Displayskydd iPad 1st gen 9.7"

299.00kr

BESKRIVNING

Skärmen är det viktigaste på iPaden, därför är det en självklarhet för oss att alla ska ha ett skärmskydd. Våra skydd är speciellt framtagna för att hålla displayen hel så att du kan slappna av utan att tappa funktionalitet.

Våra skärmskydd är endast 0.26mm tjocka vilket ger en känsla av att man faktiskt inte ens har ett extra glas på, smidigt!

Installationen är simpel, putsa av skärmen på iPaden med medföljande putsdukar, ta sedan bort den skyddande plastfilmen från skyddet och placera på surfplattans skärm kant till kant. Använd den torra putsduken för att pressa ut eventuella bubblor. Klart!

Beställ idag, skickas omgående!

Artikelnummer tg-ipad-1st97 Kategori

Kraftfullt stötskydd i minimalistisk design

Våra Displayskydd iPad 1st gen 9.7″ är designade för att absorbera och distribuera stötar från en skada. Därför att du inte skall behöva oroa dig för skärmen på din mobil eller iPad när du använder den. Vi vill att du skall kunna använda din enhet till fullo, utan rädsla för att den skall gå sönder.

Skydd mot repor i vardagen med Displayskydd iPad 1st gen 9.7″

Displayskyddet skyddar din display mot alla typer av repor & rispor som kan uppstå vid vardaglig användning. Ett praktexempel är när iPaden ligger i väskan tillsammans med nycklar och annat, du kan känna dig trygg i att skärmen kommer hålla sig hel och fräsch utan skador med ett Displayskydd på!

Touch-känslighet för den kräsne

Med våra skydd får du 99.9% touch-känslighet för optimal funktion när du använder surfplattan, med en tjocklek på endast 0.26mm får du precis samma känsla som om du inte hade haft något skydd alls. Vi erbjuder ett riktigt bra skydd som passar alla, skaffa ditt idag och känn dig trygg med din iPad 1st gen 9.7″!

Vi har Displayskydd för alla de stora tillverkarna så som Apple, Samsung, Huawei & Sony.

Spana in våra andra mobila tillbehör för just iPad 1st gen 9.7″. Vi har ett brett sortiment med olika produkter som du har nytta av med din iPad 1st gen 9.7″. Handla allting du behöver redan idag via denna länk!