Displayskydd iPhone 13 Mini

299.00kr

BESKRIVNING

Displayskydd för iPhone 13 Mini

Skärmen är det viktigaste på mobilen, därför är det en självklarhet för oss att alla ska ha ett skärmskydd. Våra skydd är speciellt framtagna för att hålla displayen hel så att du kan slappna av utan att tappa funktionalitet.

Installationen är simpel, putsa av skärmen på telefonen med medföljande putsdukar, ta sedan bort den skyddande plastfilmen från skyddet och placera på telefonens skärm kant till kant. Använd den torra putsduken för att pressa ut eventuella bubblor. Klart!

Beställ idag, skickas omgående!

Artikelnummer ips13m-skydd Kategori

Kraftfullt stötskydd i minimalistisk design – Displayskydd iPhone 13 Mini

Våra Displayskydd iPhone 13 Mini är designade för att absorbera och distribuera stötar från en skada. Därför att du inte skall behöva oroa dig för skärmen på din mobil eller iPad när du använder den. Vi vill att du skall kunna använda din enhet till fullo, utan rädsla för att den skall gå sönder.

Skydd mot repor i vardagen

Skärmskyddet skyddar din display mot alla typer av repor & rispor som kan uppstå vid vardaglig användning. Ett praktexempel är när telefonen ligger i väskan tillsammans med nycklar och annat, du kan känna dig trygg i att skärmen kommer hålla sig hel och fräsch utan skador med ett Displayskydd iPhone 13 Mini på!

Touch-känslighet för den kräsne

Med våra skydd får du 99.9% touch-känslighet för optimal funktion när du använder telefonen, med en tjocklek på endast 0.26mm får du precis samma känsla som om du inte hade haft något alls. Vi erbjuder ett riktigt bra skydd som passar alla, skaffa ditt idag och känn dig trygg med din mobil! Beställ redan idag och få leverans samma vecka!

Vi har skärmskydd för alla de stora tillverkarna så som Apple, Samsung, Huawei & Sony.

Kika gärna på våra skal också, dessa hittar du enklast via på denna sida!