Fix My Phone Företagsservice

Fix My Phone har Sveriges ledande företagsservice gällande reparationer

Vi erbjuder ett enklare alternativ när olyckan varit framme och din mobiltelefon behöver repareras.
Det fungerar väldigt enkelt, om du blir företagskund hos oss idag har du tillgång till snabb service genom alla våra butiker. Det är alltså bara att komma förbi din närmsta Fix My Phone och lämna in din enhet så sköter vi resten. Vi prioriterar alltid kunder som är i behov av en snabbare reparation och det tar normalt inte mycket längre än 30 minuter för din mobiltelefon att bli som ny.

Vi fakturerar sedan efter avtalet som som bestämts innan, det har aldrig varit enklare för företag att få den hjälp som behövs oavsett antal anställda. 

Vi lagar alla populära modeller på marknaden, oavsett fel.

På Fix My Phone vet vi att alla är olika, detta reflekteras självklart i vilken typ av mobil man använder. Vi finns här för att hjälpa med alla lagningar. 

iPhone, Samsung, Sony, Huawei, LG, OnePlus m.m är modeller som vi har erfarenhet av och kan därför hjälpa er med alla tänkbara fel. Sprucken skärm är det vanligaste felet men vi vet även att med tiden kan batteriet börja tappa styrka, kameror kan tappa fokus men även kan det vara svårt att få laddnings sladden att passa. Alla dessa fel har vi sett innan och med vår expertis kan vi snabbt och enkelt hjälpa dig att få det åtgärdat.

Så tveka inte utan kontakta oss redan idag!

Du kan enklast kontakta oss genom att besöka vår företagsservice sida

Alternativt kontakta oss på Service@xn--lagaiphonegteborg-9zb.se
Vid frågor eller funderingar. 
Vi finns här för att hjälpa er.