Displayskydd Samsung Galaxy A02s

299.00kr

BESKRIVNING

Skärmen är det viktigaste på mobilen, därför är det en självklarhet för oss att alla ska ha ett Displayskydd. Våra skydd är speciellt framtagna för att hålla displayen hel så att du kan slappna av utan att tappa funktionalitet.

Installationen är simpel, putsa av skärmen på telefonen med medföljande putsdukar, ta sedan bort den skyddande plastfilmen från skyddet och placera på telefonens skärm kant till kant. Använd den torra putsduken för att pressa ut eventuella bubblor. Klart!

Beställ idag, skickas omgående!

Artikelnummer SGA-A02s-temp Kategorier ,

Kraftfullt stötskydd i minimalistisk design

Vårt Displayskydd Samsung Galaxy A02s är skapad för att absorbera och distribuera smällar från en skada. Därför behöver du inte oroa dig för skärmen på din mobil. Vi vill att du skall kunna använda din enhet till fullo, utan rädsla att skärmen spricker.

Ett måste till mobilen som små barn tar hand om, det är enkelt hänt att en mobil blir tappad eller skadad under en lek.

Se till att lägga din beställning innan klockan 15:00 så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag!
Vi ser fram emot att ha dig som kund.

Skydd mot repor i vardagen med Displayskydd Samsung Galaxy A02s!

Displayskyddet skyddar din skärm mot alla typer av repor & rispor som kan komma att uppstå vid vardaglig användning. Ett praktexempel är när telefonen ligger i väskan tillsammans med nycklar och annat, du kan känna dig trygg i att skärmen kommer hålla sig hel och fräsch utan skador med ett skärmskydd på! Displayskydd är något alla skall ha på sin telefon för att vara på den säkra sidan. En billig försäkring för att hålla telefonen i nyskick.

Vi har skärmskydd för alla de stora tillverkarna så som Apple, Samsung, Huawei & Sony.

Kika gärna på våra skal också!