Displayskydd Huawei P20 Pro

299.00kr

BESKRIVNING

Skärmen är det viktigaste på mobilen, därför är det en självklarhet för oss att alla ska ha ett skärmskydd. Våra skydd är speciellt framtagna för att hålla displayen hel så att du kan slappna av utan att tappa funktionalitet.

Våra skärmskydd är endast 0.26mm tjocka vilket ger en känsla av att man faktiskt inte ens har ett extra glas på, smidigt!

Installationen är simpel, putsa av skärmen på telefonen med medföljande putsdukar, ta sedan bort den skyddande plastfilmen från skyddet och placera på telefonens skärm kant till kant. Använd den torra putsduken för att pressa ut eventuella bubblor. Klart!

Beställ idag, skickas omgående!

Artikelnummer tg-hwp20p Kategori

Kraftfullt stötskydd i minimalistisk design

Våra skärmskydd Huawei P20 Pro är designade för att absorbera och distribuera stötar från en skada. Därför att du inte skall behöva oroa dig för skärmen på din mobil eller iPad när du använder den. Vi vill att du skall kunna använda din enhet till fullo, utan rädsla för att den skall gå sönder.

Skydd mot repor i vardagen med Skärmskydd Huawei P20 Pro

Skärmskyddet skyddar din display mot alla typer av repor & rispor som kan uppstå vid vardaglig användning. Ett praktexempel är när telefonen ligger i väskan tillsammans med nycklar och annat, du kan känna dig trygg i att skärmen kommer hålla sig hel och fräsch utan skador med ett skärmskydd på! Displayskydd på din P20 Pro låter dig alltid känna trygghet i att telefonen håller. Oavsett om du tappar den eller inte så skyddar skärmskyddet från skador på displayen och du kan vara lugn.

Touch-känslighet för den kräsne

Med våra skydd får du 99.9% touch-känslighet för optimal funktion när du använder telefonen, med en tjocklek på endast 0.26mm får du precis samma känsla som om du inte hade haft något alls. Vi erbjuder ett riktigt bra skydd som passar alla, skaffa ditt idag och känn dig trygg med din mobil!

Vi har skärmskydd för alla de stora tillverkarna så som Apple, Samsung, Huawei & Sony.

Kika gärna på våra skal också!