”En lunch och en lagad mobil, tack!”

Fix My Phone öppnar i Kista Galleria i Stockholm

Göteborgsföretaget Fix My Phone fortsätter sin expansion och öppnar i början av april sin tredje butik. Den här gången mitt på boulevarden i Kista Galleria.

– Butiken i Kista galleria blir vårt flaggskepp, vi kommer att kunna ta emot över hundra kunder varje dag. Det blir bekvämt för de omkringliggande företagen att ha oss nära till hands och för människor att shoppa eller ta en fika medan vi lagar deras mobiler, säger grundaren och vd:n Chalak Morad.

Butiken i Kista är en i raden av flera butiksöppningar sedan den första servicebutiken öppnade i Arkaden i Göteborg under sommaren, och mobilreparatören vill fortsätta växa.

– Vårt mål är alltid att finnas nära våra kunder och erbjuda högkvalitativ service. Kista Galleria är ett attraktivt och välbesökt köpcentrum och vår nya butik gör oss lättillgängliga både för företag och privatpersoner runt om i Stockholmsregionen.

Kista Galleria är också ett kontorscenter med många företag som förlitar sig på fungerande mobiltelefoner.

– Många företag kommer uppskatta att ha en partner nära till hands som de kan vända sig till för att få sina smartphones lagade. Att komma ner till oss och få mobilen lagad under affärslunchen kommer spara in både tid och pengar för företagen i och runt Kista Galleria, säger Chalak Morad.

– Vi kommer självklart fira med en invigningsfest när butiken öppnar i april.