved funktioner

iPhone 11, nu tog mobil marknaden ett stort kliv framåt. Hela iPhone 11-serien satte marknaden i storm, Kamera, prestanda och funktioner uppgraderades rejält! iPhone 11 är en mobil som kommer hålla i många år framåt. Den är utrustad med dubbelkamera som har ultravinkel samt vidvinkelkamera. Denna modell är lite större än iPhone 11 Pro versionen, så det måste man tänka sig för.

BATTERIKAPACITET

Batterikapaciteten är på en mycket bra nivå och tål normal användning väl.

SKÄRM

6,1” Liquid Retina HD-skärm. IPS

LAGRING

Ifall du tar mycket bilder och videon eller gillar att ladda ner appar och spel rekommenderar vi större lagringsutrymme. I annat fall går det även bra med mindre lagringsutrymme.

PROFESSIONELLT UNDERSÖKT

Alla våra telefoner genomgår en noggrann 52-stegs test- och renoveringsprocess för att säkerställa att de fungerar utan problem.

KAMERA

Två bakkameror med 12 MP (Ultravidvinkel och Vidvinkelkamera) och en frontkamera med 12 MP Truedepth kamera

SÄKERHET

Lås upp telefonen smidigt och säkert med Face-ID.

INKLUDERAS I KARTONGEN

Laddningskabel och öppnare för simkortsöppnare

OPERATIVSYSTEM

Njut av iOS14, det bästa operativsystemet hittills från Apple.

TRÅDLÖS LADDNING

Trådlös laddning innebär att du kan glömma alla sladdar - du behöver bara placera din telefon på en laddningsplatta.

Köp fabriksåterställd iPhone 11

iPhone 11 begagnad eller ny skick från Fix My Phone i Butik eller online.

Design:

iPhone 11 finns i sex olika färger, för första gången så lanserade dom nu en mobil i färgen lila samt tog tillbaka de populära färgerna Gul och grön, målet är att finnas tillgänglig för alla stilar. Med en heltäckande LCD-Skärm så ger telefonen ifrån sig en känsla av lyx.

Riktigt grym kamera för priset:

Apple har utrustad iPhone 11 med tre kameror, två där bak som erbjuder Ultravidvinkel samt en vidvinkel kamera på 12 MP. Frontkameran har dom uppgraderat rejält med en 12 MP Truedepth kamera.

Fart som håller:

Då iPhone 11 fortfarande är väldigt ung på marknaden så kan man räkna med att den håller världsklass när det kommer till prestanda, men din A13 Bionic Chip så kan man vara säker att mobilen håller i flera år framöver.

Face-ID

Med Face-Id så kan man enkelt och säkert låsa upp telefonen med bara ditt ansikte.

Garanti:

Med Fix My Phones garanti så kan du känner dig säker när du köper en mobil från oss.
Köp iPhone 11 hos Fix My Phone idag!

Beställ en iPhone 11 i begagnad eller ny skick

Köp en begagnad iPhone 11 hos Fix My Phone. Hos oss kan du handla säkert på nätet eller direkt i butik. Hos Fix My Phone kan du känna dig säker när du köper en begagnad iPhone 11. Du kan alltid känna dig säker på att mobilen du köper fungerar felfritt. Du kan köpa iPhone 11 online eller i någon av våra butiker. Fix My Phone är en av Sveriges ledande aktörer på inköp & Köp av begagnade mobiltelefoner. Köp en iPhone enkelt från oss genom att kolla runt i vårt sortiment eller besök en av våra butiker.

 

Om jag skickar min telefon till er, hur går det till?

Vi använder oss av samma vinnande koncept som vi har till vår Fix Box tjänst. När du har valt att sälja iPhone 8 Plus eller sälja iPhone X så kommer du först på hemsidan fylla i dina uppgifter, när du väl har slutfört beställningen så kommer vi omgående att skicka ett paket till dig där du smidigt och enkelt kan paketera ner din den telefon du vill sälja. Adressetiketten sitter redan påklistrad på kartongen, så det enda du behöver är att paketera ner din enhet och skicka den från närmaste ombud. Så fort den kommer fram till oss så kommer vi att undersöka telefon du vill sälja och ge ett slutpris till dig.

Udda modeller

Att köpa och sälja Apple telefoner och Samsung mobiler är väldigt vanligt, speciellt gamla iPhone modeller. Vi kommer ibland få in lite mer udda modeller där vi erbjuder våra kunder att köpa gamla Xiaomi telefoner Huawei modeller t.ex. Köpa Huawei 30 Pro. Då dessa modeller är väldigt udda och ovanligt så är inga vi kommer skylta med utan man får hålla utsikt efter dom på vår hemsida.

Vart kan jag se vilka mobiler ni säljer?

De modeller vi kommer ha till salu kommer att visas på vår hemsida, ifall du vill köpa apple telefon så kommer du att se vilka iphone modeller vi har till salu och vad priset är för att köpa iPhone X eller köpa iPhone XR telefon. Skulle det vara någon information du är osäker på, så kan du fråga oss på chatten eller mejlet.