Huawei P9 Laddkontakt

179.00kr

BESKRIVNING

Ett byte av Laddkontakt på din Huawei P9 kan lösa problem med laddning eller synkning av data via sladd.

Huawei P9 Laddkontakt

Bra priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWP9-ladd Kategori

Byt ut din Huawei P9 Laddkontakt helt på egen hand!

Laddkontakten är en viktig del i telefonen, dess funktion är att man ska kunna ladda och synka information med bil eller data via sladden. Symptomen på en trasig laddkontakt kan vara att det mobilen inte tar någon ström när du laddar med sladd? Händer det inget när du kopplar den till bilen eller datorn via sladden? Då är en ny laddkontakt din räddning! Vi har precis det du behöver för att laga din laddkontakt!  Huawei P9 Laddkontakt köper du smidigast direkt på webben här hos oss. Vi erbjuder högsta kvalitet på våra produkter och 3 månaders garanti på allt sortiment som inte är förbrukningsvaror.

I det scenario att du behöver fler delar?

Skulle du behöver byta flera reservdelar så är det absolut inga problem, vi har allt du behöver i vårt sortiment! Passa på och beställ dessa som en order, färre leveranser betyder att det blir billigare för dig, samt att det hjälper miljön, svårt att slå eller hur? Ser du en spricka på skärmen? Behöver du ladda telefonen flera gånger för att klara av dagen? Så kan du super smidigt reparera dessa delar med hjälp av våra guider här på hemsidan. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har fixat din telefon, så vi kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka mobilen. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Det är inte så svårt att utföra reparationer med hjälp av våra guider och verktyg.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med teknikdelar, reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.