Huawei Honor 8X Batteri

245.00kr

BESKRIVNING

Batterier blir sämre med tider, förlängd batterilivet med ett nytt batteri!

Huawei Honor 8x batteri

Batterier behöver inte lägga av helt för att man ska byta batteri, så fort du märker stor skillnad så tycker vi att du ska byta.

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWH8X-bat Kategorier ,

Förläng ditt batteriliv med ett nytt Huawei Honor 8X Batteri hos Fix My Phone.

Att batteriet blir sämre finns det inget att göra något åt, batterier håller tyvärr inte hela livet. Detta märks speciellt på nyare modeller. Det kan gå rätt fort tills man börjar se skillnad, oftast efter ett år, är du flitig så kan man ha ett batteri i toppskick i två år. Batterier är som oss människor, batterier blir äldre och långsammare med tiden. Är man väldigt duktig och vet hur man gör så kanske man kan hålla batteriet vid liv längre, men den kommer bli långsammare oavsett vad man gör. Låter detta bekant? Då är det dags att byta! Huawei Honor 8x Batteri beställer du enklast direkt på webben här hos oss. Gå inte runt och vara orolig, lös dina bekymmer. Hos Fix My Phone erbjuder vi alltid högsta kvalitet på vårt sortiment!

Vi är butiken för dig oavsett vilken skada din mobil har fått!

Är du i behov hav fler delar så har du absolut kommit rätt. Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera både fram och bak. Med våra reservdelar så kan du enkelt och smidigt reparera din enheter själva. Med guider så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Du kan även komma in till oss. Det krävs speciella verktyg när man ska utföra vissa reparationer, har du inte dessa så kan man köper dom från oss väldigt billigt.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.